Iannis1416003167 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2005 Μια και τα WinXP-Pro εχουν χαμηλές επιδόσεις σε network ποιο ειναι το καλήτερο προγραμμα για να στηθει ενα οικιακό δικτυο με 3-4 PC????To NET MAGIC 2 εαν ξερει κάποιος τι λέει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Νοέμβριος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Iannis Μια και τα WinXP-Pro εχουν χαμηλές επιδόσεις σε network ποιο ειναι το καλήτερο προγραμμα για να στηθει ενα οικιακό δικτυο με 3-4 PC???? τι θες να κάνεις που τα WinXP-Pro σε καθυστερούν λόγω επιδόσεων ?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Νοέμβριος 21, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από antonisk7 [Σήμερα, στις 22:20] τι θες να κάνεις που τα WinXP-Pro σε καθυστερούν λόγω επιδόσεων ?... Κυριως μεταφορα μεγαλων αρχειων απο το ενα pc στο αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 ε δε νομίζω ότι θα κερδίσεις κάτι χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα.καλύτερα να φροντίσεις σε κάθε pc να έχεις gigabit lan και να πάρεις κάποιο gigabit switch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Νοέμβριος 21, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 23:39] ε δε νομίζω ότι θα κερδίσεις κάτι χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα. καλύτερα να φροντίσεις σε κάθε pc να έχεις gigabit lan και να πάρεις κάποιο gigabit switch. Υπαρχουν ηδη αυτά: Υπάρχει το adsl router Zyxel 650R33 -->SMC 8 port swich 1000αρι--->4 pc ολα με Gb lan card on board ( βεβαια αλλαζοντας για άλο λογο την asus P4C800-E Dlx με την P4P800-E Dlx η τελευταια εχει marvel chip και στα properties δεν βγαζει επιλογή για 1000 αλλα μεχρι 100 Εχω βαλει επιλογη auto sence) Απο το γραφειο που ειναι το swich παει ενα καλωδιο στο σαλονι εξωτερικά απο το σπιτι περιπου 30 m και αλλα 2 pc με καλωδια 7 και 12 μετρα αντίστοιχα. Ολα τα καλωδια ειναι Cat6 (το ενα θωρακισμένο) και το πατσωμα ειναι T578B Η ταχυτητα ειναι το προβλημα Αντιγραφω αρχεια απο το ενα PC στο αλλο με 45 Kbytes/s To παληκαρι ο WAntilles εχει ενα εκτενεστατο οδηγό αλλα εγω ειμαι μεσήλικας και ψιλοβαριέμαι και θελω να γινονται όλα με 2-3 κλικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Νοέμβριος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Αυτο του WAntilles δεν ειναι οδηγος για απλο οικιακο δικτυο οπως λεει αλλα για να στησεις δικτυο σε τραπεζα στην ζυριχη :) Νομιζω οτι το ποιο ευκολο που χεις να κανεις ειναι να βαλεις τα pc σε ενα κοινο workgroup και να σιγουρευτεις οτι εχουν διαφορετικο IP και ονομα υπολογιστη αλλα εχουν ιδιο default gateway.. Απο εκει και περα στο network places->view all workgroup computers θα βλεπεις ολα τα pc και το μονο που εχεις να κανεις ειναι να μετατρεψεις καποιο φακελο στο καθενα σε share folder ωστε να πετας μεσα οτι χρειαζεται να μεταφερθει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.