SlotKiller Μάρτιος 17, 2006 #141 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Ανεφερε και τον απαραδεκτο χρονο αναμονης 3 εβδομαδων για εναν φορτιστη.... με προγραμμα advantage, στο uk.ακομα δεν μου τον εχουν στειλει, αναγκαστηκα να αγορασω εναν.Ελπιζω μεχρι να μου τον στειλουν να δουλευει το λαπτοπ... εχω δοκιμασει τοσους φορτιστες..... ο σκληρος ηδη χτυπισε ενα bad sector :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 17, 2006 #142 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από sotirisΓια την Acer και την απαράδεκτη συμπεριφορά της, θα προσπαθήσω να στείλω με e-mail ό,τι αποδεικτικό έχω στα χέρια μου στο Ευρωπαϊκό και στο Ελληνικό ΙΝΚΑ, μόλις βρω τον απαραίτητο χρόνο. ωπα....θα συνεχιστει και στη νεα σεζον βλεπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 17, 2006 #143 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Ναι, θα γίνει όπως το 24. Season1, season 2 κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ILIASP Μάρτιος 20, 2006 #144 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 καλησπερα νεο μελος στο thelab,το ονομα μου ειναι Ηλιας,μακαρι να ειχα μπει στο site σας πριν 2 βδομαδες....αγορασα πριν λιγο καιρο ενα laptop acer aspire 5672wli,οντως για τα χρηματα του στο κομματι των hardware δινει κατι παραπανω,ολα ωραια και καλα λοιπον ...παρασκευη αγορα το σαββατο παω να μπω στο internet (dial up συνδεση:cry: ) για να κανω ενημερωση του Norton , το Modem μια με εβαζε μια οχι και η ταχυτητα πολυ χαμηλη..το παω στα παιδια απ οπου το αγορασα ( φιλοι μου ) κανουμε format και ξανα μανα ολους τους drivers απο το mama site , τιποτα ....το laptop εχει παει ιταλια απο την προηγουμενη παρασκευη και ακομη περιμενω....τι να πω...... :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 20, 2006 #145 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Eπεκταση εγγυησης εχεις κανει?Αν οχι να κανεις με τοσο ακριβο λαπτοπ...Ενας Θεος ξερει οχι μονο ποτε θα το παρεις πισω αλλα και σε τι κατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ILIASP Μάρτιος 20, 2006 #146 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 δεν ειναι νωρις για επεκταση ;;;;τι θα κερδισω απο τωρα να κανω την νεα επεκταση;;αφου εχει ηδη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάρτιος 20, 2006 #147 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Δε ξερω τι λετε, αλλα εγω αν ειχα δευτερο υπολογιστη εδω που ειμαι και δεν ειχα πραγματικη δουλεια θα τον εστελνα να μου διορθωσουν μικρο ζημιες λογω accidental και θα τον πουλουσα μολις τον επαιρνα πισω... Δεν παει αλλο, ΕΓΩ ACER ΔΕ ΞΑΝΑ ΠΑΙΡΝΩ :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ILIASP Μάρτιος 20, 2006 #148 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 13:16] Δε ξερω τι λετε, αλλα εγω αν ειχα δευτερο υπολογιστη εδω που ειμαι και δεν ειχα πραγματικη δουλεια θα τον εστελνα να μου διορθωσουν μικρο ζημιες λογω accidental και θα τον πουλουσα μολις τον επαιρνα πισω... Δεν παει αλλο, ΕΓΩ ACER ΔΕ ΞΑΝΑ ΠΑΙΡΝΩ :rant: ωραια αντε λοιπον και το περνω πισω ..τι τιμη να το πουλησω και με οοολα αυτα που λεμε και ακουγοντai ποιος .;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 20, 2006 #149 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Βρε κανε εσυ την επεκταση να εισαι καλυμμενςο για 3 χρονια και μπορει να μην σου παθει και τιποτα το λαπτοπακι.Μην τρελλαινομαστε κιολας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ILIASP Μάρτιος 20, 2006 #150 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 13:25] Βρε κανε εσυ την επεκταση να εισαι καλυμμενςο για 3 χρονια και μπορει να μην σου παθει και τιποτα το λαπτοπακι.Μην τρελλαινομαστε κιολας. γιουπιιιιιιιιιιιι:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: μολις ειχα τηλεφωνο απο τα παιδια dms logic ...το λαπτοπ ηρθε ..αντε για να δουμε τι προβλημα ειχε και αν ολα θα πανε καλα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 20, 2006 Author #151 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Γενικά στην Ιταλία είναι γρήγοροι.Απλά δεν κάνουν πολύ καλό έλεγχο της επισκευής, τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση.Αν το πρόβλημά σου λυνόταν με αλλαγή κάποιας mini-pci ή της mainboard, θα στο έχουν επιδιορθώσει σίγουρα (τους έχω ικανούς να το βρουν). Αν είναι πιο σύνθετο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ILIASP Μάρτιος 20, 2006 #152 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 13:54] Γενικά στην Ιταλία είναι γρήγοροι.Απλά δεν κάνουν πολύ καλό έλεγχο της επισκευής, τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση.Αν το πρόβλημά σου λυνόταν με αλλαγή κάποιας mini-pci ή της mainboard, θα στο έχουν επιδιορθώσει σίγουρα (τους έχω ικανούς να το βρουν). Αν είναι πιο σύνθετο ... πρεπει να μου εχουν αλλαξει ολη την mainboard,θα σας πω το απογευμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 20, 2006 Author #153 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από ILIASP πρεπει να μου εχουν αλλαξει ολη την mainboard, θα σας πω το απογευμα! ok, περιμένουμε νεώτερα, ελπίζω να μην έχεις κανένα πρόβλημα :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan82 Μάρτιος 20, 2006 #154 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από ILIASP [Σήμερα, στις 13:34] γιουπιιιιιιιιιιιι:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: μολις ειχα τηλεφωνο απο τα παιδια dms logic ...το λαπτοπ ηρθε ..αντε για να δουμε τι προβλημα ειχε και αν ολα θα πανε καλα..... Φίλε τη Παρασκευή που μας πέρασε το πήγες στην αντιπροσωπεία ή στις 10 του μήνα, αν και για να πάει Ιταλία και να έρθει μέσα 10 μέρες μια χαρά αν είναι οκ και η βλάβη, δεν είναι και τόσο χάλια η κατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ILIASP Μάρτιος 21, 2006 #155 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 Αρχική απάντηση από pan82 [Χθες, στις 19:57] Φίλε τη Παρασκευή που μας πέρασε το πήγες στην αντιπροσωπεία ή στις 10 του μήνα, αν και για να πάει Ιταλία και να έρθει μέσα 10 μέρες μια χαρά αν είναι οκ και η βλάβη, δεν είναι και τόσο χάλια η κατάσταση λοιπον το φορητο εφυγε για ιταλια πριν 10 ημερες, εντυπωσεις.... απο προγραμματα και drivers ειχε εγκατεστημενα μονο τα αναγκαια και οχι αυτα που υπηρχαν απο την αρχη προεγκατεστημενα απο μαμα δυο γρατζουνιες στο εξωτερικο ( στο πισω μερος απο την οθονη ) το κουμπι που ενεργοποιei το bluetooth δεν λειτουργει μονο απο το μενου.... αυτα .. μαλλον παμε για αντικατασταση.... για πολλα νευρα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 21, 2006 #156 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 ελεεινοι τελειως Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 21, 2006 #157 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 τώρα δηλαδή πρέπει να ψυλλιαστούμε και να φωτογραφίζουμε την κατάσταση που φευγει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 21, 2006 Author #158 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2006 ok επιβεβαιώθηκα δυστυχώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάρτιος 30, 2006 #159 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2006 ααα Τι πραγματα ειναι αυτα ?? ΑΙΣΧΟΣ!!!!Σκέφτομαι σοβαρά να πουλήσω το Laptop μου.... Αντι να το φτιάξουν το χαλάνε ..? . .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanosp Μάϊος 23, 2006 #160 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Παιδιά θα ήθελα να σας διηγηθώ κι εγώ τη δικιά εμπειρία.Παρακολουθώ αυτό το thread καιρό τώρα και για να πω την αλήθεια όταν χάλασε το laptop μου ήμουν προετοιμασμένος για το χειρότερο.Ας τα πάρουμε τα πράγματα απτην αρχή:Έχω ένα Acer Aspire 1524WLMi αγορασμένο το Δεκέμβριο του 2004.Ταυτόχρονα αγόρασα κι ενεργοποίησα την advantage plus επέκταση εγγύησης.Το πρώτο πρόβλημα που αντιμετώπισα μετά από 9 μήνες περίπου,ήταν η χαμηλή απόδοση εγγραφής-ανάγνωσης του DVDRW.Το 2ο πιο ανησυχητικό ήταν ότι όταν προσπαθούσα να κάνω boot από cd (είτε recovery cds είτε από κάποιο backup DVD που έφτιαξα μέσω του Acronis True Image) o υπολογιστής υπερθερμαινόταν κι έκλεινε πριν προλάβω να ολοκληρώσω τη δουλειά μου.Όταν έμπαινε στα Windows μπορεί να ανέβαζε κάπως υψηλή θερμοκρασία αλλά κατέβαζε από μόνο του τη συχνότητα λειτουργίας και λειτουργούσε ικανοποιητικά.Το 3ο πρόβλημα ήταν ένα πλήκτρο που σταμάτησε να λειτουργεί και άλλα 3 επίσης αργότερα μετά από πτώση σταγόνων καφέΜέχρι τότε δεν αποφάσιζα να το στείλω για επισκευή αφού κουτσά στραβά έκανα τη δουλειά μου.Το τελειωτικό χτύπημα ήταν όταν πάγωσε ξαφνικά η οθόνη και από τότε όταν άνοιγα τον υπολογιστή η οθόνη παρέμενε σβηστή.Μετά το σχετικό πρήξιμο αφού δε απαντούσαν στα mail,μου έδωσαν αριθμό RMA.To laptop έφυγε με την ΤΝΤ 9/5 ημέρα Τρίτη και ήταν Ιταλία Πέμπτη 11/5.Να επισημάνω ότι μένω σε πόλη κοντά στη Θεσσαλονίκη και όσο να ναι υπάρχει κάποια καθυστέρηση.Στις 16/5 μου είπαν ότι ήταν έτοιμο και τελικά ήρθε σπίτι μου την Πέμπτη 18/5.Δηλαδή το είχαν 2 εργάσιμες μέρες συνολικά (12/5 , 15/5).Μετρήστε τώρα τι άλλαξαν: Αρχικά το προφανές,πληκτρολόγιο.’λλαξαν το DVDRW.’λλαξαν την κάρτα γραφικών.Εδώ δεν ξέρω αν είναι καλό αλλά από nVidia Go5700 που είχα,έβαλαν Go5200.Όχι ότι με χαλάειΤο πιο εντυπωσιακό όμως για μένα είναι ότι άλλαξαν και σκληρό δίσκο,από έναν IBM 60GB 4200RPM που είχε απτη μάνα του σε Western Digital 80GB 5400RPM.Αυτά σε γενικές (πολλές) γραμμές.Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος,τυχερός,δεν ξέρω ή απλά έκαναν σωστά τη δουλειά τους αφού είχα χρυσοπληρώσει την επέκταση εγγύησης.Από εκεί που φοβόμουν να το στείλω διαβάζοντας δεκάδες παράπονα για το service τους τώρα το μηχάνημα είναι καλύτερο από πριν και σε ελάχιστο χρόνο.Δεν κάνω καμιά αβάντα στην Acer αλλά και μια διαφορετική εμπειρία νομίζω είναι χρήσιμο να ακουστεί,διαβαστεί καλύτερα.Sorry για το μεγάλο post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.