Jump to content

Περιεργο πρόβλημα με το Μessenger σε φορητο !

YDinopoulos

Recommended Posts

Ενας φιλος πηρε εναν φορητο acer, με εναν Αmd turion απανω, 1gb Mνημης, 80gb σκληρο κ την Χ700.

Οταν το πρωτοπηρε, συνδεθηκε κανονκα στο νετ και μετα στο MSN Messenger. Ολα καλα μεχρι εδω.

Παω σπιτι του, κανω remove το 4.7 που ειχε με μια εντολη στο Start-->Run και κατεβαζω & εγκαθιστω το 7.5

Απο εδω κ μετα ξεκιναει ο Γολγοθας! Το προγραμμα ανοιγει κακονικα, αλλα....

- Οταν παω το mouse "πανω" στο παραθυρου του Μsn εξαφανιζεται

- Πηγαινοντας να γραψω username & pass, Kανει λες κ ειναι 486 μηχανημα. Πληκτρολογω το username και το εμφανιζει μετα απο 10-15 sec !!!!

- Με τιποτα δεν κανει login, ενω ξερω σιγουρα οτι εχει εχει access στο Internet !

Mιλαω παντα για λειτουργικο ΜS Windows XP Home Edition (Aυθεντικοτατα...)

Οποια ιδεα/συμβουλη/οδηγια (περαν του format), ειναι καλοδεχουμενη.....

Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 09:32]

Θα προτεινα να κανεις repair τα win για να ξαναμπει ο παλιος messenger και μετα να περασεις απο πανω τον καινουργιο...

'Η και να δοκιμάσεις καποιον αλλον messenger πχ το trillian .....

Διαβάζοντας το τώρα έδωσα σημασία σε αυτό που συνέβη και σε μένα.

Προχθες μου έτυχε ακριβώς το ίδιο (με acer κλπ κλπ) αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί θεώρησα ότι στο επόμενο restart θα στρώσει (μετά απλώς το έκλεισα και δεν έτυχε να το ξαναδοκιμάσω).

Εγώ, ξεχάστηκα και έκανα κατευθείαν update τον 7.5 (χωρίς να κάνω remove τον παλιό αλήθεια, τι εννοείς όταν λες με μια εντολη στο Start-->Run; ) και το αποτέλεσμα ήταν να τρέχουν 2 msn στο taskbar και να κάνει ακριβώς αυτά που λες.

Δοκίμασα μετά να κάνω remove το msn και ενώ πέτυχε, μετά συνέχισε να τρέχει (ένα msn πλέον) και δεν έβλεπε στα εγκατεστημένα κανένα msn με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το (ξανα?)κανεις remove.

Θα το κοιτάξω σήμερα το βράδυ από περιέργεια πάλι να δω τι έγινε μετά το restart

Αρχική απάντηση από spc

αλήθεια, τι εννοείς όταν λες ‘’με μια εντολη στο Start-->Run’’;

Σκεφτηκα

RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove

αυτο

Σιγουρα δεν υπαρχει προηγουμενη εκδοση msn !

Αρχική απάντηση από gbak

Εγω παντως σε αυτη την φαση του μεσσ μετα απο φορματ ...μπαινω safe mode εξαφανιζω απο τοn c: οτι υπαρχει απο messenger 4.7...ξαναξεκινω win και κανω εγκατασταση του 7.5...

Δεν είναι απαραίτητο πάντως.

Εγώ πάντα απλώς κάνω remove τον υφιστάμενο.

Απλώς αυτή είναι η 1η φορά που συνέβη αυτό (σε φορητό όμως και με win xp home).

"Εχουμε και λεμε.....'εναρξη\πιν.ελεγχου\συνδ.δυκτιου\ρυθμιση η αλλαγη της συνδεσης σας στο internet\περιεχομενο\και κανουμε κλικ στο 'καθαρισμος καταστασεις ssl'.Mετα παμε εναρξη\και πληκτρολογουμε: regsvr32 softpub.dll wintrust.dll initpki.dll .Περιμενουμε να κανει ΤΡΕΙΣ φορες γκλιν,γκλαν,γκλον,(δηλ.ο.κ.)και ειμαστε ετοιμοι!!:T:"Ελπιζω να σου δουλεψει,αν οχι να το κρατησεις αυτο καπου γιατι βγαζει συχνα αυτο το bug

Αρχική απάντηση από spc

Διαβάζοντας το τώρα έδωσα σημασία σε αυτό που συνέβη και σε μένα.

Προχθες μου έτυχε ακριβώς το ίδιο (με acer κλπ κλπ) αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί θεώρησα ότι στο επόμενο restart θα στρώσει (μετά απλώς το έκλεισα και δεν έτυχε να το ξαναδοκιμάσω).

Εγώ, ξεχάστηκα και έκανα κατευθείαν update τον 7.5 (χωρίς να κάνω remove τον παλιό αλήθεια, τι εννοείς όταν λες με μια εντολη στο Start-->Run; ) και το αποτέλεσμα ήταν να τρέχουν 2 msn στο taskbar και να κάνει ακριβώς αυτά που λες.

Δοκίμασα μετά να κάνω remove το msn και ενώ πέτυχε, μετά συνέχισε να τρέχει (ένα msn πλέον) και δεν έβλεπε στα εγκατεστημένα κανένα msn με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το (ξανα?)κανεις remove.

Θα το κοιτάξω σήμερα το βράδυ από περιέργεια πάλι να δω τι έγινε μετά το restart

Moυ συμβαινει κατι παρομοιο στο desktop pc.

Κλεινω τον msn 7.5 και μενει ανοιχτος ο παλιος windows messenger ο οποιος δεν φαινεται και πουθενα!

Τελικα εκανα το εξης.....

- Εκανα remove ton 7.5

- Εβαλα την εντολη στο Start Run (αυτην που βαζουμε για να βγει το 4.7)

- restart

- Ιnstall τον 7.5

Mια χαρα τωρα.

Ευχαριστω ολα τα παιζακια που βοηθησαν !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.