Jump to content

Tα ωραια της Forthnet.

ea6gka

Recommended Posts

Και για ΟΤΕ ακομα.Σακη στην αρχη οταν την εβαλες δεν ειχες με το παραμικρο DC??

Για Fax οι περισοοτεροι δεν εχουν 2ρη γραμμη??

ειχα. πηρα τηλ, την αλλη μερα συνεργειο σπιτι μου, κοιταξαν απο δω απο κει, ολα οκ, αλλα η γραμη επευτε. Τα παιδια κατεβηκαν κατω στην πολυκατοικια και διορθωσαν το προβλημα που υπηρχε στην ρεκλετα της πολυκατοικιας, χωρις καν να ειναι η δουλεια τους. :)

Οταν πηγα απο 1MBps στα 24 με εδωσαν μια φολα philips, μιλισα με την εξυπηρετιση πελατων, την αλλη μερα συνεργειο σπιτι, μου πε ειναι φολα το ρουτερ παρε ενα 585 :p

πες μου και τον 2ο αριθμο σου να σε στειλω φαξ. εγω εχω στην 1η γραμμη :p

Γραμμη για FAX ρει..Οταν στελνεις FAX μπορεις να μιλας και ταυτοχρονα??Ειναι ISDN Φαση??Οπου και αν εχω πετυχει FAX εχουν αλλο αριθμο για αυτο.

Οχι. Αν ομως τα εχεις οπως εγω, DSL over ISDN, μπορεις να μιλας στο τηλ, να στελνεις/παιρνεις φαξ και να σερφαρεις ταυτοχρονα!

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

O σκοπος για εναλακτικο..ειναι κυριως τα δωρεαν τηλεφωνα και η απαλαγη απο το παγιο.:p

ρε GV δουλευομαστε μου φαινεται , εσυ δεν ησουν που συχνα πυκνα ερχοσουνα στο MSN και μου ελεγες σερνομαστε παλι και ενταξει θα φτιαξει και αυριο ολα καλα κλπ και αλλες φορες μου εστελνες SS με κατι ΜΒ/sec και οτι ακους απο τους φιλους σου στη Ξανθη που σερνομαστε? Α και πουσαι οι φιλοι σου που ειναι και συμφοιτητες μου οταν τους ρωτας παιζει καλα η 4ΝΕΤ σου λενε ναι το MSN ποτε δεν εχει πεσει...ομως βιντεακια στο youtube δε μπορω να δω ρε γμτ....θα εχω κανα ΙΟ μαλλον:D

τωρα μου λες και καλα οτι ΕΓΩ εχω μονο προβλημα?

λοιπον τι μου λες τωρα οτι εφυγες για το παγιο , ναι εφυγες εχασες ομως και την αξιοπιστια του να εχεις καθε μερα την ιδια ταχυτητα , να ξημερωνει και να μην αναρωτιεσε " θα εχω παλι 1500ms με γερμανια?" . Εναλλακτικοι=και αν σου κατσει και ΤΕΛΟΣ .

λοιπον καλο το πολυ το κυρε ελεησον αλλα το βαριετε και ο παπας

ρε GV δουλευομαστε μου φαινεται , εσυ δεν ησουν που συχνα πυκνα ερχοσουνα στο MSN και μου ελεγες σερνομαστε παλι και ενταξει θα φτιαξει και αυριο ολα καλα κλπ και αλλες φορες μου εστελνες SS με κατι ΜΒ/sec και οτι ακους απο τους φιλους σου στη Ξανθη που σερνομαστε? Α και πουσαι οι φιλοι σου που ειναι και συμφοιτητες μου οταν τους ρωτας παιζει καλα η 4ΝΕΤ σου λενε ναι το MSN ποτε δεν εχει πεσει...ομως βιντεακια στο youtube δε μπορω να δω ρε γμτ....θα εχω κανα ΙΟ μαλλον:D

τωρα μου λες και καλα οτι ΕΓΩ εχω μονο προβλημα?

Οχι και συχνα πυκνα ρε Γιωργο.Aυτο εγινε μια φορα τοτε που ειχε γινει και θεμα στο Lab απο τον αλλο γιωργο τοτε που ειχαν λοι προβλημα.αν θες ψαξε και τα logs.Τα υπολοιπα 2 XRONIA (απο τοτε που βγηκε το 2 play)που εχω την γ@μημενη την συνδεση δεν ειχα προβλημα ρε γμτ.Πειραζει?

Ναι οκ στην ξανθη εχετε προβλημα..αλλα δεν μπορεις να βγαίνεις και να λες οτι ΠΑΝΤΟΥ η 4net σερνετε και κανει και ρανει.Ειναι μ@λκια.Βασικα διχνει μονο αγανακτηση.

λοιπον τι μου λες τωρα οτι εφυγες για το παγιο , ναι εφυγες εχασες ομως και την αξιοπιστια του να εχεις καθε μερα την ιδια ταχυτητα , να ξημερωνει και να μην αναρωτιεσε " θα εχω παλι 1500ms με γερμανια?" . Εναλλακτικοι=και αν σου κατσει και ΤΕΛΟΣ .

λοιπον καλο το πολυ το κυρε ελεησον αλλα το βαριετε και ο παπας

Για ποια αξιοπιστια μιλας??Που τον ανεβο-κατεβαζανε π-ΟΤΕ,ηρθαν ολοι στους εναλακτικους πιταρανε και μετα ξανα γυρισανε πισω??

ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ?

Και σου ξανα λεω οτι απο τοτε που εβαλα ειμαι στα 20ΧΧΧ και τωρα τελευταία λιγο ποιο πανω.-

Δεν προσπαθω να σε πεισω για κατι ουτε εχω κατι μαζι σου,απλα δεν γινετε να βγαινουμε και να λεμε οτι γουσταρουμε.

απλα δεν γινετε να βγαινουμε και να λεμε οτι γουσταρουμε.

Γιατι? :D

Εγω παντως ξερω πως το προβλημα με το ρυμουλκουμενο ιντερνετ (το internet που σερνεται κοινως),δεν ειναι αποκλειστηκοτητα της 4νετ

Χθες για παραδειγμα που ημουν σε νετ καφε φιλου (γνωστο ονομα κιολας),ο οποιος εχει π-οτενετ σερνοταν ασυστολα κ απ'οτι μου ειπε αυτο συμβαινει εδω και καιρο

Προσωπικα δεν εχω καποιο κολημα με εταιριες.Ειχα 4νετ,δεν με ικανοποιησε,πηγα στην Tellas και μολις κλεισω χρονο θα φυγω και απο δω αν βρω κατι που με συμφερει καλυτερα.

Δεν θελω να εχω 24μβιτ γιατι ξερω πως κανεις δεν μπορει στην Ελλαδα να τα δωσει αυτη τη στιγμη.Και 6 να πιανω ειμαι κομπλε,γιατι ειμαι οικιακος χρηστης.Δεν εχω καμια επιχειρηση η οποια να κρεμεται απο την ταχυτητα της συνδεσης μου.

Απλα να μην ξεχναμε πως για πολλαααααααααα χρονια ολοι μας βριζουμε τον πΟΤΕ για πολλους και διαφορους λογους ο καθενας.Δεν μπορει ξαφνικα απο τη μια στιγμη στην αλλη ο πΟΤΕ να εχει γινει η σουπερ εταιρια και να εχουν ξεχαστει τα παντα.

Η εγκληματικη συμπεριφορα των εναλλακτικων παροχων για μενα,εγκειται στο γεγονος οτι εχουν περισσοτερους πελατες απο οσους μπορουν να σηκωσουν και επι της ουσιας δεν κανουν τπτ για να βελτιωσουν τις υπηρεσιες που παρεχουν.Η,για να μην τα ισοπεδωνουμε και ολα,δεν κανουν τις απαιτουμενες ενεργειες,γιατι ολο κ καποιες αναβαθμησεις κανουν (τουλαχιστον η 4νετ σιγουρα και σε 2η μοιρα η ΗΟL)

Παντως οι δικοι μου πελατες ειναι ευχαριστημενοι οπως βλεπω :D

Φενεται ειμαι γουρλης :p:p

edit:

Οσο για το φαξ,απ'οσο εγω ξερω,η HOL δινει φαξ σε μια γραμμη τηλεφωνου εδω και τουλαχιστον ενα χρονο (στο λογιστικο γραφειο που δουλευα το συναντησα για πρωτη φορα απο εναλλακτικο).

Για τις υπολοιπες δεν ξερφω μετα βεβαιοτητας

• 3 weeks later...

Σημερον την 19/10 περασαμε σε ΟΤΕ και βρηκαμε την ησυχια μας . Καποιες παρατηρησεις , ολα εγιναν σε 2 μερες , τα ping πεσανε κατα μεσο ορο 40ms και κατω απο 30ms , εβαλα 2ρα γραμμη (για την ωρα) και τα βιντεακια τα φτυνει στο youtube (HQ) , τη στιγμη που γραφω φιλος με 4ΝΕΤ το ιδιο βιντεο το βλεπει με διακοπες.

Τωρα το μονο που εμεινε ειναι να σκαναρω τις αποδειξεις απο τις πληρωμες των λογαριασμων γιατι θα ερθουν το 2011 και θα μου λενε χρωσταω 1000 ευρω http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=311216 , LOL 4NET IS SERIOUS BUSINESS!!!!11!1

• 2 weeks later...

BTW τι ειναι αυτα

TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts.
The IP address lease 192.168.1.100 for the Network Card with network address 0050183C5ΧΧΧ has been denied by the DHCP server 192.168.1.1 (The DHCP Server sent a DHCPNACK message).

κανοντας ρεσταρτ επαιζε καλα μεχρι καμμια μιση ωρα περιπου και μετα κολλημα

Ειμαι ξανθη και κατεβάζω με 1350-1400 ενω συγχρονιζω 15 με το σαπιο-ρουτερακι.

Screenshot για τους απιστους l8r.

edit

[ATTACH]6402[/ATTACH]

Μαλλον ετυχε και η δικια μου,και στον βολο,και στα τρικαλα,και στην ξανθη..να κατεβαζει οτι συγχρονιζει το ρουτερ..

post-196-1414343338,4054_thumb.jpg

[ΟΤ]

TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts.

http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=1413 ;)

The IP address lease 192.168.1.100 for the Network Card with network address 0050183C5ΧΧΧ has been denied by the DHCP server 192.168.1.1 (The DHCP Server sent a DHCPNACK message).

εκτος απο το να βαλεις static :p δοκιμασε μια απο CMD, ipconfig /release και μετα ipconfig /renew.

[/ΟΤ]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.