xrist Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2009 c:/windows/winsxsΈχει ασχοληθεί κανείς με αυτόν τον γ@μοφακελο?Γιατί πιάνει τόσο χώρο? (8,5giga σε μένα)Με λίγο ψάξιμο που έκανα λένε ότι είναι εικονικά τα γιγα και ότι έχει αρχεία backup http://www.winvistaclub.com/f16.htmlΞέρει κανείς κάτι παραπάνω...και αν μπορούμε να σβήσουμε τίποτα?edit: βρηκα και αυτο όπου στην τελευταία παράγραφο μιλάει για το εργαλείο αυτο
xrist Ιανουάριος 28, 2009 Author #2 Ιανουάριος 28, 2009 Eδω λέει που είναι και πως το τρέχουμε το εργαλείο. Το έτρεξα αλλά δεν κέρδισα τίποτα.:nare
tomtoub Ιανουάριος 28, 2009 #3 Ιανουάριος 28, 2009 Τα windows κρατάνε όλες τις εκδόσεις των dll αρχείων που χρειάζονται οι εγκατεστημένες εφαρμογές σε αυτόν τον φάκελο.Στην ουσία δεν είναι τα ίδια τα αρχεία αλλά links προς την πραγματική τους θέση μέσα στο σύστημα. Για κάποιο λόγο όμως πιάνουν όσο χώρο πιάνει και το κανονικό αρχείο στο σύστημα.Δεν είναι ασφαλές να σβήσεις οτιδήποτε.Αν κατάλαβα καλά το εργαλείο χρησιμεύει όταν έχεις εγκαταστήσει το SP1 πάνω απο τα σκέτα Vista.
xrist Ιανουάριος 28, 2009 Author #4 Ιανουάριος 28, 2009 Ο μόνος τρόπος να το μάθουμε είναι να τα σβήσω όταν είναι να κάνω φορματ
Maximus Ιανουάριος 31, 2009 #5 Ιανουάριος 31, 2009 Χρηστο, εμενα ειναι 0 bytes ο φακελος. Δοκιμασε αυτο που σου ειπα με υο disk indexing, μπας και ειναι αυτο edit: μλκία τελικά, άργησε να αποκριθεί ο δίσκος στο laptop όταν πάτησα τα properties του φακέλου (έκανε κανα 15άρι δευτερόλεπτα μέχρι να "αρπάξει" το πανηλίθιο). Όντως είναι και μένα μεγάλος, γύρω στα 10GB. Κάποια μλκία των Vista με το NTFS και τη διαχείρησή του λένε κάποιοι, δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει.
xrist Ιανουάριος 31, 2009 Author #6 Ιανουάριος 31, 2009 To δοκίμασα και αυτό άλλα δεν μειώθηκε τίποτα. Μονο όταν τα σβήσω θα μάθω
Vatos_locos Ιανουάριος 31, 2009 #7 Ιανουάριος 31, 2009 και εμένα 9,5Gb είναι σε εγκατάσταση 1-2 εβδομάδων αλλά με το indexing κλειστό αν παίζει ρόλοκαι από ότι είδα έχει μέσα drivers εκτελέσιμα και dll
xrist Ιανουάριος 31, 2009 Author #8 Ιανουάριος 31, 2009 και εμένα 9,5Gb είναι σε εγκατάσταση 1-2 εβδομάδων αλλά με το indexing κλειστό αν παίζει ρόλοΑνοικτό η κλειστό δεν παίζει ρόλο
Vatos_locos Ιανουάριος 31, 2009 #9 Ιανουάριος 31, 2009 ιδέα δεν έχω για αυτό το έγραψα πάντως και μετά το tool που λες ο φάκελος δεν άλλαξε μέγεθος αλλά δεν κοίταξα γενικά τον δίσκο αν άδειασε καθόλου GB πριν και μετά
xrist Ιανουάριος 31, 2009 Author #10 Ιανουάριος 31, 2009 ιδέα δεν έχω για αυτό το έγραψα πάντως και μετά το tool που λες ο φάκελος δεν άλλαξε μέγεθος αλλά δεν κοίταξα γενικά τον δίσκο αν άδειασε καθόλου GB πριν και μετά Ούτε 1 mb Τα περισσότερα είναι backup από ότι φαίνεται στο πρώτο λινκ που έδωσα. Όπως φαίνεται τα vista ''μεγαλώνουν'' όταν δοκιμάζεις πολλά προγράμματα.
Vatos_locos Ιανουάριος 31, 2009 #11 Ιανουάριος 31, 2009 σε pc που το έκανα install Vista 64 Sp1 χθες πάντως ο φάκελος είναι 10Gb (lol πιο πολλά από το δικό μου που είναι πιο πολύ καιρό τα Vista πάνω του ) το Sp1 είναι ενσωματωμένο με το δισκάκι δεν το έβαλα μετά μόνο τα update του έκανε μέχρι σήμερα θα δοκιμάσω αργότερα αν δεν βαριέμαι να κάνω restore το image του να τον αδειάσω να δω αν θα φρικάρει η όχι οπότε λογικά δεν έιναι πρόβλημα έτσι είναι από γεννησιμιού του
xrist Ιανουάριος 31, 2009 Author #12 Ιανουάριος 31, 2009 Αντε μπας και γλιτώσω το φορματ... Με τρώει το χέρι μου
Vatos_locos Ιανουάριος 31, 2009 #13 Ιανουάριος 31, 2009 ε αυτό σου είπα ρα αν είναι να κάνεις format μόνο για αυτό μην το κάνεις αφού 2 μέρες είναι που έκανα install Vista στο άλλο pc και ο φάκελος είναι 10Gbτρες ήδη
dfragos Ιανουάριος 31, 2009 #14 Ιανουάριος 31, 2009 Δεν μπορείς να το σβήσεις, κι αν το σβήσεις, ενδεχομένως να μη σου δουλεύουν πολλά προγράμματα.Στο winsxs κρατά όλες τις εκδόσεις αρχείων dll (και κάποιων αλλων τύπων), ώστε αν κάποιο πρόγραμμα χρειάζεται παλαιότερη έκδοση, από την πιο πρόσφατη που υπάρχει στο σύστημα, να την βρίσκει από το winsxs.
xrist Ιανουάριος 31, 2009 Author #15 Ιανουάριος 31, 2009 Θα έσβηνα τα αρχεία για να δω αν επηρεάζει...Edit: με προλαβες Δημητρη
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.