Jump to content

Χριστουγεννιατικη προσφορα aDSL απ'την ΗOL..

deadlock7

Recommended Posts

To link δεν δουλευει..

Τι 6 μηνες δωρο λεει ρε παιδια??

Δηλαδη 6 μηνες τους κανονικους τους δινει 237/6= 39.5ε και σου χαριζει αλλους 6??

Κοιτα αυτον τον πινακα απο το Adslgr

InterConnect 30,76

Vivodi 34,27

Tellas 35,58

FORTHnet 39,03

ALTEC TELECOMS 40,22

OTEnet 41,41

H.O.L. 43,91

Q-Telecom 48,67

Αυτες οι τιμες ειναι με ΦΠΑ και το τελος της γραμμης μεσα με ΦΠΑ δηλαδη τελικες τιμες..

Αν αφαιρεσεις τα 19,9ε που κανει το παγιο της 384 θα δεις οτι και χωρις προσφορα η αοριστου μεχρι και την οτενετ συμφερει περισσοτερο αφου δεν σε δεσμευει και κανει mamximun 21,5ε

Mαλλον ολες οι εταιρειες θα κανουν προσφορες οποτε λεω να περιμενω παλι μεχρι τα xmas..ετσι οπως παει το πασχα θα βαλω!Παντως πραγματι ειναι πολυ καλη προσφορα,αλλα για 1 χρονο?Πολυ παει..

Μου φαινεται και γω εκανα γκαφα την αλλη βδομαδα περιμενω ενεργοποιηση απο τον οτε σε 384....απλα ειμαι στο ψαξιμο για provider...και router

Aν δεν εχει γινει η ενεργοποιηση μπορεις να την ακυρωσεις διχως χρεωση!Αυτο εκανα κι εγω μολις βγηκε ο υπουργος και ειπε τις π@π@*** για το φοιτητικο!:tomato:

^^^Λες εε??? ..απο την αλλη το σκεφτομαι...μιας και δεν εκλεισα κανα συγκεκριμενο πακετο...με provider θα παιξω για αρχη κανα μηνα......και δεν βλεπω να χανω και τα πολλα...απλα χρεωθηκα ενεργοποιηση και το ρουτερ που θα βρω κατι της επιλογης μου..

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 01:15]

^^^Λες εε??? ..απο την αλλη το σκεφτομαι...μιας και δεν εκλεισα κανα συγκεκριμενο πακετο...με provider θα παιξω για αρχη κανα μηνα......και δεν βλεπω να χανω και τα πολλα...απλα χρεωθηκα ενεργοποιηση και το ρουτερ που θα βρω κατι της επιλογης μου..

Μα αυτο σου λεω!Αν την ακυρωσεις πριν στην ενεργοποιησει ο ΟΤΕ δεν πληρωνεις..;)

Βασικά όσο και αν προσπάθησα να το αποφύγω η βίβο τον παίζει στην περιοχή μου οπότε παώ για γραμμή ΟΤΕ αναγκαστικά. Μήπως έχετε υπόψη σας κάνα συγκριτικό με τις ογκοχρεώσεις?

Nομιζω η Bundle Economy της Οtenet ειναι οτι πρεπει..δεν ξερω καποιο συγκριτικο,αλλα πριν ενα μηνα περιπου που εψαχνα κι εγω ηταν η καλυτερη λυση!Δωρεαν η ενεργοποιηση(σημαντικο αυτο) και παραμενει ακομη κι αν κοψεις τον παροχεα..

^παντως τωρα που το ξανασκεφτομαι ειναι αρκετα καλο πακετακι.....:cool:

• 2 months later...

http://home.hol.gr/online/holofyou/index.aspx?mid=3769;93

Το έχει δοκιμάσει κανείς .... για 199 euro ποθ ζητάει για 1 χρόνο .... γύρω στα 17ευρο/μήνα ΟΛΑ πληρωμένα νομίζω ότι είνια η καλύτερη προσφορα ποθ κυκλοφορεί ... καμία δευτερη γνώμη ....

thanks

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.