blade_gld Μάϊος 23, 2006 #161 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Φίλε μου καλό αυτό με το σκληρό , που σου έβαλαν 80αρη αλλα αυτό με την κάρτα γραφικών να το κοιτάξεις λίγο . Εμένα προσωπικά δεν θα μου άρεσε καθόλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Μάϊος 23, 2006 #162 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 απο 5700 π'ηγες σε 5200 και είσαι ευχαριστημένος?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 23, 2006 #163 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Ε, μπορεί να μην τον ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanosp Μάϊος 24, 2006 #164 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Το "ευχαριστημένος" αφορά την όλη διαδικασία επισκευής.Ταχύτητα,αλλαγή σκληρού κλπ.Όπως διαβάζω από εμπείριες άλλων παιδιών θα μπορούσε να μου είχε επιστραφεί και να μη λειτουργούσε πάλι ή να μου ζητούσαν έξτρα χρέωση για αλλαγή εξαρτημάτων,απίθανο το θεωρείτε;Μην επικεντρώνεστε στην κάρτα γραφικών,που όντως είμαι "χαμένος".Όπως προείπα δε με χαλάει και ο φίλος astrolabos κατάλαβε τι εννοούσα.Αν ήθελα να παίζω τέλεια τα παιχνίδια (όχι ότι τώρα δεν παίζουν μια χαρά) θα αγόραζα desktop pc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.