GeorgeVasil Οκτώβριος 1, 2009 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 καθε μερα εχει προβλημα η 4ΝΕΤ , καθε μερα .Σε σενα. Εμενα ειναι ΟΚ. Και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ΕΠΑΡΧΙΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 1, 2009 Author #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 τι σε εμενα ρε γιωργο πλακα μας κανεις , μπες στο adslgr να δεις τι γινεται. Μας ειχανε ενα χρονο συνδεδεμενους με σπαγγο στη ξανθη , ποια ξανθη ολοκληρη ανατολικη μακεδονια-θρακη, ηπειρος επτανησα και δε ξερω εγω τι. Μαλλον σε ΕΣΕΝΑ δεν εχει προβλημα η 4ΝΕΤ και εισαι απο τους πολυ τυχερους.Αλλα κοιταξε να δεις οι σωστοι επαγγελματιες δεν τα αφηνουν ολα στη τυχη , "και αν σου κατσει?"....φεξε μου και γλυστρησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 1, 2009 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 τι σε εμενα ρε γιωργο πλακα μας κανεις , μπες στο adslgr να δεις τι γινεται. Μας ειχανε ενα χρονο συνδεδεμενους με σπαγγο στη ξανθη , ποια ξανθη ολοκληρη ανατολικη μακεδονια-θρακη, ηπειρος επτανησα και δε ξερω εγω τι. Μαλλον σε ΕΣΕΝΑ δεν εχει προβλημα η 4ΝΕΤ και εισαι απο τους πολυ τυχερους.Nαι ειμαι απο τους ποιο κωλοφαρδους.Εδω και 2.5 χρονια βεβαια,σκυβω και βλεπω το φαρδος καθε μερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 1, 2009 Author #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 γιατι δεν δεχεσαι αυτο που σου λεω , ψεμματα σου λεω? εχεις δει καθε μερα ποσα λινκ της 4ΝΕΤ πεφτουν με το εξωτερικο ΚΑΘΕ μερα ? αμφιβαλλεις για αυτο που λεω οτι ενα χρονο ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ , και προσεξε οχι μονο τα δικα μου...δλδ τι να κανω να σου paste το mail της 4ΝΕΤ που μου λενε ναι εχετε δικιο αμα θελετε φυγετε χωρις το προστιμο? ασε δεν νοιωθεις γιωργη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 1, 2009 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 Καθε ποτε γινεται αυτο ρε σακη μας δουλευεις τωρα??Θυμασε πριν ποσο καιρο το συζητούσαμε παλι??Να πεις οτι ειναι μια μονιμη κατασταση να πω νταξ δικιο εχει.Δλδ ειναι απαγορευτικο καποιος να κανει αναβαθμιση στον σερβερ ή να εχει τυχει κατι αλλο ας πουμε??Ντε και καλα ειναι μαλακια επειδη εσυ εχεις 1800 ping με 4νετ?Επισης εσυ δεν ήσουνα που ελεγες οτι στην γειτονιά του hadji ειναι τα racks το ενα πανω στο αλλο??Τι ψαχνεις να βρεις??Δλδ πρεπει να προνοεί η 4net για σενα που εχεις OTE και δεν μπορεις να παιξεις σε σερβερ με 4νετ??Γιατι ολα αυτα??την Πληρωνεις??Εγω μια χαρα ειμαι και στον Βολο και εδω,και στην τελικη αν δεν μπορεις να παιξεις εκει μπες αλλου,τοσους εχει.1. το θεμα δεν ειναι καθε ποτε γινεται, το θεμα ειναι οτι γινεται. Ειχες ποτε προβλημα με οτε;2. δεν δοκιμασα μονο σε εναν σερβερ αλλα σε 3-4. same shit3. εγω το ελεγα. Η 4net τι πρεπει να κανει; Μηπως πρεπει να πει μαγκες εγω ειμαι πιττα εκει βαλτε κατι αλλο; μηπως να βελτιωσει τις υποδομες της; τωρα τι λεει; ναι εχουμε χωρο και για σας....Εγω μπορει να μην την πληρονω, αλλα ο τυπος που εχει τον σερβερ ναι. Και αν εγω βρω εναν σερβερ να παιζει σωστα στα @@ μ θα τον γραψω και αυτον και τον σερβερ του και την 4νετ του ανταμα.τωρα επειδη εσυ παιζεις σωστα, δεν σημαινει οτι ολη η 4νετ ειναι ετσι. Μαγκια σου που παιζει σωστα αλλα δεν συμβαινει παντου...Και δεν μπαινω στην λογικη, αφου ολοι οι σερβερ ειναι σε 4νετ να βαλω 4νετ. ξεχαστε το... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 1, 2009 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 γιατι δεν δεχεσαι αυτο που σου λεω , ψεμματα σου λεω? εχεις δει καθε μερα ποσα λινκ της 4ΝΕΤ πεφτουν με το εξωτερικο ΚΑΘΕ μερα ? αμφιβαλλεις για αυτο που λεω οτι ενα χρονο ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ , και προσεξε οχι μονο τα δικα μου...δλδ τι να κανω να σου paste το mail της 4ΝΕΤ που μου λενε ναι εχετε δικιο αμα θελετε φυγετε χωρις το προστιμο? ασε δεν νοιωθεις γιωργη Ωραια ειχες προβλημα και εφυγες.Επρεπε να το ειχες κανει ποιο νωρις. Και εγω στην θεση σου ετσι θα εκανα.Τωρα που δεν ειμαι σε αυτη την θεση πρεπει να ασπαστω την γνωμη σου?? 1. το θεμα δεν ειναι καθε ποτε γινεται, το θεμα ειναι οτι γινεται. Ειχες ποτε προβλημα με οτε;-- Γινεται μια στο τοσο.So what?? Ξαναδιαβασε αυτο που σου εγραψα παραπανω περι συντηρησης/αστοχιας κτλ.Οχι δεν ειχα. -- 2. δεν δοκιμασα μονο σε εναν σερβερ αλλα σε 3-4. same shit -- Στον Server που εχεις παραπανω περνω μπουλο και εγω στο ιδιο σημειο. Το ιδιο προβλημα ειχα τις τελευταίες μερες απο την Otenet της δουλειας την ΙΔΙΑ ακριβως Ωρα.750 ms ping προς την DSL μου. Οποτε προκειτε για συγκεκριμενο link. Στον μακη δοκιμασες?? -- 3. εγω το ελεγα. Η 4net τι πρεπει να κανει; Μηπως πρεπει να πει μαγκες εγω ειμαι πιττα εκει βαλτε κατι αλλο; μηπως να βελτιωσει τις υποδομες της; τωρα τι λεει; ναι εχουμε χωρο και για σας.... -- Και η ΗΟL,Tellas,ΟΤΕ το ιδιο λεει. -- Εγω μπορει να μην την πληρονω, αλλα ο τυπος που εχει τον σερβερ ναι. Και αν εγω βρω εναν σερβερ να παιζει σωστα στα @@ μ θα τον γραψω και αυτον και τον σερβερ του και την 4νετ του ανταμα. τωρα επειδη εσυ παιζεις σωστα, δεν σημαινει οτι ολη η 4νετ ειναι ετσι. Μαγκια σου που παιζει σωστα αλλα δεν συμβαινει παντου... -- Εμενα και οι 2 παιζουν σωστα.Οχι στην ιδια πολη.Και η μια ειναι μεσω Τυρουπολης. Αλλα εχει Uptime απο τοτε που εχω να παω βολο. [ATTACH]5948[/ATTACH] Και δεν μπαινω στην λογικη, αφου ολοι οι σερβερ ειναι σε 4νετ να βαλω 4νετ. ξεχαστε το... -- Δεν ειπα κατι τετοιο ρε σακουρα.. -- Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Οκτώβριος 1, 2009 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 To θεμα ειναι οτι ο καθε εποχιακος επιχειρηματιας τυπου forthnet,hol ,etc.. ,παιρνει οσο το δυνατον λιγοτερο bandwidth μπορει να εξυπηρετησει καπως τους πελατες του and that's it.Τι τον νοιαζει τον κυριο το ΑΙΧ και το GRIX?Περαστε μια βολτα και απο εδω για να δειτε και νουμερακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 1, 2009 Author #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 Ωραια ειχες προβλημα και εφυγες.Επρεπε να το ειχες κανει ποιο νωρις.Και εγω στην θεση σου ετσι θα εκανα.Τωρα που δεν ειμαι σε αυτη την θεση πρεπει να ασπαστω την γνωμη σου??δεν ειναι η γνωμη μου, ειναι η εμπειρια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 1, 2009 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 δεν ειναι η γνωμη μου, ειναι η εμπειρια μουΕγω εμπειρια δεν εχω δλδ??λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 1, 2009 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 Το απογευματάκι με δυσκολία σέρφαρα...Το έχει παραμαμήσει η λοκώεταρία, γ..ω το εξοχικό της.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 1, 2009 Author #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 Εγω εμπειρια δεν εχω δλδ??λολ σου ειπα εγω οτι δεν εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Οκτώβριος 1, 2009 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 Δυστυχώς η Forthnet μας έχει κουράσει τους τελευταίους 5-6 μήνες. Πιο παλιά τα προβλήματα ήταν μια στο τόσο και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Τώρα ψάχνουμε την ταχύτητα με το κιάλι!Ψήνομαι κι εγώ για ΟΤΕ αλλά είναι +20€ το μήνα για να έχεις 24αρα με full αστικά/υπεραστικά. Κι αυτός είναι και ο μόνος λόγος που δεν έχω αλλάξει ακόμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom Οκτώβριος 2, 2009 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 ποιος σέρνεται ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 2, 2009 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 Ωπα Ωπα..νάτος και ο άλλος ο τυχερός... Και αυτα τα 2mb/s εχω την εντυπωση οτι ερχονται απο τα ξενα.(RS) Περα απο την πλακα τωρα.. @Γιωργο:Καλη η εμπειρια σου,καλη η γνωμη σου,καλα και αυτα που διαβαζεις στο Adsl.gr. Προφανως απο ολη αυτη την κατασταση δεν βγαίνει ακρη...γιατι δεν συγκρινονται ομοια πραγματα.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 2, 2009 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 GV καθαρα σε θεμα επαγγελματια η forthnet-hol-tellas εχει σοβαρα μειονεκτηματα.1) Δεν εχει fax2)Στην επαρχια καθε 3 και λιγο προβληματα ( ξανθη κομοτηνη καβαλα)3)Μεσος ορος αναμονης στο τηλεφωνο = αρκετες ωρες4)Δεν ζηταω 2 mb/sec αλλα σε 24αρες γραμμες το 0.5mb/sec το ζηταω , εαν δεις πανω απο 200kb/sec σε ξανθη-κομοτηνη-καβαλα τοτε εισαι και τυχερος αλλα και χαρουμενος.Αρκετοι θα ειναι αυτχαριστημενοι , αλλα αυτοι μπροστα στο συνολο ειναι πολυ μικρη ποσοτητα. Το 80% των χρηστων δεν ξερει τι πρεπει να περιμενει απο μια 24αρα , και εχοντας μολις ξεφυγει απο το isdn dial up ολα τους φαινονται γρηγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 2, 2009 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 GV καθαρα σε θεμα επαγγελματια η forthnet-hol-tellas εχει σοβαρα μειονεκτηματα.1) Δεν εχει fax2)Στην επαρχια καθε 3 και λιγο προβληματα ( ξανθη κομοτηνη καβαλα)3)Μεσος ορος αναμονης στο τηλεφωνο = αρκετες ωρες4)Δεν ζηταω 2 mb/sec αλλα σε 24αρες γραμμες το 0.5mb/sec το ζηταω , εαν δεις πανω απο 200kb/sec σε ξανθη-κομοτηνη-καβαλα τοτε εισαι και τυχερος αλλα και χαρουμενος.Αρκετοι θα ειναι αυτχαριστημενοι , αλλα αυτοι μπροστα στο συνολο ειναι πολυ μικρη ποσοτητα. Το 80% των χρηστων δεν ξερει τι πρεπει να περιμενει απο μια 24αρα , και εχοντας μολις ξεφυγει απο το isdn dial up ολα τους φαινονται γρηγορα.Να ρωτησω κατι εγω??Οταν ειμασταν ολοι στον OTE δεν ειχε κανενας προβλημα??Οι εναλακτικοι ειναι εναλακτικοι.Δεν λεω οτι ειναι ολα οκ.Εχω ακουσει και απο ΗΟL και απο Τellas προβληματα.(Και σε net αλλα κυριως σε τηελεφωνο.Και αν θελετε τα αναφερω).Και για ΟΤΕ ακομα.Σακη στην αρχη οταν την εβαλες δεν ειχες με το παραμικρο DC??Για Fax οι περισοοτεροι δεν εχουν 2ρη γραμμη??Για τον χρονο αναμονης τι εννοεις??Εγω παντως εδω μια φορα ειχα προβλημα και με πηραν ΟΙ ΙΔΙΟΙ και μου ειπαν οτι μια συσκευη βραχυκυκλωνει.(Απιστευτο Support ε??)Οσο για της ταχυτητες κτλ..Με τις @@ριες ρουτερ που δινουν που παει ο πελατακος ©??Με τα πιτα DSLAM που παει??Και οχι μονο αυτη και ολοι οι αλλοι..Παρε παραδειγμα οτι απο 1 Link περνει ολη η βορεια Ελλαδα..(ξανθη καβαλα κτλ)btw γιωργο με τον OTE ξανθη που βρισκεσαι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 2, 2009 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 Δευτερη γραμμη ΟΤΕ να εχουν εννοεις?Τοτε ποιος ο σκοπος για ενναλακτικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 2, 2009 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 Δευτερη γραμμη ΟΤΕ να εχουν εννοεις?Τοτε ποιος ο σκοπος για ενναλακτικο? Γραμμη για FAX ρει..Οταν στελνεις FAX μπορεις να μιλας και ταυτοχρονα??Ειναι ISDN Φαση??Οπου και αν εχω πετυχει FAX εχουν αλλο αριθμο για αυτο. O σκοπος για εναλακτικο..ειναι κυριως τα δωρεαν τηλεφωνα και η απαλαγη απο το παγιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 2, 2009 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 Γραμμη για FAX ρει..Οταν στελνεις FAX μπορεις να μιλας και ταυτοχρονα??Ειναι ISDN Φαση??Οπου και αν εχω πετυχει FAX εχουν αλλο αριθμο για αυτο.O σκοπος για εναλακτικο..ειναι κυριως τα δωρεαν τηλεφωνα και η απαλαγη απο το παγιο. forthnet-tellas-hol ειναι voip , δεν εχουν fax. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Οκτώβριος 2, 2009 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2009 forthnet-tellas-hol ειναι voip , δεν εχουν fax.Εδώ και κανά εξάμηνο περίπου που έχω HOL, είναι PSTN και όχι VOIP.Έχει περίπου 8 μήνες που ξεκίνησαν και βάζουν PSTN.Βασικά δεν ξέρω αν σου βάζουν απο default PSTN ή αν πρέπει να το ζητήσεις.Εγώ το ζήτησα πάντως.Τώρα αν είναι PSTN όπως του ΟΤΕ δεν ξέρω... πάντως τα τηλέφωνα δεν τα κουμπώνω πάνω στο Modem-Router αλλά κανονικά στην τηλεφωνική εηκατάσταση του σπιτιού.Τώρα για FAX δεν δοκίμασα αν παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.