darkCount Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2005 Ποια είναι ρε παιδιά η πιο αξιόλογη μητρική 939 με AGP?Εντάξει πείτε μου παραπάνω απο μία. Να προτιμήσω nforce3? VIA? Uli?Διαβάζω για διάφορες μητρικές...ε άκρη δεν βγάζω. Τι είναι καλύτερο. Θέλω να είναι σταθερή και οσο το δυνατόν απροβλημάτστη όχι απαραίτητα με πολλά αξεσουάρ. Φτηνή κάπως και το βασικότερο να μπορεί να πάρει Opteron.Τη θέλω για το always available PC στο γραφείο στο σπίτι και συνάμα το pc της γυναίκας θα είναι.Για πείτε....edit: Δεν με ενδιαφέρει το OC ιδιαίτερα. Δεν είναι γνώμονας για την επιλογή δηλαδή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Νοέμβριος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 Αν θες για κάτι φθηνό και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο θα σου πρότεινα epox 9nda3j. Όταν είχα ψαχτεί πριν κανά χρόνο ήταν η μόνη που άξιζε. Η msi ήταν με τα φεγγάρια της, κι αν σου κάτσει; Για τις μνήμες ήθελες booster η 3.3 Mod. Τώρα βέβαια έχει βγάλει και η dfi αλλά είχα ακούσει για προβληματάκια, δεν ξέρω αν τα έχουν φτιάξει με biosΗ epox που σου λέω είναι στο σύστημα μου, δίνω 3.4 στις μνήμες με απλούστατο mod υποστηρίζει διπήρυνους και έχει τα πάντα για ρυθμίσεις στις μνήμεςΚάτι σε μΑΤΙ έχεις κοιτάξει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Νοέμβριος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 MSI Neo2 απλα rulezzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.