jim_600v Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2009 Μιας και είχα μέρες μέχρι το επόμενο μάθημα, είπα να ασχοληθώ με τον καλλωπισμό του κουτιού μου Πριν ξεκινήσω, το κουτί μου ήταν κάπως έτσι! Για αρχή αδειάζω το κουτί εδώ το cage τών σκληρών όπως ήταν Και έτσι έγινε μετα τελειως άδειο το κουτι και ετοιμο να ανοιχτουν τρυπες ετοιμες και οι τρύπες για τα καλώδια να πω οτι ήταν η δεύτερη φορα που χρησιμοποιούσα το dremel :p το ηχείο του case πηγε από τον πάτο διπλα στα κουμπακια power/reset όλα τα καλώδια έγιναν ένα, για καλύτερη διάταξη στο χώρο επόμενο βήμα να ξανακτίσω το σύστημα το χάος του πίσω μέρους και το τελικο αποτέλεσμα Περιμένω τα σχόλια και τις προτάσεις σας για βελτίωση!!! :D:D ελπίζω να σας άρεσε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 31, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 ωραίος πολύ καλό μάζεμα περιμένουμε "xrist approval" τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Ιανουάριος 31, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 εκεινο το ασπρο καλωδιο που περναει τι ακριβως ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_600v Ιανουάριος 31, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 για το front panel (mic/ακουστικά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Ιανουάριος 31, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 ε λιγο αυτο αν βρεις να το περασεις απο καπου να μη φαινεται.εμενα κατα ταλλα μαρεσε.μπραβο πολυ καλη δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_600v Ιανουάριος 31, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 λίγο δύσκολο μιας και η κάρτα ήχου είναι πολύ μικρή και εκεί που είναι τοποθετημένη δεν υπάρχει άλλη δίοδος, εκτός αν κάτι μου διαφεύγει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 31, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 δοκίμασε έτσι πίσω από την κάρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_600v Ιανουάριος 31, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 χμμ εχω την εντυπωση πως πρώτον δεν φτανει και δευτερον δεν χωράει να περασει :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 31, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 από πίσω χωράει σίγουρα αν βγάλεις την κάρτα θα καταλάβεις τώρα για το μήκος δεν κόβω το κεφάλι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Ιανουάριος 31, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 απο περιεργεια το κοιταξα στο δικο.δεν υπαρχει περιπτωση να χωραει.αυτο θα προτεινα και εγω να κανει.ριξε μιαματια καλου κακου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 31, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 όλες οι κάρτες έχουν αυτό το χώρο από πίσω τους οπότε χωράνε καλώδια να περάσουν ακόμα και Ata στρογγυλό χωράει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Ιανουάριος 31, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 εμενα ρε συ εκει εχει εναν πυκνωτη και δεν θα μπορουσε να περασει πιστευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 31, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 αα έτσι οκ άλλο τι έχει το board αν είναι καθαρό από πυκνωτές εκεί πάντως περνάνε άνετα σπρόχτον λίγο πιο δίπλα αλλά μην τον ξηλώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Ιανουάριος 31, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 οχι νταξει δεν εχω τετοιο προβλημα εγω.εγω τα περασα απο αλλου τα καλωδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 31, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Μια χαρά το συμμάζεψες το κουτι:finger006:Tο καλώδιο του from panel δεν βλέπω να φθάνει ..άστο έτσι όπως είναι η βάζε τα ακουστικά στο πίσω πάνελ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ermoulis Ιανουάριος 31, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 πολυ ωραιο το εκανες.εχω το ιδιο ακριβως.το καλωδιακι το εβγαλα παντως.επισης γιατι το εβαλες εκει,εχει πιο κατω θυρα για τις usb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Φεβρουάριος 1, 2009 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 :finger006: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Φεβρουάριος 1, 2009 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 Πολυ καλο εγινε! :respect: Συγχαρητήρια! αυτο το "μαραφετι" το ασπρο στην 8η φωτο, το ειχε η μητρικη ή μπορουμε να βρουμε και εμεις που δεν εχουμε ASUS; Οσο για το επιμαχο καλωδιο, αν σε τρωει τοσο, μπορεις να το βαψεις μαυρο για να μην χτυπαει στο ματι. Υ.Γ. Βαλε και καμια φωτο το κουτι απ' εξω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Φεβρουάριος 1, 2009 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 Σακη η μητρικη το εχει αυτο.Και εμενα η δικια μου το ειχε.αλλα λογικα πρεπει να πουλανε κατι τετοιο εξω.παντως ειναι βολικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_600v Φεβρουάριος 2, 2009 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Πολυ καλο εγινε! :respect: Συγχαρητήρια!αυτο το "μαραφετι" το ασπρο στην 8η φωτο, το ειχε η μητρικη ή μπορουμε να βρουμε και εμεις που δεν εχουμε ASUS; Οσο για το επιμαχο καλωδιο, αν σε τρωει τοσο, μπορεις να το βαψεις μαυρο για να μην χτυπαει στο ματι. Υ.Γ. Βαλε και καμια φωτο το κουτι απ' εξω! λοιπον το "μαραφετι" ειναι της μητρικής οριστε και η photo sakis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.