Vadergr Φεβρουάριος 22, 2006 #121 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Α καλα μιλαμε για περιπετεια ,οχι αστεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 22, 2006 #122 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 πόσο καιρό είσαι χωρίς μηχάνημα συνολικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greatst Φεβρουάριος 22, 2006 #123 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Παίδες, για το ερώτημα μου έχει κανείς καμιά ... πρόβλεψη να κάνει?Ένα ACER Aspire 3003LMi με προβληματικό σκληρό δίσκο (ο οποίος υποθέτω ότι θα χρειαστεί αντικατάσταση) πόσον καιρό λέτε να κάνω να το ξαναδώ το ACERάκι? Δηλαδή πόσον καιρό μπορεί να μείνει στο service? Ρωτάω μήπως κανείς είχε κάποια παρόμοια εμπειρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 22, 2006 #124 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 ουτε DSL να περιμενες κατα το ενδοξο ετος 2003 , που κανανε κατι μηνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
greatst Φεβρουάριος 22, 2006 #125 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:54] ουτε DSL να περιμενες κατα το ενδοξο ετος 2003 , που κανανε κατι μηνες σοβαρά? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 22, 2006 Author #126 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από greatst Παίδες, για το ερώτημα μου έχει κανείς καμιά ... πρόβλεψη να κάνει? Ένα ACER Aspire 3003LMi με προβληματικό σκληρό δίσκο (ο οποίος υποθέτω ότι θα χρειαστεί αντικατάσταση) πόσον καιρό λέτε να κάνω να το ξαναδώ το ACERάκι? Δηλαδή πόσον καιρό μπορεί να μείνει στο service? Ρωτάω μήπως κανείς είχε κάποια παρόμοια εμπειρία. γενικά νομίζω 1+ μήνα. αν έχεις την επέκταση εγγύησης, υπολόγιζε 1-2 εβδομάδες. και καλώς ήλθες :flower: Αρχική απάντηση από DarkSaga πόσο καιρό είσαι χωρίς μηχάνημα συνολικά? events occur in real time (από τότε που άνοιξα το thread, πάνω από 2 μήνες σίγουρα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
greatst Φεβρουάριος 22, 2006 #127 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 17:29] γενικά νομίζω 1+ μήνα. αν έχεις την επέκταση εγγύησης, υπολόγιζε 1-2 εβδομάδες. και καλώς ήλθες :flower: events occur in real time (από τότε που άνοιξα το thread, πάνω από 2 μήνες σίγουρα). Καλώς σας βρήκα! :clap: Κατά τη γνώμη σου (έχω διαβάσει όλη την ιστορία του laptop σου στο thread), αξίζει να πάρω την επέκταση εγγύησης? Από ότι είδα (αν δεν κάνω λάθος) αν θέλω την πλήρη (και από ατυχήματα) πρέπει να την αγοράσω/ενεργοποιήσω σε 90 μέρες από την αγορά, αλλιώς (3ετή χωρίς κάλυψη ατυχημάτων) μπορώ μέσα στον 1ο χρόνο. Προβληματίζομαι σχετικά. Α, και κάτι άλλο: Μήπως τώρα που έχω ήδη κάνει χρήση της εγγύησης δεν δικαιούμαι να αγοράσω/ενεργοποιήσω την επέκταση? (τι σας ρωτάω τώρα ε?) Πάντως με χαλάει πολύ το ότι το πρόβλημα βγήκε μέσα σε λιγότερο από μήνα από την αγορά :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Φεβρουάριος 26, 2006 #128 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2006 Παιδια εγω πηγα το 1524 μου για service 2 μερες πρην λυξει η εγγιηση......Το πηρα πησω μετα απο 70 μερες περηπου αφου επερνα κατηε μερα σχεδον τηλεφωνο στην ιταλια και μου ελεγαν πως περημεναν σκληρο και μνημες απο αγγλια και δεν ειχαν στο stock....Στο τελος μου ειπαν εδω στο service της acer στην θεσσαλονικη πως μπορω να κανω επεκταση εγγηισης οποτε θελω.....Αληθευει αυτο???????Δεν τους εμπιστευομαι και πολυ αυτους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 26, 2006 #129 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2006 Παιδια νομιζω οτι το βασικο προβλημα στην ελλαδα ειναι το service της ιταλιας που δεν εχει σχεδον τπτ στοκ.Εγω εδω στην αγγλια μου χαλασε ο φορτιστης, τους πηρα τηλεφωνο και χωρις πολλες ερωτησεις μου ζητησαν την διευθυνση να μου στειλουν φορτιστη! Την περασμενη πεμτη εγινε το σκηνικο, μολις τον παραλαβω θα σας ενημερωσω για το αν πηγαν ολα καλα!^^Οσο για την επεκταση, μπορεις να βαλεις την απλη, οχι την accidental. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Φεβρουάριος 26, 2006 #130 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2006 Ειναι λιγο μπερδεμα το service . Στην Ελλαδα απλα εντιπιζουν την βλαβη και εγκαθηστουν τα χαλασμενα hardware ..... Οι ιταλοι αποτι καταλαωα δηνουν μονο εντολες και τεχνικη υποστηριξη ,,,, και ολο το hardware ερχετε απο αγγλια............... (ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ACER) Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 26, 2006 #131 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2006 Το service της acer είναι απλά άθλιο. Μάλιστα σε επικοινωνία μου με εκπρόσωπο της acer στην ελλάδα μου είπε ούτε λίγο ούτε πολύ πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και πως το ότι είναι δεύτερη σε πωλήσεις μετά την hp λέει πολλά. Το ότι είναι δεύτερη χωρίς καμία φυσική παρουσία σαν acer δεν αποτελει πρόβλημα και όλα δουλευούν ρολόι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greatst Φεβρουάριος 27, 2006 #132 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από Blade_gld [Χθες, στις 19:55] Παιδια εγω πηγα το 1524 μου για service 2 μερες πρην λυξει η εγγιηση......Το πηρα πησω μετα απο 70 μερες περηπου αφου επερνα κατηε μερα σχεδον τηλεφωνο στην ιταλια και μου ελεγαν πως περημεναν σκληρο και μνημες απο αγγλια και δεν ειχαν στο stock....Στο τελος μου ειπαν εδω στο service της acer στην θεσσαλονικη πως μπορω να κανω επεκταση εγγηισης οποτε θελω.....Αληθευει αυτο???????Δεν τους εμπιστευομαι και πολυ αυτους!!! Λοιπόν, να λες ευχαριστώ που το πήγες 2 μέρες ΠΡΙΝ λήξει, και δεν σου έβγαλε το πρόβλημα 2 μέρες ΜΕΤΑ Όσον αφορά την επέκταση εγγύησης, γιατί δεν κοιτάς στο website της ACER ή, ακόμη καλύτερα, γιατί δεν στέλνεις κάνα email με το ερώτημα σου στην ACER? Μπορείς να βρεις το email από το website τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greatst Μάρτιος 2, 2006 #133 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από greatst [22-02-2006 15:49] Παίδες, για το ερώτημα μου έχει κανείς καμιά ... πρόβλεψη να κάνει? Ένα ACER Aspire 3003LMi με προβληματικό σκληρό δίσκο (ο οποίος υποθέτω ότι θα χρειαστεί αντικατάσταση) πόσον καιρό λέτε να κάνω να το ξαναδώ το ACERάκι? Δηλαδή πόσον καιρό μπορεί να μείνει στο service? Ρωτάω μήπως κανείς είχε κάποια παρόμοια εμπειρία. Απαντώ ... ο ίδιος στο ερώτημα που έθεσα: Δεν υπάρχει ανάγκη για πρόβλεψη, αφού το laptopάκι φτιάχτηκε! Λοιπόν, για να ανακεφαλαιώσω: Στις 15 περίπου μέρες από την αγορά βγήκε/φάνηκε το πρόβλημα με το σκληρό δίσκο, και μετά άλλες 15 περίπου μέρες επέστρεψε (με αλλαγμένο σκληρό) από το service. Εντάξει, δεν είναι και ... επισκευή την επόμενη μέρα στο χώρο του πελάτη (αυτή θα ήταν η ιδανική εγγύηση για μένα ) αλλά δεν έκανε και μήνα+ που φοβόμουν. Λοιπόν, τέλος καλό - όλα καλά (τουλάχιστον για την ώρα) :) :clap: :clap: :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάρτιος 2, 2006 #134 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2006 Μια βδομαδα μετα το τηλεφωνημα μου και ακομα δεν τον εχουν στειλει τον φορτιστη.......Μου λενε οτι ειναι out-of-stock και οτι δεν μπορουν να μου στειλουν απο αλλο μοντελο οπως ζητησα... Αντε να δουμε τι θα γινει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Μάρτιος 3, 2006 #135 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Παιδια σενα μαγαζι εδω στην θεσσαλονικη μου ειπαν πως αν αν εχω κοψει αποδειξη και οχι τημολογιο το laptop μου θα εχει 2 χρονια εγγηιση και οχι 1 οπος λεει η αποδειξη αγωρας απο το πλαισιο....Πηρα τηλ στην acer και μου ειπαν να τους στηλω με mail την αποδειξη για να το ελενξουν......Γιατι οπος ειναι γνωστο σε ολους μας δεν ηξεραν να απαντισουν :sick: :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 13, 2006 Author #136 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Πήρα τηλ. τη γραμμή.Το πήγα 20/2, το στείλαν 28/2 στην αντιπροσωπεία, και η αντιπροσωπεία μούγκα.Ελπίζω να έχουμε τίποτα νεώτερα, έχω αρχίσει να ξεχνάω ότι έχω laptop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 13, 2006 #137 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 μα δεν εχεις λαπτοπ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 13, 2006 Author #138 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 Τελικά έληξε η ιστορία, μου έδωσαν πιστωτικό για 1250 ευρώ.Η συζήτηση του τι laptop σκέφτομαι να πάρω για αντικατάσταση μεταφέρθηκε εδω:http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=25103 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 13, 2006 #139 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2006 τι συγκινηση ,,,,!!!!! Μολις ειδα και το τελευταιο επεισοδιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 17, 2006 Author #140 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Παρήγγειλα σήμερα το Asus A6Ja, δεν υπάρχει διαθέσιμο, μέχρι το τέλος του μήνα θα το χω ελπίζω. Δεν μπορούσα να πάρω τα χρήματά μου πίσω, θα το πάω για αγιασμό στον -ευσεβέστατο- σύριο Για την Acer και την απαράδεκτη συμπεριφορά της, θα προσπαθήσω να στείλω με e-mail ό,τι αποδεικτικό έχω στα χέρια μου στο Ευρωπαϊκό και στο Ελληνικό ΙΝΚΑ, μόλις βρω τον απαραίτητο χρόνο. Αυτά, over and out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.