b.s.o.d. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2005 γεια σε ολους!!αν και υπηρχε παλιο thread για τι παιχνιδι,σκοπευοντας σε μια ανανεωση,οσοι παιζουν guild και θελουν να συζητησουν το οτιδηποτε ας γραψουν...αλλιως δεν τρεχει,αλλο ενα αδειο thread!!! :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Ε για ξεκίνα εσύ. Είναι κατι συγκεκριμένο που θες να συζητήσεις? Κάνα μισιον ας πούμε?Από δω μέσα δεν έχουμε μείνει πολλοί που παίζουμε ακόμα.Εγώ παίζω με έναν κολλητό μου παρέα. Μετακομίσαμε και στους American servers μπας και δούμε λιγάκι UW και FoW...Καμια βολτούλα απο SF γιατί έχω 3 μισιον εκεί ακόμα...αυτά. Ησυχία πάντως.Τώρα κάνω και ένα διαλειμα μέχρι να σετάρω το νέο pc σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Νοέμβριος 21, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 εγω λογω δουλειας δεν ειχα καθολου εκευθερο χρονο...πριν λιγες μερες ξεκινησα...ειμαι 7 level ακομα αλλα παιζω για χαβαλε και δεν φανταζομουν οτι ηταν τοσο καλο παιχνιδι...εχει απο οσο ξερω φανατικους φιλους αλλα και εχθρους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Δεκέμβριος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2005 τι να πω και γώ που παίζω εδω και 6 μήνες έχω 2 20lvl characters το παιχνίδι (προσωπική μου άποψη) γ@@@@ και δέρνει :banging: είναι δύσκολο δε λέω εως κάποια σημεία παλούκι αλλά είναι κορυφαίο.:OT: Εδώ μπορεί κάποιoi πωρωμένοι με το WOW να πουν οτι θέλουν.Η αλήθεια είναι πως έχω φτάσει σε ένα σημείο του παιχνιδιού 3η αποστολή πριν το τέλος του story line πάντα που είναι "παλούκι". Και επειδή τα μεγάλα παιδία δε σταματούν να παίζουν ποτέ παίξτε Guild Wars.:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Δεκέμβριος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Θες τίποτα από τον Erevos? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tig@s Δεκέμβριος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από ergotelis [08-12-2005 19:02] Θες τίποτα από τον Erevos? :D:D Donate???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Δεκέμβριος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Οχι ρε βοήθεια εννοεί :P:P:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 22, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Υπάρχουν Ελληνοί servers για το παιχνίδι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.