Jump to content

Tα ωραια της Forthnet.

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Kαλα ρα..καθεσαι και τεσταρεις την γραμμη με Speedtest??Αφου καθε φορα βγαζει διαφορετικα..τελιως αναξιόπιστο..:p

Εκτος απο το να τους κατηγορεις δεν τουσ περνεισ και κανενα τηλεφωνο για ''κρα κρα κρα'' μηπως εχει κανενα προβλημα η γραμμη σου??:):p

Γιατι εδω ειναι ολα ΟΚ.

[ATTACH]4842[/ATTACH]

post-196-1414343244,5136_thumb.jpg

Εγώ forthnet 24mbps στο κέντρο της θεσνίκης και γ@μάειιιιι banana

Btw η HOL τρώει επικό ownage, ένας φίλος στο απέναντι τετράγωνο δε πιάνει ουτε mb。 τρώει και δούλεμα απο πάνω και γώ είμαι με την προσφορά των 30€ 6μηνες και χαίρωμαι ^^

4rthnetsn1.jpg

Έχω περάσει απο ote, hol, altecnet & forthnet.

Altec & Forthnet με διαφορά οι καλύτερες

• 7 months later...

ευχαριστω για αλλη μια φορα την αγαπημενη μου forthnet που ενω δεν ειμαι πελατης της καταφερνει να με σπασει τα @@ γιατι σερνεται.

ουτε ενα COD δεν μπορουμε να παιξουμε...

[ATTACH]5947[/ATTACH]

και παλι μπραβο...

Ας φωτισει καποιον ο καλος Θεουλης να βαλει εναν σερβερ σε γραμη ΟΤΕ...

post-543-1414343308,9859_thumb.jpg

Τα lsf τον πίνουν εδω και2-3 μερες....:D

Ο n00bades ΟΤΕ-τζιδες ας πληρωνατε Forthnet.:p

Εμεις ποου πληρωνουμε 4net..και μαματα ping εχουμε..και κατεβαζουμε και με 2Mb/s.:p

xaxaxaxax

ειναι σαν να με λες πως εγω που εχω φερραρι, ειμαι μλκας που την πηρα επειδη για να μπω στο σπιτι σου εχει 2 κλμ χωματοδρομο.

μλκες ειναι αυτοι που κανουν σερβερ σε γραμμη φορθνετ οχι εγω...

ειναι σαν να με λες πως εγω που εχω φερραρι, ειμαι μλκας που την πηρα επειδη για να μπω στο σπιτι σου εχει 2 κλμ χωματοδρομο.

μλκες ειναι αυτοι που κανουν σερβερ σε γραμμη φορθνετ οχι εγω...

Καθε ποτε γινεται αυτο ρε σακη μας δουλευεις τωρα??

Θυμασε πριν ποσο καιρο το συζητούσαμε παλι??Να πεις οτι ειναι μια μονιμη κατασταση να πω νταξ δικιο εχει.

Δλδ ειναι απαγορευτικο καποιος να κανει αναβαθμιση στον σερβερ ή να εχει τυχει κατι αλλο ας πουμε??Ντε και καλα ειναι μαλακια επειδη εσυ εχεις 1800 ping με 4νετ?

Επισης εσυ δεν ήσουνα που ελεγες οτι στην γειτονιά του hadji ειναι τα racks το ενα πανω στο αλλο??Τι ψαχνεις να βρεις??

Δλδ πρεπει να προνοεί η 4net για σενα που εχεις OTE και δεν μπορεις να παιξεις σε σερβερ με 4νετ??Γιατι ολα αυτα??την Πληρωνεις??

Εγω μια χαρα ειμαι και στον Βολο και εδω,και στην τελικη αν δεν μπορεις να παιξεις εκει μπες αλλου,τοσους εχει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.