Jump to content

μετατροπεας 4pin molex--->τροφοδοσια για pci-e

unknown

Recommended Posts

σκεφτομαι να αλλαξω το συστημα μου για να εγκαταστησω 2καρτες γραφικων.το προβλημα ειναι οτι το τροφοδοτικο μου(tagan x-eye 420watt)διαθετει 1 τροφοδοσια για pci-e..υπαρχει μετατροπεας απο 4πινο molex σε τροφοδοσια για pci-e για την 2η καρτα??

οσον αφορα τις καρτες γνωριζει κανεις αν υπαρχει καμια εκδοση της 6800gt μεχρι 300-350ευρω?ναπροτιμισω καλυτερα την καινουργια 6800gs που εχει 250ευρω??υπαρχει αλλη η φθηνοτερη λυση με παρομιες επιδοσεις?

οσα μαγαζια εχω κοιταξει,δεν εχουν τετοιο μετατροπεα...οσο για καρτα,κοιτα μια καρτα με φρεσκια γραμμη παραγωγης χωρις πιθανοτητα ελλειψης.η 7800gt σε λιγο καιρο θα εχει πτωση τιμης οποτε κανε λιγη υπομονη και χτυπα τη!!

Αρχική απάντηση από unknown [Σήμερα, στις 13:12]

σκεφτομαι να αλλαξω το συστημα μου για να εγκαταστησω 2καρτες γραφικων.το προβλημα ειναι οτι το τροφοδοτικο μου(tagan x-eye 420watt)διαθετει 1 τροφοδοσια για pci-e..υπαρχει μετατροπεας απο 4πινο molex σε τροφοδοσια για pci-e για την 2η καρτα??

οσον αφορα τις καρτες γνωριζει κανεις αν υπαρχει καμια εκδοση της 6800gt μεχρι 300-350ευρω?ναπροτιμισω καλυτερα την καινουργια 6800gs που εχει 250ευρω??υπαρχει αλλη η φθηνοτερη λυση με παρομιες επιδοσεις?

Υπάρχει φθηνότερη λύση.Απλά πάρε μία 7800GTX ή μία Χ1800ΧΤ που έχουν τις ίδιες ή και καλύτερες επιδόσεις από 2 6800GT.

οταν λεμε σε λιγο καιρο?κοντα στις γιορτες υποθετω...

κατι off topic>με το ανοιγμα του media markt το οποιο εχει κατα καιρους τρομερες προσφορες(στο εξωτερικο)γνωριζει κανεις οι αλλες αλυσιδες τι τακτικη θα ακολουθησουν?θελω να πιστευω για λογους ανταγωνισμου οτι θα μειωθουν οι τιμες.

μην το λες φιλε unknown...η ελληνικη αγορα ειναι πολυ δυσκολη και δεν ειναι απαραιτητο οτι μια ξενη εταιρια θα εφαρμοσει πολιτικη σταθερη για καθε χωρα που επισκεπτεται...ενα βασικο κομματι,το κομματι της εγγυησης,ειναι ενα απο τα πρωτα που πρεπει να τσεκαρουμε...αν η εταιρια σηκωθει του χρονου και τα μαζεψει.....

θα δουμε.....κατι που ξεχασα να ρωτησω...η 6800gs εχει τιποτα κλειδωμενο ?βρηκα μια xfx 6800gs με πυρηνα στα 475mhz και μνημη sta 1100 αυτη σε επιδοσεις πως παει??(σε σχεση με την gt)δεν με βλεπω προς 7800gt μερια παντως..

Τώρα θα σε γελάσω!

Στέλνει όμως παντού,αλλά επειδή φαντάζομαι πως έχει συγγενείς πάνω,δες και μόνος σου και διάλεξε ποιό σου ταιριάζει,εκτός φυσικά τις πρώτες καταχωρήσεις που είναι σύστημα υδρόψυξης:

http://gt.preissuchmaschine.de/gt_frontend/main.asp?sucheall=7800gt&min=&max=&image1.x=0&image1.y=0

θα προτιμησω να την αγορασω απο το conrad,360την εχει...θα εχω και σιγουρη την εγγυηση...οσον αναφορα την τροφοδοσια..http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D4%D1%CF%D6%CF%C4%CF%D4%C9%CA%CF&developer=TAGAN το 2ο η το τελευταιο??σε τι 8α με οφελησει να δωσω 6ευρω παραπανω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.