kostas_tw Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2005 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα που κυριολεκτικά μου έχει σπάσει τα νεύρα...Έχω βάλει σε ένα εξωτερικό case για σκληρούς εναν Baraguda 200GB. Μερικές φορές λοιπόν εκεί που δουλεύει κανονικά τα windows βγάζουν ένα σφάλμα ότι η καθυστερημένη εγγραφή των windows απέτυχε και κόβεται η σύνδεση με τον σκληρό...το θέμα είναι ότι το κάνει μερικές φορές...τι λέτε να παίζει...
pontium Νοέμβριος 20, 2005 #2 Νοέμβριος 20, 2005 To κουτί τον υποστηρίζει?Υπάρχουν κουτιά που υποστηρίζουν μόνο μέχρι 120GB,αλλά με 200GB και άλλα με 250GB.....
Vagouridis Νοέμβριος 20, 2005 #3 Νοέμβριος 20, 2005 Eιναι προβλημα της θηκης .Δοκιμασε να την ψυξεις ή να την αλλαξεις με δαιφορετικο μοντελο , προτιμησε αλουμινιενες.
sotiris Νοέμβριος 21, 2005 #5 Νοέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από pontium To κουτί τον υποστηρίζει?Υπάρχουν κουτιά που υποστηρίζουν μόνο μέχρι 120GB,αλλά με 200GB και άλλα με 250GB..... όριο στα 200 δε νομίζω να παίζει. υπάρχει το λεγόμενο 48bit block addressing, το οποίο αν δεν το υποστηρίζει το κουτί μπορεί να πάρει μέχρι 120GB. αν δεν τον υποστήριζε το δίσκο, δε θα δούλευε ποτέ, το παιδί όμως λέει ότι του παίζει κανονικά και κάποιες φορές του βγάζει το συγκεκριμένο error. η σωστή απάντηση είναι του vagouridis λοιπόν
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.