Jump to content

Ζητείται εκτυπωτής για πολλές πρόχειρες εκτυπώσεις

Recommended Posts

Χαίρετε.

Θέλω να αγοράσω έναν εκτυπωτή για το γραφείο, η μόνη δουλειά του οποίου θα είναι να τυπώνει παραπεμτικά από τη reception προς τα υπόλοιπα τμήματα. Τα παραπεμπτικά αυτά θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για ενημέρωση των εργαζομένων στα διάφορα τμήματα οπότε δεν με ενδιαφέρει καθόλου η ποιότητα της εκτύπωσης ή η ποιότητα του χαρτιού που θα εκτυπώνονται. (φανταστείτε κάτι σαν ένα πρόχειρο χαρτί που μεταφέρεται απ'τη reception στον εκάστοτε εργαζόμενο και αυτός το διαβάζει και αμέσως το πετάει).

Επειδή όμως μιλάμε για γύρω στα 150 παραπεμπτικά την ημέρα, θέλω να κρατήσω το κόστος εκτύπωσης όσο πιο χαμηλά γίνεται. Παλιά είχαμε για την δουλειά αυτή έναν dot matrix, ο οποίος τα έφτυσε μέσα σε ένα χρόνο και δεν υπάρχουν πλέον ανταλλακτικά.

Τι θα μου προτείνατε ?

Σκέφτομαι πάλι για dot matrix και συγκεκριμένα τον Panasonic PKX-P1150 ή PKX-P3196 που μου πρότειναν, αλλά θέλω και τη γνώμη του forum πρώτα...

Μήπως θα σύμφερε καλύτερα ένας heavy duty inkjet με me refilling των μελανιών ? (παρεπιπτώντως, η εκτυπώσεις θα είναι μόνο ασπρόμαυρες).

Ευχαριστώ πολύ.

Φίλε για inkjet μην ψάξεις πέρα από την HΡ. Θα ξαναγεμίζεις και το μαύρο και τελείωσες.Μάλιστα θα σου έλεγα μήπως έβρισκες και κανέναν παλιό καθότι και σκυλιά είναι και τυπώνουν μια χαρούλα τα κείμενα. Αλλιώς υπάρχει και laser επσον με 130 ευρώ αν θυμάμαι καλά

καπου εχει παρει το ματι μου εναν LEXMARK Laser στα 89ε νομιζω - οτι πρεπει για την περιπτωση σου (e-shop ??)

θα επανελθω

edit >> λαθος -ειναι ο SAMSUNG > δες εδω

edit 2 >> αλλαγη τονερ .....57κατι ευρα ! ! ! (τωρα βεβαια αναφερει και 5000 σελιδες οποτε..)

Πριν κανα χρονο και κατι ειχα παρει το ΗΡ laserjet 1010 το φτηνο ασπομαυρο laser , εχει εκτυπωσει κοντα στισ 6000 σελιδες εως τωρα ( συφωνα με το utility του ) και ομολογουμενως δεν περιμενα να βγει τοσο καλος.

Ναι, αλλά άλλο 5000 σελίδες σε ένα χρόνο και άλλο σε έναν μήνα... Τον συγκεκριμένο πάντως (ΗP 1010) το έχω κι εγώ σε άλλο γραφείο.

Τον samsung τον είχα υπόψιν μου. Λέει μεν 57 ευρώ το τόνερ (που βέβαια είναι πολλά), αλλά δεν ξέρω πόσο διαρκεί το συγκεκριμένο... Γιατί, αν είναι έτσι, το ασπρόμαυρο των Deskjet κάνει περίπου 20 ευρώ αν θυμάμαι καλά...

Τις πρωτες 3000 τις εκτυπωσε μεσα σε μια βδομαδα , διοτι αυτος ηταν και ο λογος που τον πηρα για να εκτυπωσω την υλη για τις κατακτηριες εξετασεις αφου η σχολη μοιραζει απλοχερα τα βιβλια αλλα σε pdf.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.