Jump to content

Tα ωραια της Forthnet.

ea6gka

Recommended Posts

ρα GV μας δουλεύεις;;;; :p

Στο adslgr υπάρχει ένα κατεβατό από εκατοντάδες χρήστες που παραπονούνται!

Αφού είναι γνωστό ότι το bandwidth της Forthnet δεν επαρκεί για τους πελάτες που έχει :mad:

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Μαλλον ετυχε και η δικια μου,και στον βολο,και στα τρικαλα,και στην ξανθη..να κατεβαζει οτι συγχρονιζει το ρουτερ..

ωχ ρε GV μου τα εκανες τσουρεκια ρε αδερφε , μου φαινεται δεν καταλαβαινεις ελληνικα . Παρεπιμπτοντως ποιανου ειναι η συνδεση αυτη , του τασσου? δε σου ειπε ενα χρονο που δε μπορουσε να δει ουτε ενα βιντεακι στο youtube ? ή μηπως η ποιοτητα της γραμμης φαινεται μονο στα torrent + rapidshare? αντε το κουρασες

post-419-1414343338,4476_thumb.jpg

Τσουρεκια σου τα εκανα εγω??Ποιος καθετε και με πειραζει στο msn συνεχεια??

Τουλαχιστον μια μερα ηρθα και καταφερα και κατεβασα με 1.6Κ.(Και οχι μονο εδω).

Δεν ειναι του τασου η συνδεση.Αλλουνου ειναι.

Μην μιλας για ποιοτητα γραμμης οταν εσυ τεσταρεις με Speedtest.net.:)

Εσυ γουσταρεις ping για να σου ανοιγει το Youtube/adslgr ποιο γρηγορα...εγω γουσταρω να πληρωνω λιγοτερα και να κατεβαζω μονο.

So simple.-

Κι εγω μολις χθες το ανακαλυψα! :D

Και το αλλο που προσφερει ειναι προσαρμογη της γραμμης on the fly απο το site της on! Δλδ επιλεγεις εαν θες οποτε θες fast path ή interleaved και στα ποσα mbps να περιορισεις την γραμμη για μεγαλυτερη σταθεροτητα ή/και καλυτερη λειτουργια της tv. Eχει 10 (συνισταται για tv) , 12, 15,16, 20 και 24 και μπορεις και ενδιαμεσες. Επιλεγεις λοιπον τι θες απο το site, πατας οκ και στα καπακια σου κανει reset το router και αλλαζει επι τοπου!:eek:

Αυτα που ποσταρα ειναι φυσικα τα μεγιστα που πιανω και προς το παρον δεν εχω προβλημα σταθεροτητας αν και το noise margin εχει πεσει στα 7db. (Μη με ρωτησετε γιατι πεφτει....:D) Μια μερα το εχω βεβαια οποτε θα δειξει. Στα 16mbps κλειδωνα στα 15227 με noise margin 10db (down) και στα 24 με interleaved κλειδωνα στα ~17 με 8db

Και ενα ss απο το site:

[ATTACH]6454[/ATTACH]

post-952-1414343339,7327_thumb.png

εδω και πολλα χρονια , καλα ρε δεν διαβαζετε καθολου adslgr?

OXI :D

Σιγα μην καθομαι να διαβαζω 150 σελιδες νηματα μινιμουμ,χαοτικα,χωρις να βγαζεις ακρη.

Για αυτον τον λογο υπαρχεις εσυ ο εαγκας,που εισαι καηδι του ιτνερνετ και μας ενημερωνεις :D

Παντως στις πρωτες εποχες της DSL,οταν ειχα 384/128,ειχα ζητησει απο το τεχνικο τμημα της 4νετ FastPath και οταν το ακουσαν αντεδρασαν σαν να τους εβρησα τη μανα.Καποιος αλλος που ανελαβε να με εξυπηρετησει (ηταν πιο τσακαλος ντεμεκ),μου ειχε πει πως ο ΟΤΕ τα καθοριζει αυτα και του ειπα,οκ,ασ'το,δεν εχετε καν ιδεα για τι πραγμα μιλαω και τους το εκλεισα banana

• 4 weeks later...

Σημερα το πρωι ανοιξα το PC και δεν υπηρχε Net..:mad:

Pingαρω Μακη και Mανα_b και περνω τα γνωστα..

Τι εγινε παλι μαμο??

edit

αυτοι και το γνωστο..

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=349712

edit2

up and running ουλοι..

[ATTACH]6624[/ATTACH]

post-196-1414343348,7003_thumb.jpg

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.