Jump to content

προβλημα με μικρο δικτυο

Santa Cruz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια,

Προσπαθησα λοιπον σημερα να συνδεσω 2 υπολογιστες εναν athlon xp με winxp και εναν celeron notebook με win98.Εχω λοιπον ενα 5port switchακι..το συνδεω με το καλωδιο που παιρνω το lan ιντερνετ και με 2 cross καλωδια συνδεω και τα δυο pc με τα 2 αλλα πορτ του switch.

Στο amdxp δινω την real ip που μου εδωσε ο provider και την μασκα 255.255.255.0 με 2 dns servers και εχω ιντερνετ!.κανοντας ομως Ping στον notebook δεν τον βλεπει *ο notebook εχει ιp 192.168.0.2 και 255.255.255.0 "εσωτερικη ιp" αλλαζοντας ομως τον amdxp με την ιp 192.168.0.1 και την ιδια μασκα βλεπονται χωρις προβλημα.

τωρα το προβλημα μου ειναι το εξης:

a)πως μπορω να κανω το δικτυο ετσι ωστε και οι δυο να περνουν ιντερνετ απο τον switch?

B)προεκυψε και ενα προβλημα με το ενα pc ενω το κανω επαναφορα δεν βρισκει το usb πληκτρολογιο καθολου και δεν μπορω καν να μπω στο Bios να δω τι παιζει με τα usb ,βγαζει και προβλημα με το πληκτρολογιο πως δεν μπορει να το βρει..ενω ολες οι συνδεσεις ειναι κανονικες απλα δεν λειτουργουν μετα απο μια επαναφορα τα usb..

Mαλλον με ματιασε ο Οτε και τα κακα νεα που μας εριξε σαν βομβα Χριστουγεννιατικα :)

οποια βοηθεια δεκτη να στε καλα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.