Jump to content

Πρόταση αγοράς

blade_gld

Recommended Posts

Παιδια αποτι εχω καταλαβει τα ετιμα kits δεν ειναι τοσο καλα σε αποδοσεις..Θα ηθελα αν μπορουσε κανεις να μου πει και να μου προτινει ολο τον εξοπλισμο που θα χρειαστω για να φτιαξω το δικο μου water cooling kit για A64 3200 (939) και μελοντικη 7800gtx....

Συμφωνώ με τον φιλτατο Snips ότι τα έτοιμα kits ειναι πολύ καλά σε απόδοση και δεν υπάρχει λόγος να τα φοβάσαι.Εγώ μάλιστα έχω ένα απο τα έτοιμα kitακια της asetek απτο οποίο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.:)

Εγω αυτο που ζιταω ειναι να βαλω 1 κιτ για χαλαρο oc στην cpu μου και ακομα να μπορεσω σε λιγο καιρο που θα παρω καινουρια vga να βαλω κιεκει νερο.Αν παρω κατι τετιο http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174032&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=264565&Merchant_Id=1&sts_cid=3

θα ειναι καλο για αυτα που θελω??

θα ηθελα ακομα να μαθω τι ειναι αφτο που κανει την ψυξη καλυτερη?Η αντλια η το ψυγειο?Αν εχω μεγαλη αντλια θα μπωρω να βαλω περησοτερες συσκευες?Αν εχω μεγαλυτερο ψυγειο θα εχω πιο γρηγορη ψυξη του νερου?Ακομη,πρεπει να προσεξω και τις διαμετρους απο τους σολινες?

Αρχική απάντηση από Blade_gld

Εγω αυτο που ζιταω ειναι να βαλω 1 κιτ για χαλαρο oc στην cpu μου και ακομα να μπορεσω σε λιγο καιρο που θα παρω καινουρια vga να βαλω κιεκει νερο.Αν παρω κατι τετιο http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174032&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=264565&Merchant_Id=1&sts_cid=3

θα ειναι καλο για αυτα που θελω??

αυτο δεν ειναι καταλληλο για κλοκ,το ειχα και το καλοκαιρι η κατασταση ηταν δραμα

To θέμα είναι ότι τα έτοιμα κιτάκια της asetek π.χ. με διπλό ψυγείο πάνε γύρω στα 240 ευρώ. Με λιγότερα φτιάχνεις custom (ψυγείο transit, L20, block 11), το οποίο μάλλον αποδίδει καλύτερα....αλλά ας μιλήσουν και οι πιο ειδικοί.....

Κάνε και μια αναζήτηση στο lab, θα βρεις αρκετά πράγματα.

Πάντως γενικά όλοι λένε ότι από άποψη απόδοσης/κόστους το bigwater της thermaltake αξίζει,ίσως αν του βάλεις ακόμα ένα μπλοκ για VGA να έχεις αυτό που θές,τώρα αν ψάχνεις και υπερχρονισμούς,μάλλον που θα χρειάζεται και δεύτερο ψυγείο.Επίσης το reserator που λες είναι αθόρυβο αλλά δε κάνει για overclocking,γιατί πολύ απλά βασίζεται στη μεγάλη κυκλοφορία του νερού για να το ψύξει,ενώ τα άλλα τα ψυγειάκια έχουν ανεμιστήρια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.