Dj_Seps Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2005 Ξερει κανεις σας αν υπαρχει καποιος τροπος να σωσω τα αρχεια απο ενα dvd το οποιο γραφτηκε με μεγαλυτερη ταχυτητα απο οτι επρεπε και τωρα δυσκολα διαβαζεται απο dvd-roms!Aν ξερει καποιος ας με βοηθησει γιατι ειναι σημαντικα αυτα τα αρχεια και εχουν σβειστει απο τον σκληρο!!Ευχαριστω προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Νοέμβριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 Με το iso buster πάντως έσωσα ένα κατεστραμμένο cd! Δεν ξέρω αν απευθύνεται και για dvd ή ανυπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα για dvd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Νοέμβριος 20, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 Ρε φιλαρακι το δοκιμασα αλλα δεν εκανε τιποτα!Εβγαζε συνεχεια cyclic error η κατι τετοιο!Μηπως ξερει κανεις κανεναν αλλο τροπο να σωσω τα αρχεια μου???? :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Νοέμβριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 To δισκάκι όταν προσπαθείς να το διαβάσεις η το βάζεις σε dvd-rom ή dvd-writer; Αν το βάζεις σε dvdrom δοκίμασε να το βάλεις σε writer. Πολλές φορές έχω σώσει cd και dvd έτσι. Εννοείται ότι αν το διαβάσει το κάνεις μια κόπια σε καινούριο dvd και είσαι ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Νοέμβριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 Αφού δεν τα διαβάζει ούτε το isobuster, δοκίμασε όπως σου είπε και ο SSJ5 σε όσα διαφορετικά dvdroms/rw μπορείς, μπας και είσαι τυχερός........... Αλλιώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.