mech5107 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2005 ιδου η απορεία.Για asus 6800 (οχι Ultra)Δουλευει 16*6@400/900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Νοέμβριος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Zalman γιατί ψύχει καλύτερα και μπορείς να την χρησημοπιοίσεις και σε σχεδόν όλες τις κάρτες όταν αναβαθμίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpar Νοέμβριος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Η συζήτηση έχει ξαναγίνει... Σε ένα θεματάκι που λεγόταν 6600 GT Cooler ή κάτι τέτοιο. Κι εγώ με τη σειρά μου τη δεύτερη την προτείνω ανεπιφύλακτα μιας και την έχω (αρκετά αθόρυβη στα 5 Volt) χωρίς να σημαίνει ότι απορρίπτω τη δεύτερη. Ψάξε και στο θέμα που σου λέω να πάρεις μια ιδέα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixlss Νοέμβριος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Ζalman-την full ca γιατί και είναι πολύ καλή και κυρίως έχει μικρότερο όγκο από το silencer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Νοέμβριος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Nαί αλλά για μένα το silencer έχει ένα πλεονέκτημα πολύ σοβαρό και συμαντικό,ότι βγάζει το ζεστό αέρα έξω και δεν πάει αυτός σε άλλα μέρη του υπολογιστή και να τα ζεστένει,για αυτό εγώ θα έλεγα silencer αν δε σκέφτεσαι αναβάθμιση ή δε σε πειράζει που θα χάσεις μια θύρα παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Αν εχεις καλη ροη στο κουτι πηγαινε σε ζαλμαν.Αν οχι παρε silencer ...θα σου ψυχει και λιγο παραπανω τις μνημες αν δεν εχεις ροη (στο κουτι) μιας και το ζεστο αερα θα στο πεταει εξω.Παντως και οι δυο καλες ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Νοέμβριος 21, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Ευχαριστο παιδια για τη βοήθεια.Το κουτι εχει καλη ροη(4*80) αλλα και η Agp μου εχει χωρο διπλα και δεν χανω τιποτα.Η Zalman εχει και ψυχτράκια για τη μνημη?Παντος ειχα δει στο site της Zalman μια αλλη Fatallity και ηταν τουλαχιστο εντυποσιακή.Αυτη υπαρχει Ελλαδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Νοέμβριος 21, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από ΝTG Αν εχεις καλη ροη στο κουτι πηγαινε σε ζαλμαν.Αν οχι παρε silencer ...θα σου ψυχει και λιγο παραπανω τις μνημες Πάντως το ότι ψύχει τις μνήμες το silencer θέλει λίγο μελέτη...Γιατί έχω τη αίσθηση ότι σε υπερβολικό φόρτο παίζει να τις ζεσταίνονται παραπάνω από την θερμότητα του επεξεργαστή,άρα δεν είναι καλό αυτό,και για όλες τις ψύκτρες παρόμοιου τύπου,ίσως το ανεξάρτητο σύστημα της zalman να είναι πιο καλό για τη ψύξη των μνημών...-Η zalman ναι παρέχει και ψυκτράκια για την μνήμη,τα ανεξάρτητα που λέω.....Όσο για τη καλή ροή με 4*80 να ξέρεις είναι μόνο αν δουλεύουν κάμποσο τα ανεμιστήρια,δηλαδή στις 2000 στροφές,που όμως μπορεί να είναι και θορυβώδη,ιδιώς αν έχουν αντίσταση ροής από το μεταλλικό πλέγμα του κουτιού...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Νοέμβριος 21, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Ο θορυβος ειναι υποφερτος και ολοι γυριζουν πανω απο 2500Εγω λεω για το nv silencer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 21, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από mech5107 Ευχαριστο παιδια για τη βοήθεια.Το κουτι εχει καλη ροη(4*80) αλλα και η Agp μου εχει χωρο διπλα και δεν χανω τιποτα.Η Zalman εχει και ψυχτράκια για τη μνημη?Παντος ειχα δει στο site της Zalman μια αλλη Fatallity και ηταν τουλαχιστο εντυποσιακή.Αυτη υπαρχει Ελλαδα? Υπαρχει στο hac.Eιναι ομως πιο θορυβοδης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Νοέμβριος 21, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Μεταξυ των δυο και μετα απο δοκιμη σε Χ800χl προτεινω τη zalman με θερμοκρασιες χαμηλοτερες και με το φαν στα 5ν δεν ακουγεται καθολου ( η fatal1ty). Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Νοέμβριος 21, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 οπου και να εχω δει,η zalman ειναι πρωτη σε πτωση temps...και αν σκεφτεις μελλοντικα,θα μπορει να μπει σε οποια καρτα και να παρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 21, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 τα ψυκτράκια της ZALMAN κάνουν καλή δουλειά όσο το silencer; Για 7800 λέω Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Νοέμβριος 22, 2005 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 Θα παρεις το ZALMAN VF700,γιατι το nv silencer δεν ειναι συμβατο με την καρτα σου,λογω της τροφοδοσιας της asus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Νοέμβριος 22, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 Τι ενοεις για την τροφοδοσια?Επειδη ειναι καθετα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Νοέμβριος 22, 2005 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από mech5107 Τι ενοεις για την τροφοδοσια?Επειδη ειναι καθετα? Aκριβως γι'αυτο.Ειναι καθετο το molex και δεν μπαινει.Εκτος αν κανεις πατεντα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Νοέμβριος 22, 2005 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 στην PNY 6800GT (AGP) που την εχω στα ρολογια της Ultra εχω βαλει το NV silencer 5 αλλα δεν ειμαι και τοσο ικανοποιημενος, οι μνημες σε καποιες φασεις ξεπερνανε τους 50C παρολο που ακουμπανε τελεια πανω στα thermal pads ( αυτο το πραμα που ειναι σαν τσιχλα) ενω εχοντας βιδωσει την ψυκτρα ΠΟΛΥ σφιχτα παλι δεν κανει καλη επαφη με τον πυρηνα με αποτελεσμα στις πρωτες ωρες λειτουργιας (που τις περασε στο demo του rome:total war χεχεχε) να χτυπαει 85C + και να βγαζει artifacts πλεον εχει στρωσει και δεν παει πανω απο 70 τις περισσοτερες φορες ο πυρηνας και 50 η μνημη αλλα περιμενα χαμηλοτερες θερμοκρασιες ρε γμτ, ειδικα οταν δεν αφηνω το midi κουτι του φιλου μου ανοιχτο υπαρχει περιπτωση μετα απο 1-2 ωρες στο farcry να βγαζει artifacts, τι να πω, αυριο θα παραλαβω τον 3800+ κ την μητρικη απτο e-shop οποτε θα παρω την καρτα(+την μνημη κ το psu) πισω και θα προσπαθησω να σφιξω το silencer οσο γινεται παντως σαν γνησιος fanboy του Fat προτεινω την zalman fatal1ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 24, 2005 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 απαντήστε βρε....η VF700 κάνει για 7800; Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Νοέμβριος 24, 2005 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 Κανει.Δες και τη λιστα συμβατοτητας:http://www.zalman.co.kr/product/cooler/VF700_compatiblelist_eng.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 24, 2005 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2005 ναι...το δα χθες αφού ξαναρώτησα αλλά δεν προλάβαινα να κάνω edit....γιατί... :zzz: :zzz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.