Jump to content

ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ??? Κ8ΝΧΡ - SLI S939

mark13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά απλά σκέφτομαι να πάρω το συγκεκριμένο Gigabyte mb.Με ενδιαφέρει σταθερότητα και

οσον το δυνατό λιγότερες ασυμβατότητες.Μεχρι τώρα έχω φτήσει αίμα με το α7ν8x-e.

Πείτε μου την γνώμη σας.

Ευχαριστώ.

Ακριβή.

Όχι ότι καλύτερο για o/c

Ασυμβατότητα λίγο που την χρησιμοποίησα δεν βρήκα κάτι ακόμα και με elpida στις kingstone δεν φάνηκε να εχει πρόβλημα (αν και δεν θα το ρίσκαρα λόγο k8nf-9)

Αν δεν χρειάζεσαι όλα αυτά τα έξτρα που δίνει το μ/β προτίμησε κάποιο φθηνότερο πάλι από τη gb.

Στα χρήματα αυτά υπάρχει ίσως κάτι καλύτερο?

Λέω και πάλι τρομερά πραγματα σε o/c δεν με ενδιαφέρουν.

Θέλω σταθερότητα και συμβατοτητα.

Οταν λές αυτο για το k8n ... τι εννοεις?

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 12:17]

Προτιμησε κατι της ASUS που δεν εχει προβληματα και ειναι και πολυ καλες για υπερχρονισμο.

Sorry, αλλα η Asus (αν εξαιρεσεις την Α8Ν32 που μπορει να βγει καλη) εχει να βγαλει σοβαρη μητρικη για AMD απο την εποχη του ΚΤ133Α (Α7V133)... :D

Αρχική απάντηση από SLN

Sorry, αλλα η Asus (αν εξαιρεσεις την Α8Ν32 που μπορει να βγει καλη) εχει να βγαλει σοβαρη μητρικη για AMD απο την εποχη του ΚΤ133Α (Α7V133)... :D

... αυτή ήταν χρέπι μπροστά στην a7v sketo που είχα. kt133sketo.

σοβαρή σοβαρή, αλλά εμένα μου κάηκε η συγκεκριμένη, στα 3,5 χρόνια (3 χρόνια είχε εγγύηση).

Παλιά δεν το συζήταγα καθόλου αλλά από αρχές Athlon και μετά μου έχει βγάλει το λάδι.

Μου αρέσει η Asus SLI αλλά δεν τους δίνω πλέον λεφτά...τουλάχιστον προς το πάρον.

Αυτό που με προβληματίζει είναι . . .

GIGABYTE (πάντα για το ΧΡ μοντέλο λέω) ή DLI LANPARTY ULTRA?

Αρχική απάντηση από SLN

Γιατι τα λες αυτα και με πληγωνεις!!!!!Τι ξερεις...(επι του θεματος)?????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.