sotiris Ιανουάριος 30, 2006 Author #101 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Αφού συνειδητοποίησα ότι για αρκετό καιρό δεν έχω το laptop μου (το έστειλα από τις 13/1, οι 5 εργάσιμες πιστεύω πέρασαν!) έστειλα mail στο support και τελικά θα μου το αντικαταστήσουν από την Γραμμή (όπου και το αγόρασα). Το περιμένω λοιπόν να έρθει από mdi, το πακετάρω, και πάω (γραμμή) στη Γραμμή.’ραγε μπορώ να πάρω τίποτα άλλο (σαν πιστωτικό) ή μόνο Acer? Στην Acer μου είπαν ή το ίδιο ή κάποιο που βγαίνει τώρα με αντίστοιχες προδιαγραφές.Πάντως, μετά από 2 μήνες που είμαι χωρίς laptop, thumbs up διότι κάλλιο αργά παρά ποτέ! (εξαιρώ την αναμονή στο call center, άγγιξε μισάωρο και μόνο με την πολύτιμη συνδρομή του cherryman μπόρεσα να ανταπεξέλθω στο δύσκολο έργο του επαναλαμβανόμενου ακούσματος της μελωδίας που παίζει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 30, 2006 #102 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Ούτε ένα ευχαριστώ σε εμένα ε; καλααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 30, 2006 #103 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 H γραμμη το ξερει οτι θα σου το αντικαταστησουν?Θα ειδοποιηθουν απο την εδω αντιπροσωπεια?Θα εχεις δικαιωμα αγορας στο ακριβες ποσο που ειχες δωσει ή θα σου πουν τιποτα του στυλ ''οσο εχει τωρα'' κτλ?Αν πας παλι σε acer ,ρωτα αν μπορεις να περιμενεις ελαφρα γιατι τωρα ερχονται τα 4202 που ειναι διπυρηνα,φθηνα και με αισθητα καλυτερη ποιοτητα κατασκευης (απο οσα διαβαζω στο νετ).Παντως οπως ειπες... καλλιο αργα παρα ποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 30, 2006 Author #104 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr H γραμμη το ξερει οτι θα σου το αντικαταστησουν?Θα ειδοποιηθουν απο την εδω αντιπροσωπεια?Θα εχεις δικαιωμα αγορας στο ακριβες ποσο που ειχες δωσει ή θα σου πουν τιποτα του στυλ ''οσο εχει τωρα'' κτλ?Αν πας παλι σε acer ,ρωτα αν μπορεις να περιμενεις ελαφρα γιατι τωρα ερχονται τα 4202 που ειναι διπυρηνα,φθηνα και με αισθητα καλυτερη ποιοτητα κατασκευης (απο οσα διαβαζω στο νετ).Παντως οπως ειπες... καλλιο αργα παρα ποτε... Μου είπανε από το support ότι θα ενημερώσουν αυτοί την Γραμμή.Μου είπανε (επειδή ρώτησα) αντικατάσταση με "το ίδιο ή αν δεν κυκλοφορεί με κάποιο αντίστοιχων δυνατοτήτων)".Θα ρωτήσω τη Γραμμή να δω τι επιλογές έχω, όταν πάω.Το 4202 πότε βγαίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 1, 2006 #105 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris Μου είπανε από το support ότι θα ενημερώσουν αυτοί την Γραμμή.Μου είπανε (επειδή ρώτησα) αντικατάσταση με "το ίδιο ή αν δεν κυκλοφορεί με κάποιο αντίστοιχων δυνατοτήτων)".Θα ρωτήσω τη Γραμμή να δω τι επιλογές έχω, όταν πάω.Το 4202 πότε βγαίνει? Αναλογως βεβαια ποσο εξυπηρετικοι θελουν να ειναι στην γραμμη παιζει να μπορεσεις να παρεις και κατι αλλο, ιδιου ή μεγαλυτερου κοστους και να πληρωσεις την διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 1, 2006 #106 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 To 4202 κυκλοφορει κανονικα εδω καιρο στην Ευρωπη.Θα επρεπε να ειχε ερθει.Κανενα νεο δεν εχεις?Μιλησες με την γραμμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 1, 2006 Author #107 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα, περιμένω να γυρίσει το laptop από mdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 6, 2006 Author #108 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Το laptop ήρθε σήμερα. Μίλησα και με γραμμή, και μου είπε ότι θα το κάνουν rma στην acer, και θα καθυστερήσει (καμιά βδομάδα) ο αντικαταστάτης. Θα πάω αύριο από κει, μαζεύω τα παρελκόμενα (μόνο 1 από τα 5 cdάκια δεν βρίσκω ). Πολύ καθυστέρηση όμως... Καλά εννοείται ότι το laptop από την mdi ήρθε "απείραχτο", αναρρωτιέμαι τι το έκαναν 3 βδομάδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 6, 2006 #109 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Τι αντικαταστατης?Παλι το ιδιο μοντελλο αλλα καινουργιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 6, 2006 Author #110 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Τι αντικαταστατης?Παλι το ιδιο μοντελλο αλλα καινουργιο? Λογικά ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 6, 2006 #111 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Στις 15/02 ερχονται τα διπυρηνα.Αν μπορεις να τους πρηξεις για αλλο μοντελλο της αρεσκειας σου κανε το...Μπορεις να τους πεις ενα σωρο μπουρδες με αυτα που περασες (οτι δεν θες παλι το ιδιο κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 6, 2006 #112 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Στις 15/02 ερχονται τα διπυρηνα.Αν μπορεις να τους πρηξεις για αλλο μοντελλο της αρεσκειας σου κανε το...Μπορεις να τους πεις ενα σωρο μπουρδες με αυτα που περασες (οτι δεν θες παλι το ιδιο κτλ) ^^^^ To αυτο πιστευω κι εγω οτι πρεπει να κανεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 16, 2006 #113 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 ειχαμε κανενα νεο εδω περα???(τοσα επεισοδια ειδαμε ....μην χασουμε το τελος!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 16, 2006 Author #114 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG ειχαμε κανενα νεο εδω περα???(τοσα επεισοδια ειδαμε ....μην χασουμε το τελος!) δεν έχω βρει το χρόνο να το πάω, αύριο θα το πάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 16, 2006 #115 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2006 Προσπαθησε τουλαχιστον να αλλαξεις μοντελλο λογω ταλαιπωριας,αναξιοπιστιας κτλ κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greatst Φεβρουάριος 22, 2006 #116 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [17-02-2006 00:07] δεν έχω βρει το χρόνο να το πάω, αύριο θα το πάω. Κατ'αρχήν καλησπέρα σε όλους (μιας και αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα στο συγκεκριμένο forum).Τι έγινε Σωτήρη? Περιμένω (όπως και πολλοί/ες υποθέτω) τη συνέχεια της ιστορίας σου.Παρεπιπτόντως, ένα ACER 3003LMi με πρόβλημα στο σκληρό δίσκο που έχει σταλεί για service πόσον καιρό λέτε να κάνουμε να το ξαναδούμε? (εάν κάποιος είχε παρόμοια εμπειρία). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 22, 2006 #117 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Τελικα sotiris ποιο μοντελλο πηρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 22, 2006 Author #118 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Παίδες, δεν το έχω πάρει ακόμα, περιμένω την αντικατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 22, 2006 #119 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Τρία πουλάκια κάθονταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 22, 2006 Author #120 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από schumifer Τρία πουλάκια κάθονταν Απ΄ότι μού παν, πρέπει να σταλεί στην Acer (rma-like) για να γίνει η αντικατάσταση, όπου είτε θα στείλει κάποιο μοντέλο η acer, είτε κάποιο "πιστωτικό" από Γραμμή (απ'ότι κατάλαβα). Αν παίζει πιστωτικό από Γραμμή, ίσως μπορώ με κάποια χρήματα παραπάνω να πάρω κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.