Psychokiller Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2005 Οπως λεει και ο τιτλος εχω προβλημα με τα plug in του firefox ειναι ολα στα Γερμανικα!!!! Το ξερω οτι ειναι μια υπεροχη ευκαιρια να μαθω Γερμανικα αλλα λεω να την προσπερασω . Εκανα απεγκατασταση το firefox πηγα στο program files εσβησα ολο το φακελο Mozila firefox και εκανα επανεκκινηση. Οταν το ξαναεγκατεστησα ξανα ειχε ολα τα plug in εγκατεστημενα (στα γερμανικα) και δουλευαν ολα κανονικα ??? Κατοπιν απεγκατεστησα ολα τα plug in ενα ενα και εκανα επανεκινηση και οταν πηγα να τα κατεβασω για να τα εγκαταστησω με το που παταγα να το κατεβασω μου ελεγε οτι ειναι ετοιμο και θα εγκατασταθει μετα απο επανεκινηση του firefox, δηλαδη δεν το ξανακατεβαζε το ειχε καπου αποθηκευμενο και το ανακαλουσε..... Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω για να γλυτωσω τα μαθημα Γερμανικων ανευ διδασκαλου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RagSoul Νοέμβριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Μήπως στο Install είχε τίποτα default στα γερμανικά και δεν το πρόσεξες; Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω. Και εγώ πρώτη φορά ακουώ κάτι τέτοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Νοέμβριος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Δεν πιστεύω να έχεις κατεβάσει καμμιά Localized γερμανική έκδοση του Firefox?Αλλιώς παίζουν ρόλο οι regional ρυθμίσεις των windows και ό,τι σε ρωτάει στην αρχή ο firefox (ίσως αλλάζει και μετά, δε θυμάμαι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Νοέμβριος 23, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Πρωτα απο ολα να σας ευχαριστησω για την συμετοχη και την βοηθεια σας! Εχουμε και λεμε ο firefox και τα windows ειναι Greek edition... δεν εχω πειραξει κανενα απο τα regional settings (ειναι default) και επιπλεον και με τα ιδια αρχεια ειχα κανει την εγκατασταση πριν το format και ολα δουλευαν ρολοι. Και μενα πολυ κουφο μου φαινεται το ολο σκηνικο.... και δεν μπορω και να το επαναφερω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Νοέμβριος 24, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Δεν ξέρω που οφείλεται τελικά, αλλά αν θες να το σβήσεις εντελώς δεν αρκεί το program files, πρέπει να σβήσεις και το profile σου απ' το documents&settings/<user name>/application data/mozilla/firefox κλπ κλπ. Κράτα αν θες τα bookmarks (ή και ένα zip όλου του φακέλου του profile) και δοκίμασε να δεις αν κάνει τα ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Νοέμβριος 24, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Ευχαριστω πολυ Rayden! Τα εσβυσα ολα απο εκει που μου ειπες και οταν τα ξαναεγκατεστησα ηταν μια χαρα! :T: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.