Tripper Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2005 μαγκες θελω μια χαρη...κατα καποιο τροπο μια μερα απενεργοποιηθηκε το autorun σταDVD-CD- drives...λοιπον και οποτε ωαζω ενα δισκακι δεν εχω autorun απο τα windows...κοιταξα στην registry και ειδα οτι ειναι ενεργοποιημενο!!!τι να κανω για να κανω να δουλεψει???μηπως φταιει καπιο προγραμμα??αν ναι?ποιο θα μπορουσε???επισης να πω πως οταν βαζω ενα δισκακι δεν μου εμφανιζει ποιο ειναι στο my computer...η κραταει την ονομασια του προηγουμενου...εχω windows xp professional Αγγλικα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Δοκίμασε το tool αυτό της Microsoft:Autofix.exe:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=C680A7B6-E8FA-45C4-A171-1B389CFACDAD&displaylang=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Νοέμβριος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Κανε δεξι κλικ στο εικονιδιο του cd/dvd -->Properties και απο το tab Autoplay επιλεγειςποιο προγραμμα θα ξεκιναει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpamparos Νοέμβριος 24, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Ελληνικά γράφουμε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripper Νοέμβριος 24, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 οκ μαγκες ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.