CrazyWolf Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2005 Γειά σε όλους. Πρόσφατα αρχισα το DOTA και έχω όρεξη να μάθω κάτι παραπάνω γι' αυτο. Ενδιαφέρομαι κυρίως για στρατηγικές πάνω σε ορισμενους χαρακτήρες αλλά κάθε τι που έχει σχέση με το παιχνίδι είναι ευπρόσδεκτο. Προσωπικές εμπειρίες, τρελές φάσεις που σας έτυχαν,guides που έχετε βρει γράψτε τα όλα εδώ. Επίσης αν μπορει κάποιος να μου διευκρινίσει αν είναι απαραιτητο να αγορασω μαζι με το Frozen Throne και το Reign of Chaos έτσι ώστε να μπορώ να παίξω battle.net. Πριν κλείσω θα ήθελα να πώ: TerrorBlade Rulezzzz! Σας ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyWolf Νοέμβριος 22, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 Τί γίνεται ρε παιδία; Ούτε ένας;:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Νοέμβριος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 Το dota είναι mod για το frozen throne οπότε θα τα χρειαστείς και τα 2...στρατηγικές έχει στο dota-allstars.com αλλά είναι προσωρινά υπό κατασκευήέχεις πάρει Lich-α?έχει 2 spells (τ'άλλα είναι gtp) και buff-αρεις dmg (muhaha)αγαπημένοι πάντως bounty hunter+bone clinkz λόγω ταχύτητας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Tον Gondar στην τελευταία τον βγάλανε άχρηστο.Γενικά sites για να μάθεις...Το καλύτερο πράγμα είναι να παίζεις battlenet.Αν καταφέρεις να τελειώσεις κανα παιχνίδι χωρίς να την κοπανήσει κάποιος.Από κει και πέρα δοκίμαζε χαρακτήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyWolf Νοέμβριος 23, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Ξέρω έχω παίξει battle.net μέσω internet cafe αλλά πάντα όπως λές έφευγαν μόλις τα εύρισκαν σκούρα!! Φοβιτσιάρηδες... :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Νοέμβριος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από kunoobidi [Χθες, στις 22:41] Το dota είναι mod για το frozen throne οπότε θα τα χρειαστείς και τα 2... That's right. Τιμούλα έχει εδώ Και τα δύο μαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Νοέμβριος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Ξαναδιάβασε τους κανόνες. Δεν ζητάμε ούτε δίνουμε πληροφορίες για crack, warez και τα συναφή. Ευχαριστώ. Και μην με στείλετε στον γουγλή γιατί όλο κάτι ρώσσικα sites μου βγάζει και δεν τα καταλαβαίνω να τα διαβάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ακις 64 Νοέμβριος 29, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre [Σήμερα, στις 19:47] .....Και μην με στείλετε στον γουγλή γιατί όλο κάτι ρώσσικα sites μου βγάζει και δεν τα καταλαβαίνω να τα διαβάσω. Ξαναδιάβασε τους κανόνες. Δεν ζητάμε ούτε δίνουμε πληροφορίες για crack, warez και τα συναφή. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Νοέμβριος 30, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre .....Και μην με στείλετε στον γουγλή γιατί όλο κάτι ρώσσικα sites μου βγάζει και δεν τα καταλαβαίνω να τα διαβάσω. για battle.net θες αγορασμένο game (για να χεις serial etc.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Δεκέμβριος 1, 2005 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Ευχαριστώ παιδιά. Όχι battle.netΣτο ***** δεν είδα κάτι σχετικό. Πού το έχουν χώσει και δεν το βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyWolf Δεκέμβριος 1, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Τελικά το βρήκες αυτό που ήθελες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ακις 64 Δεκέμβριος 1, 2005 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Ξαναδιάβασε τους κανόνες. Δεν ζητάμε ούτε δίνουμε πληροφορίες για crack, warez και τα συναφή. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Δεκέμβριος 2, 2005 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 ο.κ. σεις το βρήκα. Thnx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Δεκέμβριος 8, 2005 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Ρε παιδιά άμα θέλετε κάποια πληροφορία υπάρχουν πμ.Μην ταλαιπωρείτε και τον καημένο τo vdeseris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzz750 Νοέμβριος 7, 2009 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 Γεια χαρα σε ολους.Ως noobas και εγω εχω καποιες αποριες.Εχω το ROC και το TFT. To dota πρεπει να το αγορασω ξεχωριστα σε στυλ expansion για να παιζω στο PC μου?:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 7, 2009 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 πω μεγαλε ουτε ο μαμρα τετοια νεκρανασταση www.getdota.com κατεβαζεις,το βαζεις στο φακελο maps-downloaded του w3 και παιζει.. υ.γ. οχι μποτα πρωτο ιτεμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Νοέμβριος 7, 2009 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 ring και κοτα παρε.βαλε και το τελευταιο Patch Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Νοέμβριος 7, 2009 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 Γεια χαρα σε ολους.Ως noobas και εγω εχω καποιες αποριες.Εχω το ROC και το TFT. To dota πρεπει να το αγορασω ξεχωριστα σε στυλ expansion για να παιζω στο PC μου?:baby:Όχι, βάζεις απλά χάρτες. Το Reign of Chaos και το Frozen Throne αρκούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzz750 Νοέμβριος 7, 2009 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 πω μεγαλε ουτε ο μαμρα τετοια νεκρανασταση Ειμαι ΝΟΟΒ! τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzz750 Νοέμβριος 7, 2009 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 www.getdota.com κατεβαζεις,το βαζεις στο φακελο maps-downloaded του w3 και παιζει.. worked ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.