Jump to content

Πρόβλημα με δίσκο σε κουτί...

kostas_tw

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα που κυριολεκτικά μου έχει σπάσει τα νεύρα...Έχω βάλει σε ένα εξωτερικό case για σκληρούς εναν Baraguda 200GB. Μερικές φορές λοιπόν εκεί που δουλεύει κανονικά τα windows βγάζουν ένα σφάλμα ότι η καθυστερημένη εγγραφή των windows απέτυχε και κόβεται η σύνδεση με τον σκληρό...το θέμα είναι ότι το κάνει μερικές φορές...τι λέτε να παίζει...

To κουτί τον υποστηρίζει?Υπάρχουν κουτιά που υποστηρίζουν μόνο μέχρι 120GB,αλλά με 200GB και άλλα με 250GB.....

Eιναι προβλημα της θηκης .Δοκιμασε να την ψυξεις ή να την αλλαξεις με δαιφορετικο μοντελο , προτιμησε αλουμινιενες.

Αρχική απάντηση από pontium

To κουτί τον υποστηρίζει?Υπάρχουν κουτιά που υποστηρίζουν μόνο μέχρι 120GB,αλλά με 200GB και άλλα με 250GB.....

όριο στα 200 δε νομίζω να παίζει. υπάρχει το λεγόμενο 48bit block addressing, το οποίο αν δεν το υποστηρίζει το κουτί μπορεί να πάρει μέχρι 120GB.

αν δεν τον υποστήριζε το δίσκο, δε θα δούλευε ποτέ, το παιδί όμως λέει ότι του παίζει κανονικά και κάποιες φορές του βγάζει το συγκεκριμένο error.

η σωστή απάντηση είναι του vagouridis λοιπόν ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.