Wolfenstein Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2005 Ενώ έχω ήδη δυο Partition στο σκλήρο δίσκο και υπάρχουν και 30GB μη κατανεμημένα, το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να δημιουργήσω τρίτο Partition στο δίσκο. Προσπάθησα απο την Διαχείριση συσκευών αλλά μου βγάζει error! :X: Οταν δοκίμασα να δημιουργήσω ενα Partition κάνοντας boot με το cd των windows το πρόγραμμα εκγατάστασης έβλεπε ολόκληρο τον σκληρό σαν ενα Partition και δεν αναγνώριζε τα άλλα δυο που προϋπήρχαν αλλά ούτε και τον μη κατανεμημένο χώρο! Μήπως κανένα καλό παιδί μπορεί να με βοηθήσει? Ευχαριστώ :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Νοέμβριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 Partition Magic 8.0.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint22 Νοέμβριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 μιας και το θεμα ειναι ιδιο με το προβλημα μου συνεχιζω με μια ερωτηση και εγω...ακουστε σκινικο.ειχα ενα δισκο πανω με xp και εβαλα αλλο δισκο προς εγκτασταση αλλου λειτουργικου..τελος παντων να μην τα πολυλεω εκανα μαγκια (******* δηλαδη) και με τα boot loader εγινε πανικος...Ο δισκος ο πρωτος με τα xp επανηλθε πολυ ανετα με formatΑΛΛΑ ο αλλος δισκος τα ειδε ολα...δεν μπορω να δω παρα μονο 400mb (απο τα 40G) οτι και να κανω.Με bootable cd xp κολαει...και δεν μπορω να κανω format ωστοσο τον βρισκει στο bios γεγονος που (νομιζω) σημαινει οτι δεν πεθανε...με λιγα λογια δεν βλεπωω με τιποτα ολη την χωριτηκοτητα του δισκουθελω τα φωτα σας πως να τον σφαξωοπου σφαξω=κανω format και να βλεπω και τα 40gbνα πω τελος οτι βαζω τον χαλασμενο slave με αυτον με τα xp δεν τον βλεπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.