xylokastro Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2005 καλησπερα:hi: :hi: :hi: σημερα κατα τις 10 περιπου , γινεται το εξης κουφο...το msn κλεινει και δεν ξαναμπαινει . σελιδες ο firefox δεν ανοιγει και o εγιναν delete τα bookmarks , starting page ολα τα links:rip: :rip: :dots: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ SYSTEM RESTORE ολα λειτουργουν κανονικα αλλα φοβαμαι μηπως εχω ιο(σημειωση οτι δεν εχω antivirus και antispyware) τι να κανω?να κανω format? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Νοέμβριος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 μπορει απλα να φαγανε καμια φλασια τα windows!Αν το αντιβιωτικο σου δεν εντοπιζει κανενα ιο δε βρισκω το λογο να κανεις format! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Νοέμβριος 22, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 εχμ , μαλλον δεν προσεξες οτι γραφω(οτι δεν εχω αντιβιοτικο) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Νοέμβριος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 Ε, βαλε ενα demo antivirus να δεις τι παιζει.... Απο οτι θυμαμαι παλιοτερα παιζανε και καποια site που σου εκαναν on line scan. Δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα τετοια site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.