Jump to content

GMail (Google Mail) thread

jpavly

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καθώς δεν βρήκα κάτι άλλο για ερωτήσεις/απαντήσεις, ρίχτε τις εδώ...

Η δικιά μου: Τα e-mails που σου έρχονται πως στο καλό τα κάνεις forward στις δικές σου επαφές?

Όπως όλοι γνωρίζετε καθημερινά τα funny e-mails δίνουν και παίρνουν :D, αλλά στο gmail δεν βρίσκω κάποιον τρόπο να τα προωθώ κι εγώ...

Any help? Όποιoς βοηθήσει, μπαίνει στη funny forward list μου! :hehe:

Αρχική απάντηση από ---Zapotek--

Κατω κατω στο μνμ λεει forward...

Click it και βαλε τις addresses... :hehe:

Good enough?

Τι μας λες ωρέ? :hehe:

Και πως βάζεις αυτόματα από τις addresses που έχει αποθηκεύσει? Αφού δεν έχει link για το address book από εκεί...

Εδώ σε θέλω κάβουρααααα....

(hit me please...)

• 4 weeks later...

το GMail τώρα έχει και contact groups οπότε με ένα κλικ και ένα κουμπί έχεις έτοιμη τη forward list σου!

Επίσης λειτουργεί πλέον και από κινητό http://m.gmail.com

:D

Αρχική απάντηση από jpavly

το GMail τώρα έχει και contact groups οπότε με ένα κλικ και ένα κουμπί έχεις έτοιμη τη forward list σου!

Εκτός αυτού, επιλέγεις το πεδίο TO/CC/BCC και πατάς ένα πλήκτρο. Αμέσως θα σου εμφανίσει drop-down με επιλογή όλων των επαφών που αρχίζει από το γράμμα που επέλεξες το όνομά τους, το επώνυμό τους, ή το email τους ;)

Φυσικά πατώντας 2ο, 3ο πλήκτρο, κοκ, περιορίζει τη λίστα και βρίσκεις αυτό που θέλεις :)

Αν πάντως επιλέξεις την οδό του Οutlook δες εδώ . Έχει ένα πολυ καλό configuration tool που τα ρυθμίζει όλα αυτόματα.

• 2 months later...

Έχει κανείς πρόβλημα με το GMail σήμερα?

Ούτε καν μου φορτώνει... λέτε να κάνω κανένα restart...? :getlost:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.