jpavly Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2005 Καθώς δεν βρήκα κάτι άλλο για ερωτήσεις/απαντήσεις, ρίχτε τις εδώ... Η δικιά μου: Τα e-mails που σου έρχονται πως στο καλό τα κάνεις forward στις δικές σου επαφές? Όπως όλοι γνωρίζετε καθημερινά τα funny e-mails δίνουν και παίρνουν , αλλά στο gmail δεν βρίσκω κάποιον τρόπο να τα προωθώ κι εγώ... Any help? Όποιoς βοηθήσει, μπαίνει στη funny forward list μου!
YDinopoulos Νοέμβριος 22, 2005 #2 Νοέμβριος 22, 2005 Σεταρε το outlook και καντο απο εκει...γρηγορο κ βολικο !
---Zapotek-- Νοέμβριος 22, 2005 #3 Νοέμβριος 22, 2005 Κατω κατω στο μνμ λεει forward... Click it και βαλε τις addresses... Good enough?
jpavly Νοέμβριος 22, 2005 Author #4 Νοέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- Κατω κατω στο μνμ λεει forward... Click it και βαλε τις addresses... Good enough? Τι μας λες ωρέ? Και πως βάζεις αυτόματα από τις addresses που έχει αποθηκεύσει? Αφού δεν έχει link για το address book από εκεί... Εδώ σε θέλω κάβουρααααα.... (hit me please...)
nickstamat Νοέμβριος 22, 2005 #5 Νοέμβριος 22, 2005 Ε, τι να σου πω... Είπαμε, το Gmail είναι Beta ακόμα! Βάλε με στο funny forward list... n_stamat1990@yahoo.com (δε δίνω το λογαριασμό μου στο Gmail για προσωπικούς λόγους... )
Gabriel Νοέμβριος 22, 2005 #6 Νοέμβριος 22, 2005 Μιάς και μιλάμε για Gmail topic:Βάλτε το GmailFS,φαίνεται το inbox σαν drive letter.2.5GB δικτυακά καλά είναι...http://www.viksoe.dk/code/gmail.htm
jpavly Δεκέμβριος 16, 2005 Author #7 Δεκέμβριος 16, 2005 το GMail τώρα έχει και contact groups οπότε με ένα κλικ και ένα κουμπί έχεις έτοιμη τη forward list σου! Επίσης λειτουργεί πλέον και από κινητό http://m.gmail.com
Wizard! Δεκέμβριος 16, 2005 #8 Δεκέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly το GMail τώρα έχει και contact groups οπότε με ένα κλικ και ένα κουμπί έχεις έτοιμη τη forward list σου! Εκτός αυτού, επιλέγεις το πεδίο TO/CC/BCC και πατάς ένα πλήκτρο. Αμέσως θα σου εμφανίσει drop-down με επιλογή όλων των επαφών που αρχίζει από το γράμμα που επέλεξες το όνομά τους, το επώνυμό τους, ή το email τους Φυσικά πατώντας 2ο, 3ο πλήκτρο, κοκ, περιορίζει τη λίστα και βρίσκεις αυτό που θέλεις
Revils Δεκέμβριος 16, 2005 #9 Δεκέμβριος 16, 2005 Αν πάντως επιλέξεις την οδό του Οutlook δες εδώ . Έχει ένα πολυ καλό configuration tool που τα ρυθμίζει όλα αυτόματα.
jpavly Φεβρουάριος 21, 2006 Author #10 Φεβρουάριος 21, 2006 Έχει κανείς πρόβλημα με το GMail σήμερα? Ούτε καν μου φορτώνει... λέτε να κάνω κανένα restart...?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.