Jump to content

ερωτηση για τροφοδοτικα

element

Recommended Posts

Καλωσηρθες.!!!:)

Αναλογα,ποσο τραβαει η καθε μια!Πες τι σκοπευεις να τροφοδοτισεις!

καλως σας βρηκα!

εχω ενα celeron 1.7 με ενα ανεμιστηρι ενα cdr και ενα dvdr ενα 80 σκληρο και θελω να βαλο αλλο ενα σκληρο 10 με περρνει?

Αρχική απάντηση από element [Σήμερα, στις 20:21]

...και θελω να βαλο αλλο ενα σκληρο 10 με περρνει?

?10?

Δε νομίζω να έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα αρκεί να μείνεις σ αυτά

τον βρηκα τον 10αρη και ειπα να τον βαλω να του βαλω καποιο αλλο λειτουργικο επανω

να παιξω λιγο !!!!!!

350 watt ειναι μια χαρα για το μηχανημα σου...αν εχει και ασφαλεια ειναι τελειο,γιατι με τη δεη και τις διακοπες που θα βαραει με την κακοκαιρια,θα εχουμε παλι αγχος οπως καθε χρονο...

Αν και δεν μας είπες αναλυτικά το μηχάνημα σου παντώς ένα τροφοδοτικό καλό 350w σηκώνει πολλά περισσότερά από ότι νομίζεις

post-2709-1416072309,9316_thumb.gif

Βασικά εξαρτάται και απο το αν το τροφοδοτικό είναι ποιότητας ή κάψε_με. αν είναι το δεύτερο ίσως να μην βγάζει όσα λέει αλλά σε κάθε περίπτωση δε νομίζω να έχεις πρόβλημα...

με το μηχανημα το συγκεκριμενο,και 300αρι θα ηταν οκ!αλλα οι pfc προδιαγραφες ειναι πολυ σημαντικες...

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.