Polas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2005 Γεια χαρά και πάλι! Έχω άλλο ένα προβληματάκι! Πολλές φορές που ανοίγω το pc μου ακούγονται από τα ηχεία μου κάτι παράσιτα ενώ παίζει κάποιος ήχος από τα ηχεία, λες και ακούω παράσιτα απο ραδιοφωνικό σταθμο! Κάνω restart 2-3 φορές για να διωρθοθεί το πρόβλημα, και μετά παίζουν κυριλέ!! Δε φταίνε τα ηχεία μου, γιατί μου το κάνει και με τα παλιά και με τα καινούρια ηχεία. Τι μπορεί να φταίει άραγε?Να έχει κάποιο πρόβλημα η Motherboard μου η να κάνω ανανέωση στους drivers??? Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 Ξεκινα με update τους drivers...κανε εναν check στα καλωδια απο πισω αν εχουν συνδεθει κανονικα στην σωστη εξοδο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polas Νοέμβριος 20, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 Τα καλώδια είναι μια χαρά δεν έχουν πρόβλημα! Θα κοιτάξω τώρα για τουσ drivers.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Νοέμβριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 Έχεις καμιά κάρτα τηλεόρασης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polas Νοέμβριος 20, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 όχι δεν έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Νοέμβριος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 Χμμμ...........αφού λες ότι είναι τα βύσματα οκ, δεν έχεις καμιά tvcard που βγάζουν λίγο ήχο μερικές φορές.....Μπορώ να σκεφτώ τα εξής (για να μην βγάλουμε άχρηστη τη mobo):Μπορεί αν έχεις Mic να κάνει αυτό φασαρία, αν δεν το έχεις κάνει mute από τα win...Ή (λίγο κουλό βέβαια) το κινητό όταν είναι δίπλα στα ηχεία τους προκαλεί κάποιες παρεμβολές...Κάτι άλλο δε μου έρχεται αυτή τη στιγμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polas Νοέμβριος 20, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 Το μικροφωνο δεν το έχω συνδεδεμένο επειδή έχω ηχεία 5.1 και τις 3 υποδοχές τις έχω κάνει έξοδου! Το κινιτό δυσκολο....Τώρα έκανα ανανέωση στους drivers με ποιο καινούριους και έκανα restart...Πρως το παρόν είναι όλα εντάξει...Θα δίξει βέβαια σε 2-3 restart αν έχει διωρθωθεί το πρόβλημα! Σε ευχαριστώ φιλαράκι πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.