Jump to content

Τι λέτε για αυτήν BELINEA 10 20 35W ;Ψαχνω για 20" widescreen.

Eraser

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω μια 19αρα cρτ και αποφασισα και εγω να παω σε lcd.Απλα μου εχει καρφωθει να παρω 20αρα widescreen αντι 19αρα 4:3.Ψαχνω λοιπον στο internet εκτος απο τις κλασσικες πια και λιγο παλιες DELL Ultrasharp 2005FPW 20" Widescreen , Apple 20" Cinema Widescreen LCD Monitor και μια Philips ειναι αλλα μου διαφευγει το modelo κατι διαφορετικο.Διοτι αυτες εχουν αποτι εχω καταλαβει περιπου το ιδιο panel.Αρα περασε ενας χρονος μεχρι τωρα με 3 modela με ιδιο panel.

Βρηκα λοιπον ενα νεο panel που μεχρι στιγμης το φορανε οι BELINEA 10 20 35W και BenQ FP202W.Εχει πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα απο dell apple κτλπ αλλα ενα review δεν βρησκω...

Τουλαχιστον κοιταξα αν πουλιεται καμια και βρηκα στο pixmania την BELINEA σε πολυ προσιτη τιμη.Ρωτησα και αν υπαρχει αντιπροσωπεια στην Ελλαδα και υπαρχει για support.Αρα ειμαστε ενταξη και απο τιμη και απο μαγαζι και απο εγγυηση.Απλα δεν ξερουμε σιγουρα τι περνουμε!!!!

Δεν ξερω τι να κανω... Να ρισκαρω να την παρω? τι λετε εσεις?

Να και τα χαρακτηριστικα της.

http://www.maxdata.co.uk/repository_uk/downloads_uk/DB_102035W_112005_ENG.pdf

Α επισης θελω να αναφερω οτι η οθονη προοριζεται για gaming και κατα 95% στο World of Warcraft και καμια ταινια.

Νομίζω είναι λίγο εώς πολύ ρίσκο να πάρεις από έξω μιας και δεν έχουν πανευρωπαική εγγύηση και θα χρειαστεί να πάνε εξωτερικό σε περίπτωση προβλήματος.

Προτείνω Philips 20" 200W6 με 580.Στην τιμή αυτή είναι ακαταμάχητη και έχει το ίδιο πάνελ με την Dell 200FPW.

Αρχική απάντηση από Πριονέτο

Νομίζω είναι λίγο εώς πολύ ρίσκο να πάρεις από έξω μιας και δεν έχουν πανευρωπαική εγγύηση

τι ακριβως εννοεις.....?????

Αρχική απάντηση από ΝTG [Χθες, στις 23:58]

τι ακριβως εννοεις.....?????

Προ'ι'όντα από εταιρίες όπως η Samsung που έχουν πανευρωπαική εγγύηση μπορείς να τα πας στην ελληνική αντιπροσωπεία για αλλαγή ακόμη κι αν τα έχεις αγοράσει από κάποια άλλη ευρωπα'ι'κή χώρα.

Για αυτές που δεν έχουν πρέπει να στήλεις την οθόνη εξωτερικό από εκεί που την πήρες σε περίπτωση προβλήματος.

Εμαθα οτι η συγκεκριμενη οθονη εχει οnsite εγγυηση απο την MGI αλλα οχι zero pixel και ειναι πανευροπαικη εγγυηση.

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από Πριονέτο

Ενα review της Belinea 10 20 35W.

Πολύ ενδιαφέρον το review Πριονέτο, thanks :)

Η LG δεν μας τα λέει και πολύ καλά ή είναι η ιδέα μου??

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 10:49]

Πολύ ενδιαφέρον το review Πριονέτο, thanks :)

Η LG δεν μας τα λέει και πολύ καλά ή είναι η ιδέα μου??

H LG έχει ένα ύποπτο παρελθόν να βγάζει ένα μοντέλο οθόνης πριν βγάλει το πάνελ που πρέπει να βάλει στην οθόνη οπότε χρησιμοποιεί κάποιο άλλο πάνελ μέχρι να ετοιμάσει το κανονικό.

Σας μπέρδεψα;:p

μισο για να καταλαβω αν διαβασα σωστα...........η 2040Ρ βγηκε απο την εταιρια ως οθονη με IPS και τελικα ειναι ενα βελτιωμενο P-MVA?που στην τελικη βεβαια ειναι καλυτερο απο το IPS?

Βασικά ναι.Με τόσα πάνελ που έχει αλλάξει η 2040P γίνεται χαμός.Πρώτα είχε S-IPS μετά ΤΝ και τώρα MVA.:confused:

Δυστυχώς η LG κάνει κάτι τέτοιες πατάτες που αλλάζει πάνελ σε ένα μοντέλο αντί απλά να βγάλει μία καινούργια οθόνη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.