RootX Νοέμβριος 23, 2005 #21 Νοέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Chris2004ΕΤΟΙΜΑ RULES!!!! Αυτό να το θυμάσαι την επόμενη φορά που (χτύπα ξύλο) χρειαστείς ιατρική περίθαλψη, μπορεί και ο χασάπης που θα σε αναλάβει να ήταν οπαδός του έτοιμου.
YDinopoulos Νοέμβριος 23, 2005 #23 Νοέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από tyxeros Και να ειναι και οδοντιατρος.....χαχαχαχαχα και να του εχου τελειωσει οι βιδες και να σου βαλει ξυλοβιδες !
ea6gka Νοέμβριος 23, 2005 #24 Νοέμβριος 23, 2005 και πανω απο ολα , στρατιωτικος ιατρος, ετσι για να γουσταρουμε
greekfragma Νοέμβριος 23, 2005 #25 Νοέμβριος 23, 2005 ok. μιας και ειναι σκ@τ@ το πανεπιστημιακο συστημα......μιας και ειναι επισης σκ@τ@ το εργασιακο ας βαλουμε και μεις ενα λιθαρακι στο να το διαλυσουμε τελειως το μαγαζι.......... σχεδον ντρεπομαι που αυτην την περιοδο κανω και γω πτυχιακη................. δεν ξερω τι να πρωτοπω και τι να πρωτοσχολιασω.............ακομα και τα λεφτα να εχεις αναγκη(που το θεωρω πολυ αθλια δικαιολογια) τετοιες ενεργειες ειναι κατακριτεες 100%. και γι αυτο που λεει ο Γιαγκος σχετικα με το ποιος ειναι καταπτυστος ενα εχω να πω. οκ Γιαγκο.........η ζωη ειναι αδικη.........και στο ποιος εχει την εξουσια και στο ποιος εχει τα λεφτα......και στο ποιος δεν του καιγεται καρφι για τον διπλανο του.........αυτο τι σημαινει ομως? οτι πρεπει να σταματησουμε να σκεφτομαστε και να βαλουμε οση λογικη εχει μεινει στο μυαλο μας? αντ αυτου ας τα πηδηξουμε ολα και απο τη μερια μας................αλλωστε σε εναν σκ@τοκοσμο ζουμε. ετσι θα παμε μπροστα. τα ρεστα μου.....
Myralis Νοέμβριος 23, 2005 #26 Νοέμβριος 23, 2005 ΑΠΛΑ ΑΙΣΧΟΣ! ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ THELAB ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ! :-O :rant: :rant: :TD: :TD:
Rayden Νοέμβριος 23, 2005 #27 Νοέμβριος 23, 2005 Για να πάρουμε δίπλωμα οδήγησης πληρώνουμεΓια να πάρουμε άδεια οικοδομής πληρώνουμεΓια να πάρουμε καλή θέση στο νοσοκομείο (ή έστω ΘΕΣΗ) πληρώνουμεΓια να πάρουμε έναν διορισμό πληρώνουμεΓια να γλυτώσουμε την εφορία πληρώνουμε (αλλού, λιγότερα)Για να πάμε στην εκκλησία για γάμο/βάφτιση πληρώνουμε... κάτω απ' το τραπέζιΓιατί να μην πληρώνουμε και για τα πτυχία?
Kanonieris Νοέμβριος 23, 2005 #28 Νοέμβριος 23, 2005 Έτσι όπως πάμε θα βγαίνουν οι μαύροι... κτλ στο δρόμο και αντί για cd μουσικής και games θα πουλάνε πτυχιακές!!!Πάντως νομίζω πως λίγοι "χαμένοι" σκέφτονται να αγοράσουν εργασίες.Τέσπα το ελπίζω
Vagouridis Νοέμβριος 23, 2005 #29 Νοέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Rayden Για να πάρουμε δίπλωμα οδήγησης πληρώνουμεΓια να πάρουμε άδεια οικοδομής πληρώνουμεΓια να πάρουμε καλή θέση στο νοσοκομείο (ή έστω ΘΕΣΗ) πληρώνουμεΓια να πάρουμε έναν διορισμό πληρώνουμεΓια να γλυτώσουμε την εφορία πληρώνουμε (αλλού, λιγότερα)Για να πάμε στην εκκλησία για γάμο/βάφτιση πληρώνουμε... κάτω απ' το τραπέζιΓιατί να μην πληρώνουμε και για τα πτυχία? Εαν και δεν ειμαι ο καλυτερος οδηγος δεν χρειαστηκε να πληρωσω.Πληρωσα την αδεια( τα νομιμα ) για ακομα εναν οροφο και τελος .Την πρωτη φορα εφυγαν πολλα λεφτα , την δευτερη υπηρξε ενας καθηγητης καρδιοχειρουργικης που οχι απλα δεν πηρε λεφτα αλλα ξηλωσε και οποιδηποτε ζητησε.Το ονομα του ειναι Γιωργος και ειναι και γαμω τους ανθρωπους.Αυτο μου εδειξε οτι καπου εκει εξω υπαρχουν ακομα και αυτοι.Η κοπελα μου προσφατα διοριστηκε με ΑΣΕΠ και το μονο που πληρωσε ηταν κατι βιβλια και η μετακομιση αργοτερα.Δεν εχω πολλα παρε δωσε με την εφορια , αλλα φετος με εσκισαν διοτι καπου λεει εχασαν το πιστοπιητικο οτι ειμαι φοιτητης.Τελικα πληρωσα τα αναμενομενα 200.Γνωστο το φαινομενο με τους παπαδες οτι τα περνουν απο εδω και απο εκει , στην κηδεια της γιαγιας μου π[αντως πριν χρονια αρνηθηκα να τον πληρωσω και δεν μου ειπε και τιποτα και εκανε και την δουλεια του.Μετα απο ενα πτυχιο ( οντως καποιος ζητησε να τον πληρωσω αλλα τελικα το νομισμα εχει 2 οψεις ) και τωρα στο δευτερο κατεληξα οτι ειναι καθαρα δικο μας θεμα να μην πληρωσουμε και να αγωνιστουμε για την δικια μας μορφωση.Το να πουλησω την πτυχιακη ειναι καθαρα προσωπικο θεμα , δεν κατακρινω το παιδι διοτι οντως δεν ξερουμε το backround κατακρινω ομως τον τροπο.Υ.Γ. Καταπτυστος ειναι αυτος που ψαχνει να λαδωσει για να κανει ολα τα παραπανω.
ΝTG Νοέμβριος 23, 2005 #30 Νοέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragmaαυτην την περιοδο κανω και γω πτυχιακη................. Ti εχει θεμα?Ποσο την δινεις?????Ενατξει γεμισατε μια σελιδα δεν το πετατε στη black hole να τελειωνουμε.Εχουμε και αλλα thread για να βρισουμε-σχολιασουμε....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.