blade_gld Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2005 Παιδια αποτι εχω καταλαβει τα ετιμα kits δεν ειναι τοσο καλα σε αποδοσεις..Θα ηθελα αν μπορουσε κανεις να μου πει και να μου προτινει ολο τον εξοπλισμο που θα χρειαστω για να φτιαξω το δικο μου water cooling kit για A64 3200 (939) και μελοντικη 7800gtx.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 Πρωταση αγωρας[ :nada: :toomuchne :cry: (τόνοι R.I.P)Μια χαρά είναι τα έτοιμα αλλά εξαρτάται αν θες απλώς να αποφύγεις τον θόρυβο απο τα fans ή να κλοκάρεις πολύ το σύστημα σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
street warrior Νοέμβριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 Συμφωνώ με τον φιλτατο Snips ότι τα έτοιμα kits ειναι πολύ καλά σε απόδοση και δεν υπάρχει λόγος να τα φοβάσαι.Εγώ μάλιστα έχω ένα απο τα έτοιμα kitακια της asetek απτο οποίο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Νοέμβριος 20, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 Εγω αυτο που ζιταω ειναι να βαλω 1 κιτ για χαλαρο oc στην cpu μου και ακομα να μπορεσω σε λιγο καιρο που θα παρω καινουρια vga να βαλω κιεκει νερο.Αν παρω κατι τετιο http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174032&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=264565&Merchant_Id=1&sts_cid=3θα ειναι καλο για αυτα που θελω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Νοέμβριος 20, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 θα ηθελα ακομα να μαθω τι ειναι αφτο που κανει την ψυξη καλυτερη?Η αντλια η το ψυγειο?Αν εχω μεγαλη αντλια θα μπωρω να βαλω περησοτερες συσκευες?Αν εχω μεγαλυτερο ψυγειο θα εχω πιο γρηγορη ψυξη του νερου?Ακομη,πρεπει να προσεξω και τις διαμετρους απο τους σολινες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Blade_gld Εγω αυτο που ζιταω ειναι να βαλω 1 κιτ για χαλαρο oc στην cpu μου και ακομα να μπορεσω σε λιγο καιρο που θα παρω καινουρια vga να βαλω κιεκει νερο.Αν παρω κατι τετιο http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174032&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=264565&Merchant_Id=1&sts_cid=3θα ειναι καλο για αυτα που θελω?? αυτο δεν ειναι καταλληλο για κλοκ,το ειχα και το καλοκαιρι η κατασταση ηταν δραμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Νοέμβριος 20, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 Γιαφτο λεο κιεγω να αγωρασω κοματια.....Αλα οσο πιο πολλα διαβαζω τοσο πιο πολυ μπερδευομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Νοέμβριος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 To θέμα είναι ότι τα έτοιμα κιτάκια της asetek π.χ. με διπλό ψυγείο πάνε γύρω στα 240 ευρώ. Με λιγότερα φτιάχνεις custom (ψυγείο transit, L20, block 11), το οποίο μάλλον αποδίδει καλύτερα....αλλά ας μιλήσουν και οι πιο ειδικοί.....Κάνε και μια αναζήτηση στο lab, θα βρεις αρκετά πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Νοέμβριος 20, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 Καλητερα για μενα που ειμαι ασχετος με water cooling ειναι να παρω κανενα ετιμο για να δω και τη παιζει με αυτη τη φαση....Αν δω οτι δεν μου κανει το πουλαω :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Νοέμβριος 21, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Πάντως γενικά όλοι λένε ότι από άποψη απόδοσης/κόστους το bigwater της thermaltake αξίζει,ίσως αν του βάλεις ακόμα ένα μπλοκ για VGA να έχεις αυτό που θές,τώρα αν ψάχνεις και υπερχρονισμούς,μάλλον που θα χρειάζεται και δεύτερο ψυγείο.Επίσης το reserator που λες είναι αθόρυβο αλλά δε κάνει για overclocking,γιατί πολύ απλά βασίζεται στη μεγάλη κυκλοφορία του νερού για να το ψύξει,ενώ τα άλλα τα ψυγειάκια έχουν ανεμιστήρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Νοέμβριος 21, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Ορεο φενετε το bigwater και σε καλη τιμη.Αλα δεν μπορω να βαλω και vga πανω ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.