Jump to content

Είναι ποιο αργός ο 4400+ από τον Intel 3.2(s478)?

Stratdevel

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από orion

Τελικα μας αποδεικνυει οτι στο real life ο intel δεν πιανεται!

Οτι και να λετε οι AMDαδες μονο benches μπορειτε να τρεχετε και να χερεστε...:p :p :p

1)Φερε τα ιντελ σου να δουμε τι κανουν και στα real.

2)Καλη η πλακα αλλα εχει και τα ορια της.

σαν να μου φαινεται οτι το χοντρυναμε λιγο :TD: αλλα σε συζητηση intel vs amd δεν περιμενα αισιο τελος...ηρεμια ρε guys!καλο το παθος αλλα υπαρχουν και ορια...και δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να εβαζαν τον οποιονδηποτε απο εμας να διαλεξει αναμεσα σε εναν 478 π4 και εναν 4400 χ2 και να διαλεγε τον π4...ε μην τρελαθουμε τωρα!!να ειμαστε λιγο ειλικρινεις ,ην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας...

Εννοειται ασχετα αμα ειναι AMD η Intel

αλλο ειναι να εχεις ενα επεξεργαστη που ειναι πραγματικα Multicore και με 64 υποστηριξη

και

αλλο να εχεις ενα επεξεργαστη ψευτο-multicore (Ηyperthreading) και με καμια υποστηριξη στα 64 και με υποστηριξη για ενα παλιο socket

Τωρα για την περιπτωση του Stratdevel ειτε το η τα τεστ αυτα ειναι υπερ της Intel

ειτε πολλη απλα το συστημα του με τον AMD X2 4400+ εχει καποιο προβλημα και για αυτο εχει λιγοτερη ταχυτητα

Οποτε σωστα οπως ειπε καποιος ας δοκιμασει και με αλλα Benchmarks να δει αν συνεχιζει και σε αυτα να ειναι πιο γρηγορος ο P4 3.2

Αμα στα παιχνιδια δειχνει τον P4 3.2 ειναι πιο γρηγορος σιγουρα τοτε το συστημα του με τον ΑMD64 4400+ εχει προβλημα

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Χθες, στις 16:31]

2)Καλη η πλακα αλλα εχει και τα ορια της.

Δεν καταλαβα που αναφερεσε..

Αρχική απάντηση από orion [Σήμερα, στις 08:29]

Δεν καταλαβα που αναφερεσε..

μπορει να αναφερεται στο λινκ της υπογραφης σου...χωρις να κοβω το κεφαλι μου...

Αρχική απάντηση από helloween [Χθες, στις 22:07]

πάλι βγήκαν τα σπαθιά του πολέμου?

χμμ...ετσι φαινεται φιλε!και θα εχουμε νεο αιματοκυλισμα!!εχεις δει ποτε cpu να γινεται αστερακι του ninja???

800 views για αυτο το θρεντ είναι πάρα πολλά . καλά πάμε . Θα ανοιξω και εγώ ένα αυριο που θα λέει οτι ο xp 2400+ μου ειναι καλύτερος απο τον p4@630 σε ένα απο 113 τεστ που έτρεξα . *αμαουα λεμε. :hehe:

edit . The truth is out there -> sisoft sandra & Cia

τωρα επιστρεψαμε στον κοσμο της πραγματικοτητας!!ετσι ντε!!αλλα η μαχη δεν θα σταματησει εδω...σωστα??:devil:

Καταρχήν εγώ έχω έναν 3500+ που σημαίνει ότι πιστεύω στην ΑΜD. Αλλά στην πράξη είναι ποιο αργό σε κάποιες συγκεκριμένες εργασίες (σας έδωσα ένα παράδειγμα με το picture and fax...). Το ότι δηλώνει τον 2.2 3500+ δεν σημαίνει πως σε όλες τις χρήσεις είναι πράγματι ποιο γρήγορος από τον 3.2. Επίσης όπως είπα έτρεξα το Sisoft και μου έβγαλε φυσιολογικά αποτελέσματα ο 4400 σε σχέση με την database του αρα μάλλον παίζει καλά το σύστημα, για τον ίδιο λόγο κατέβασα και το pcmark pro αλλά θα το δοκιμάσω την Δευτέρα. Εκεί που καταλήγω εγώ είναι πως in real life σε κάποιες εφαρμογές που δεν βλέπουν δύο επεξεργαστές και ξαναλέω δεν είναι λίγες αυτές είναι αρκετά ποιο γρήγοροι οι Ρ4 απλά και μόνο λόγω optimization του κώδικα για Intel. Πρέπει να μάθουμε αν ισχύει αυτό και δεν μπορώ να φανταστώ τον τρόπο. Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας...

κοιτα,οταν εγω θελω να κανω τα παντα στο pc μου ταυτοχρονα και παρω ενα ιντελ,την πατησα!εχασα!δεν υπαρχει μετρο συγκρισης,ο χ2 ειναι ανωτερος και αν τρεξεις ενα pc mark θα καταλαβεις...και στην καθημερινοτητα που τρεχουμε 15 προγραματα μαζι και θελουμε να ακουμε και μουσικη,θελουμε...θελουμε...εκει θα φανουν ολα!!οπως και να εχει,και παλι τονιζω οτι δεν παιζει μονο ο επεξεργαστης ρολο...υπαρχουν οι raptor,υπαρχουν οι raptor σε raid 0(!!),υπαρχουν οι γρηγορες μνημες,η καλη μητρικη,το sli...ο υπολογιστης δεν ειναι μονο cpu...ειναι ολα αυτα...

Αρχική απάντηση από b.s.o.d. [Σήμερα, στις 20:43]

μπορει να αναφερεται στο λινκ της υπογραφης σου...χωρις να κοβω το κεφαλι μου...

Mα δεν δειχνει και τιποτα το κακο στο λινκ η μηπως δειχνει

Βγαινει μια εικονα με την φατσα του με το σωμα μιας γκομενας που το κανει και ο καθενας με το Photoshop...

Νο offense αλλα λες να ειναι τραβεστι και ο αλλος για αυτο το λογο να νευριασε ??

εχεις δει ποτε cpu να γινεται αστερακι του ninja???

Πωπω να σου καρφωθει η CPU στο μετωπο, πονος:X:

Εκεί που καταλήγω εγώ είναι πως in real life σε κάποιες εφαρμογές που δεν βλέπουν δύο επεξεργαστές και ξαναλέω δεν είναι λίγες αυτές είναι αρκετά ποιο γρήγοροι οι Ρ4 απλά και μόνο λόγω optimization του κώδικα για Intel.

Μα αυτο ειναι γνωστο και στο τομεα των Single core οι πιο γρηγοροι επεξεργαστες ειναι φυσικα οι AMD64 FX

Aν και στην συγκεκριμενη περιπτωση σου δεν πιστευω οτι εχει να κανει με μονο η διπλο

Γιατι ο 4400+ μπορεις να πεις οτι ειναι σαν να εχεις 2 επεξεργαστες ΑΜD64 3500+ και με μεγαλυτερη μνημη (1MB)

Απλως καθαρο το (η τα) συγκεκριμενο (α) τεστ ειναι υπερ της Intel

Προφανως προσπαθειτε να πεισετε ο καθενας τον εαυτο του οτι πηρε τον καλυτερο επεξεργαστη και θελετε επιβεβαιωση απο καποιον αλλο που και αυτος εχει το ιδιο προβλημα.:yawn:

Αντε.... μπορει να σας δωσουν και ποσοστα οι δυο ετερειες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.