Jump to content

Warcraft Frozen Throne:Dota στρατηγικές,απορίες,γνώμες όλα εδώ...

CrazyWolf

Recommended Posts

Γειά σε όλους.

Πρόσφατα αρχισα το DOTA και έχω όρεξη να μάθω κάτι παραπάνω γι' αυτο.

Ενδιαφέρομαι κυρίως για στρατηγικές πάνω σε ορισμενους χαρακτήρες αλλά κάθε τι που έχει σχέση με το παιχνίδι είναι ευπρόσδεκτο.

Προσωπικές εμπειρίες, τρελές φάσεις που σας έτυχαν,guides που έχετε βρει γράψτε τα όλα εδώ.

Επίσης αν μπορει κάποιος να μου διευκρινίσει αν είναι απαραιτητο να αγορασω μαζι με το Frozen Throne και το Reign of Chaos έτσι ώστε να μπορώ να παίξω battle.net.

Πριν κλείσω θα ήθελα να πώ: TerrorBlade Rulezzzz!:D:shifty:

Σας ευχαριστώ...:happy:

Το dota είναι mod για το frozen throne οπότε θα τα χρειαστείς και τα 2...

στρατηγικές έχει στο dota-allstars.com αλλά είναι προσωρινά υπό κατασκευή

έχεις πάρει Lich-α?έχει 2 spells (τ'άλλα είναι gtp) και buff-αρεις dmg (muhaha)

αγαπημένοι πάντως bounty hunter+bone clinkz λόγω ταχύτητας

Tον Gondar στην τελευταία τον βγάλανε άχρηστο.Γενικά sites για να μάθεις...Το καλύτερο πράγμα είναι να παίζεις battlenet.Αν καταφέρεις να τελειώσεις κανα παιχνίδι χωρίς να την κοπανήσει κάποιος.Από κει και πέρα δοκίμαζε χαρακτήρες.

Ξαναδιάβασε τους κανόνες. Δεν ζητάμε ούτε δίνουμε πληροφορίες για crack, warez και τα συναφή. Ευχαριστώ.

Και μην με στείλετε στον γουγλή γιατί όλο κάτι ρώσσικα sites μου βγάζει και δεν τα καταλαβαίνω να τα διαβάσω.

Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre [Σήμερα, στις 19:47]

.....

Και μην με στείλετε στον γουγλή γιατί όλο κάτι ρώσσικα sites μου βγάζει και δεν τα καταλαβαίνω να τα διαβάσω.

Ξαναδιάβασε τους κανόνες. Δεν ζητάμε ούτε δίνουμε πληροφορίες για crack, warez και τα συναφή. Ευχαριστώ.

Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre

.....

για battle.net θες αγορασμένο game (για να χεις serial etc.)

• 3 years later...
Γεια χαρα σε ολους.

Ως noobas και εγω εχω καποιες αποριες.

Εχω το ROC και το TFT. To dota πρεπει να το αγορασω ξεχωριστα σε στυλ expansion για να παιζω στο PC μου?

:baby:

Όχι, βάζεις απλά χάρτες. Το Reign of Chaos και το Frozen Throne αρκούν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.