ea6gka Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2009 σημερα ειδα για πρωτη φορα 2000ms ping , τα σπαει η 4νετ. πρωτογνορη εμπειρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 27, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 27, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Kαλα ρα..καθεσαι και τεσταρεις την γραμμη με Speedtest??Αφου καθε φορα βγαζει διαφορετικα..τελιως αναξιόπιστο.. Εκτος απο το να τους κατηγορεις δεν τουσ περνεισ και κανενα τηλεφωνο για ''κρα κρα κρα'' μηπως εχει κανενα προβλημα η γραμμη σου?? Γιατι εδω ειναι ολα ΟΚ. [ATTACH]4842[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 27, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 εχω τα διπλασια πινγκ απο εσενα , για δωσε και κανα adslgr Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 27, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 παντως κανε μια δοκιμη με μονο ενα μηχανημα κατευθειαν πανω στο router και να ειναι με φρεσκια εγκατασταση μονο με drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 27, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 εχω 3 φιλους με 4νετ ολοι τα ιδια ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Ιανουάριος 27, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Έχει όντως πρόβλημα σήμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SADAM131 Ιανουάριος 31, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Kαι εγω 48νετ εχω και δεν ειμαι καθολου ευχαριστιμενος.Τωρα ομως περιμενω πορτα απο την hol και πιστευω θα ειμαι οκ :003: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 31, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Και γω χαλια ειμαι τελευταια οπως και ενας φιλος στο κεντρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny91 Ιανουάριος 31, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Εγώ forthnet 24mbps στο κέντρο της θεσνίκης και γ@μάειιιιι banana Btw η HOL τρώει επικό ownage, ένας φίλος στο απέναντι τετράγωνο δε πιάνει ουτε mb。 τρώει και δούλεμα απο πάνω και γώ είμαι με την προσφορά των 30€ 6μηνες και χαίρωμαι ^^ Έχω περάσει απο ote, hol, altecnet & forthnet. Altec & Forthnet με διαφορά οι καλύτερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 1, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 μιαμιση ωρα χωρις τηλεφωνο και ΙΡ. 2η φορα σε μια εβδομαδα και ηταν πανελλαδικο απο οτι ειδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny91 Φεβρουάριος 1, 2009 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 Ναι όντως... τσάμπα πέταξα το ρούτερ απο το μπαλκόνι(αλλο που δεν ήθελα.. του ΟΤΕ ήταν ^^, πάμε για λινκσισ τώρα ).. 8.1μβπσ τώρα με το μοντεμ γμτ.. χαλάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 1, 2009 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 ευχαριστω για αλλη μια φορα την αγαπημενη μου forthnet που ενω δεν ειμαι πελατης της καταφερνει να με σπασει τα @@ γιατι σερνεται. ουτε ενα COD δεν μπορουμε να παιξουμε... [ATTACH]5947[/ATTACH] και παλι μπραβο... Ας φωτισει καποιον ο καλος Θεουλης να βαλει εναν σερβερ σε γραμη ΟΤΕ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darien2 Οκτώβριος 1, 2009 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 τελικά δεν το κάνει μόνο σε μένα, πάλι θα σέρνεται σήμερα όλη η θεσσαλονίκη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 1, 2009 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 Τα lsf τον πίνουν εδω και2-3 μερες.... Ο n00bades ΟΤΕ-τζιδες ας πληρωνατε Forthnet. Εμεις ποου πληρωνουμε 4net..και μαματα ping εχουμε..και κατεβαζουμε και με 2Mb/s. xaxaxaxax Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 1, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 μολις τελειωσε και η μεταφορα μου στον ΟΤΕ , ξανα ρε φουστη μου δεν εχει εναλλακτικους ΟΤΕ και ξερο ψωμι και ελιες δακομενες Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 1, 2009 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 Τα lsf τον πίνουν εδω και2-3 μερες....Ο n00bades ΟΤΕ-τζιδες ας πληρωνατε Forthnet. Εμεις ποου πληρωνουμε 4net..και μαματα ping εχουμε..και κατεβαζουμε και με 2Mb/s. xaxaxaxax ειναι σαν να με λες πως εγω που εχω φερραρι, ειμαι μλκας που την πηρα επειδη για να μπω στο σπιτι σου εχει 2 κλμ χωματοδρομο. μλκες ειναι αυτοι που κανουν σερβερ σε γραμμη φορθνετ οχι εγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 1, 2009 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 ετσι ακριβως σακη , ΟΠΩΣ το ειπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 1, 2009 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 ειναι σαν να με λες πως εγω που εχω φερραρι, ειμαι μλκας που την πηρα επειδη για να μπω στο σπιτι σου εχει 2 κλμ χωματοδρομο. μλκες ειναι αυτοι που κανουν σερβερ σε γραμμη φορθνετ οχι εγω...Καθε ποτε γινεται αυτο ρε σακη μας δουλευεις τωρα??Θυμασε πριν ποσο καιρο το συζητούσαμε παλι??Να πεις οτι ειναι μια μονιμη κατασταση να πω νταξ δικιο εχει.Δλδ ειναι απαγορευτικο καποιος να κανει αναβαθμιση στον σερβερ ή να εχει τυχει κατι αλλο ας πουμε??Ντε και καλα ειναι μαλακια επειδη εσυ εχεις 1800 ping με 4νετ?Επισης εσυ δεν ήσουνα που ελεγες οτι στην γειτονιά του hadji ειναι τα racks το ενα πανω στο αλλο??Τι ψαχνεις να βρεις??Δλδ πρεπει να προνοεί η 4net για σενα που εχεις OTE και δεν μπορεις να παιξεις σε σερβερ με 4νετ??Γιατι ολα αυτα??την Πληρωνεις??Εγω μια χαρα ειμαι και στον Βολο και εδω,και στην τελικη αν δεν μπορεις να παιξεις εκει μπες αλλου,τοσους εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 1, 2009 Author #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2009 καθε μερα εχει προβλημα η 4ΝΕΤ , καθε μερα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.