Jump to content

Είναι ποιο αργός ο 4400+ από τον Intel 3.2(s478)?

Stratdevel

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έφτιαξα για ένα φίλο ένα pc με έναν 4400+, ASUS a8n sli deluxe, 2X512 kingston 2.5 cl, 2 200gb seagate σε raid0 και ASUS ΑΧ850ΧΤ. Μετά από 2 μέρες με πήρε να μου παραπονεθεί ότι ο 3,2 που έχει στην δουλειά είναι ποιο γρήγορος!!! Έτρεξα ένα μικρο benchmark (perfomance test) και πράγματι στο cpu rotation και compression ήταν 30% ποιο γρήγορος! Προφανώς αυτό το benchmark όπως και το picture an fax veiwer που χρησιμοποιεί ο φίλος μου βλέπουν μόνο τον έναν επεξεργαστή. Συγκεκριμένα για να μου το αποδείξει πήρα μια φωτό που είχε tiff 80 mb και έκανε 2 φορές zoom in και το intel έκανε 4 δευτερολεπτά ενώ το amd 7! Έτρεξα το sisoft sandra και μου έβγαλε τα σωστά αποτελέσματα ο amd σύμφωνα με την database που έχει και έβαλα το σχετικό patch για τα ΧΡ για τους dual core. Την πατήσαμε???

post-3742-1416072305,2821_thumb.jpg

H εικονα δεν φαινεται καθολου...δεν την ανεβαζεις σε κανενα photobucket ή imageshack να την δουμε καλυτερα???

Καλωσηρθες στο The lab:flower:

υποτιθεται οτι η amd ειχε καλυψει το multimedia κενο με το ss3 3d now που εχει καλυψει εδω και καιρο...δεν καταλαβαινω τα αποτελεσματα...δωσε λιγο αν θες την πληρη συνθεση και στο δευτερο μηχανημα...

εχω εναν 3.2 ιντελ 478 με μητρηκη οποιος ενδιαφερετε τον κανω τραμπα με τον 4400+

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 08:42]

εχω εναν 3.2 ιντελ 478 με μητρηκη οποιος ενδιαφερετε τον κανω τραμπα με τον 4400+

Βασικα προτεινω να ζητησεις και χρηματα αλλιως σε κλεβουν!

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Βασικα προτεινω να ζητησεις και χρηματα αλλιως σε κλεβουν!

ετσι, μην εισαι κοροιδο;)

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 10:37]

Πήγαινε στα "Preferences" κι εκεί που λέει "Number of processes = 1" κάντο = 2........

Δεν κατάλαβα, που είναι αυτή η επιλογή;

Αρχική απάντηση από Stratdevel [Σήμερα, στις 12:03]

Δεν κατάλαβα, που είναι αυτή η επιλογή;

Γιά πάτα το EDIT και βρες το......

τελικα αυτο το τεστ,εχει καποια λογικη βαση?γιατι μου φαινονται τρελλες οι αποκλισεις σε μερικα τμηματα του...hipro και λοιποι?

’λλαξα την επιλογή και πράγρατι έβγαλε τρελά νούμερα ο επεξεργαστης! ’υτο σημαίνει τελικά πως όποια εφαρμογή βλέπει έναν επεξεργαστή (και δεν είναι λίγες αυτές!) έχουμε ένα ποιο αργό σύστημα από έναν Ρ4 στα 3.2....

αν θες ποσταρε ξανα ενα νεο συγκριτικο μετα απο τις ρυθμισεις του hipro να δουμε τι πραγματικα συμβαινει...

Αρχική απάντηση από Stratdevel [Σήμερα, στις 09:42]

’λλαξα την επιλογή και πράγρατι έβγαλε τρελά νούμερα ο επεξεργαστης! ’υτο σημαίνει τελικά πως όποια εφαρμογή βλέπει έναν επεξεργαστή (και δεν είναι λίγες αυτές!) έχουμε ένα ποιο αργό σύστημα από έναν Ρ4 στα 3.2....

Κατσε ρε συ ο X2 4400 ειναι στα διπλος με 2 επεξργαστες στα 2.2 με 1MB εκτος και αν κανω λαθος

Λογικα ο ΑΜD64 3500+ (συμφωνα με τη ισχυριζεται η AMD για την ταχυτητα στην ονομασια) ειναι και αυτος στα 2.2GHZ αλλα με 512κb την δευτερεουσα μνημη

αρα ακομα και σαν 1 επεξεργαστης ο 4400+ θα επρεπε να ηταν πιο γρηγορος απο το P4 3,2 που εχεις εκτος και αμα το συγκεκριμενο Bench που χρησιμοποιεις εχει προτιμησει στους Intel επεξεργαστες

Bεβαια υπαρχει και η περιπτωση εσυ να μην εχεις κανει κατι σωστα η κατι αλλο να σου κοβει ταχυτητα γιατι <<λογικα>> ακομα και σαν 1 επεξεργαστης ο 4400+ πρεπει ειναι γρηγοροτερος του P4 3.2 στις περισσοτερες περιπτωσεις

Πέρα από τα Test και τα benches και τα νούμερα των εργαστήριων εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομύριο να είναι γρηγορότερος ο 3.2, αν γίνουν και άλλα benches θα επιβεβαιωθεί, δεν θα τρελαθούμε τελείως κιόλας!

Ε μια στο εκατομύριο υπάρχει...το λέει και ο Vasot παραπάνω. Να είναι το πρόγραμμα υπέρ της Intel...όπως αρκετά άλλα

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 14:44]

Ε μια στο εκατομύριο υπάρχει...το λέει και ο Vasot παραπάνω. Να είναι το πρόγραμμα υπέρ της Intel...όπως αρκετά άλλα

Ναι, εννοώ να είναι πράγματι γρηγορότερος ο συγκεκριμένος 3.2Ghz από το συκγκεκριμένο 4400, τώρα σε συγκεκριμένα προγράμματα πχ. της Intel ασφαλώς και υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα.

Τελικα μας αποδεικνυει οτι στο real life ο intel δεν πιανεται!

Οτι και να λετε οι AMDαδες μονο benches μπορειτε να τρεχετε και να χερεστε...:p :p :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.