mark13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2005 Παιδιά απλά σκέφτομαι να πάρω το συγκεκριμένο Gigabyte mb.Με ενδιαφέρει σταθερότητα και οσον το δυνατό λιγότερες ασυμβατότητες.Μεχρι τώρα έχω φτήσει αίμα με το α7ν8x-e.Πείτε μου την γνώμη σας.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Ακριβή.Όχι ότι καλύτερο για o/cΑσυμβατότητα λίγο που την χρησιμοποίησα δεν βρήκα κάτι ακόμα και με elpida στις kingstone δεν φάνηκε να εχει πρόβλημα (αν και δεν θα το ρίσκαρα λόγο k8nf-9)Αν δεν χρειάζεσαι όλα αυτά τα έξτρα που δίνει το μ/β προτίμησε κάποιο φθηνότερο πάλι από τη gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark13 Νοέμβριος 21, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Στα χρήματα αυτά υπάρχει ίσως κάτι καλύτερο?Λέω και πάλι τρομερά πραγματα σε o/c δεν με ενδιαφέρουν.Θέλω σταθερότητα και συμβατοτητα.Οταν λές αυτο για το k8n ... τι εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 29, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Προτιμησε κατι της ASUS που δεν εχει προβληματα και ειναι και πολυ καλες για υπερχρονισμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Νοέμβριος 29, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 12:17] Προτιμησε κατι της ASUS που δεν εχει προβληματα και ειναι και πολυ καλες για υπερχρονισμο. Sorry, αλλα η Asus (αν εξαιρεσεις την Α8Ν32 που μπορει να βγει καλη) εχει να βγαλει σοβαρη μητρικη για AMD απο την εποχη του ΚΤ133Α (Α7V133)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 29, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Sorry, αλλα η Asus (αν εξαιρεσεις την Α8Ν32 που μπορει να βγει καλη) εχει να βγαλει σοβαρη μητρικη για AMD απο την εποχη του ΚΤ133Α (Α7V133)... ... αυτή ήταν χρέπι μπροστά στην a7v sketo που είχα. kt133sketo. σοβαρή σοβαρή, αλλά εμένα μου κάηκε η συγκεκριμένη, στα 3,5 χρόνια (3 χρόνια είχε εγγύηση). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark13 Νοέμβριος 29, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Παλιά δεν το συζήταγα καθόλου αλλά από αρχές Athlon και μετά μου έχει βγάλει το λάδι.Μου αρέσει η Asus SLI αλλά δεν τους δίνω πλέον λεφτά...τουλάχιστον προς το πάρον.Αυτό που με προβληματίζει είναι . . .GIGABYTE (πάντα για το ΧΡ μοντέλο λέω) ή DLI LANPARTY ULTRA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 30, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Sorry, αλλα η Asus (αν εξαιρεσεις την Α8Ν32 που μπορει να βγει καλη) εχει να βγαλει σοβαρη μητρικη για AMD απο την εποχη του ΚΤ133Α (Α7V133)... Γιατι τα λες αυτα και με πληγωνεις!!!!!Τι ξερεις...(επι του θεματος)????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.