Jump to content

nv silencer η zalman ZALMAN VF700

mech5107

Recommended Posts

Η συζήτηση έχει ξαναγίνει... Σε ένα θεματάκι που λεγόταν 6600 GT Cooler ή κάτι τέτοιο. Κι εγώ με τη σειρά μου τη δεύτερη την προτείνω ανεπιφύλακτα μιας και την έχω (αρκετά αθόρυβη στα 5 Volt) χωρίς να σημαίνει ότι απορρίπτω τη δεύτερη. Ψάξε και στο θέμα που σου λέω να πάρεις μια ιδέα...;)

Nαί αλλά για μένα το silencer έχει ένα πλεονέκτημα πολύ σοβαρό και συμαντικό,ότι βγάζει το ζεστό αέρα έξω και δεν πάει αυτός σε άλλα μέρη του υπολογιστή και να τα ζεστένει,για αυτό εγώ θα έλεγα silencer αν δε σκέφτεσαι αναβάθμιση ή δε σε πειράζει που θα χάσεις μια θύρα παραπάνω.

Αν εχεις καλη ροη στο κουτι πηγαινε σε ζαλμαν.Αν οχι παρε silencer ...θα σου ψυχει και λιγο παραπανω τις μνημες αν δεν εχεις ροη (στο κουτι) μιας και το ζεστο αερα θα στο πεταει εξω.Παντως και οι δυο καλες ειναι..

Ευχαριστο παιδια για τη βοήθεια.

Το κουτι εχει καλη ροη(4*80) αλλα και η Agp μου εχει χωρο διπλα και δεν χανω τιποτα.

Η Zalman εχει και ψυχτράκια για τη μνημη?

Παντος ειχα δει στο site της Zalman μια αλλη Fatallity και ηταν τουλαχιστο εντυποσιακή.

Αυτη υπαρχει Ελλαδα?

Αρχική απάντηση από ΝTG

Αν εχεις καλη ροη στο κουτι πηγαινε σε ζαλμαν.Αν οχι παρε silencer ...θα σου ψυχει και λιγο παραπανω τις μνημες

Πάντως το ότι ψύχει τις μνήμες το silencer θέλει λίγο μελέτη...Γιατί έχω τη αίσθηση ότι σε υπερβολικό φόρτο παίζει να τις ζεσταίνονται παραπάνω από την θερμότητα του επεξεργαστή,άρα δεν είναι καλό αυτό,και για όλες τις ψύκτρες παρόμοιου τύπου,ίσως το ανεξάρτητο σύστημα της zalman να είναι πιο καλό για τη ψύξη των μνημών...

-Η zalman ναι παρέχει και ψυκτράκια για την μνήμη,τα ανεξάρτητα που λέω.....

Όσο για τη καλή ροή με 4*80 να ξέρεις είναι μόνο αν δουλεύουν κάμποσο τα ανεμιστήρια,δηλαδή στις 2000 στροφές,που όμως μπορεί να είναι και θορυβώδη,ιδιώς αν έχουν αντίσταση ροής από το μεταλλικό πλέγμα του κουτιού......

Αρχική απάντηση από mech5107

Ευχαριστο παιδια για τη βοήθεια.

Το κουτι εχει καλη ροη(4*80) αλλα και η Agp μου εχει χωρο διπλα και δεν χανω τιποτα.

Η Zalman εχει και ψυχτράκια για τη μνημη?

Παντος ειχα δει στο site της Zalman μια αλλη Fatallity και ηταν τουλαχιστο εντυποσιακή.

Αυτη υπαρχει Ελλαδα?

Υπαρχει στο hac.Eιναι ομως πιο θορυβοδης!

στην PNY 6800GT (AGP) που την εχω στα ρολογια της Ultra εχω βαλει το NV silencer 5 αλλα δεν ειμαι και τοσο ικανοποιημενος, οι μνημες σε καποιες φασεις ξεπερνανε τους 50C παρολο που ακουμπανε τελεια πανω στα thermal pads ( αυτο το πραμα που ειναι σαν τσιχλα) ενω εχοντας βιδωσει την ψυκτρα ΠΟΛΥ σφιχτα παλι δεν κανει καλη επαφη με τον πυρηνα με αποτελεσμα στις πρωτες ωρες λειτουργιας (που τις περασε στο demo του rome:total war χεχεχε) να χτυπαει 85C + και να βγαζει artifacts

πλεον εχει στρωσει και δεν παει πανω απο 70 τις περισσοτερες φορες ο πυρηνας και 50 η μνημη αλλα περιμενα χαμηλοτερες θερμοκρασιες ρε γμτ, ειδικα οταν δεν αφηνω το midi κουτι του φιλου μου ανοιχτο υπαρχει περιπτωση μετα απο 1-2 ωρες στο farcry να βγαζει artifacts, τι να πω, αυριο θα παραλαβω τον 3800+ κ την μητρικη απτο e-shop οποτε θα παρω την καρτα(+την μνημη κ το psu) πισω και θα προσπαθησω να σφιξω το silencer οσο γινεται

παντως σαν γνησιος fanboy του Fat προτεινω την zalman fatal1ty :T::D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.