sotiris Δεκέμβριος 23, 2005 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Χεχε. ’ντε ελπίζω αυτή να μη σου βγάλει πρόβλημα Διάβασα λίγο το thread, δε νομίζω να παίζει ρόλο το χρώμα του pcb! Η βασική ποιοτική διαφορά είναι οι πυκνωτές (που έχουν το βασικό ρόλο της σταθεροποίησης της τάσης). Τα υπόλοιπα δεν έχουν τόσο μεγάλο ρόλο. Είχες δοκιμάσει να αυξήσεις το voltage της agp? Με πόσο δούλευες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 23, 2005 Author #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Να πω την αμαρτία μου , δεν πρόλαβα να την πειράξω καθόλου την καρτούλα, ναι ανέβασα και τα βολτ στο AGP , αλλά τίποτα . Την έβαλα να δουλέψει στα 425 πυρήνα , δούλευε η καημένη χωρίς πρόβλημα . Το πρόβλημα της, ήταν μονό , το θέμα στο ξύπνημα μετά από Sleep . Και προβλήματα στο 2D , στα 7 ,στα 10 ξυπνήματα . Δούλευε καλά, αλλά δεν ήταν τέλεια . Όλο αυτών το καιρό που προσπαθούσα να δω τη φταίει , είχα κατεβάσει και το μηχάνημα στα μανήσια ρολόγια . Όλα ήταν ιδανικά , και η κάρτα πάλι έκανε τα δικά της . Τέλος πάντων , και εγώ προσευχωμε , να πέσω στα μαλακά , με την καινούργια , διότι πλήρωσα ένα κάρο λεφτά , και δεν την χάρηκα ακόμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 26, 2005 Author #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Είμαι πολύ μπερδεμένος αυτήν την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές , διότι παρά το γεγονός ότι έλαβα κάρτα αντικατάστασης ,στο αρχικό μου πρόβλημα με το μηχάνημα, φαίνετε απλά να περιορίσθηκαν οι πιθανότητες στο να συμβαίνει ,αλλά και πάλι συμβαίνει .Έφτασα μέχρι στο σημείο, να στήσω λογισμικό στο μηχάνημα μου από την αρχή. Τέλος πάντων , ας μπω στο θέμα . Το E-shop όντως, έκανε το αδύνατο δυνατό από ότι φαίνετε να πάρω τελικά μια κάρτα στα χέρια μου το Σάββατο 24 του μηνός , και πραγματικά τους ευχαριστώ από πλευράς μου ( Μένω ΒΟΛΟ !!) Παρέλαβα ένα λιγάκι ταλαιπωρημένο κουτί ,αλλά όχι το δικό μου ( Βέβαια με είχαν ειδοποιήσει και έτσι δεν πειράζει ) .Η νέα κάρτα, ήταν σε μαύρα χάλια , γεμάτος ο ανεμιστήρας από λευκά χνούδια , και όλη η ψύχτρα είχε σφηνωμένο λευκό χνούδι και σκόνη σε όλο της το μήκος . Το μόνο σίγουρο πριν ακόμα δω το σειριακό αριθμό, ήταν ότι η κάρτα αυτή δεν ήταν κατά πρώτο καινούργια , και κατά δεύτερο ήταν σίγουρα δουλεμένη . Τέλος πάντων , το καταπίνω το χάπι , την φυσάω με το κομπρεσέρ μου, και έπειτα ρίχνω μια ματιά στο σειριακό κωδικό , ο οποίος ήταν πάρα πολύ φρέσκος σε σχέση με την παλιά κάρτα ( Μια βδομάδας παλιά ) Τέλος πάντων. 010Β050ΧΧΧΧΧΧΧΧ Νέα 010B041ΧΧΧΧΧΧΧΧΗ κάρτα δούλεψε αμέσως, χωρίς εμφανή προβλήματα ( Να και κάτι καλό ) ’ρχισα και εγώ τις δόκιμες . Τρέχω το Riva tuner , και δοκιμάζω την αυτόματη εύρεση συχνότητας υπερχρονισμού, και μόλις περνώ το αποτέλεσμα κοντεύω να πέσω κάτω από την καρεκλά, από το σοκ . Από 350 1000 η κάρτα ανέβηκε 439 1180 .Ενώ αυτή που έστειλα πίσω πήγαινε 402 1100 στο ίδιο μετρητικό . (με τον ίδιο οδηγό) Τελικά με κάμποσες δοκιμές κατάλαβα ότι η ο πυρήνας είχε υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία από τον προηγούμενο κάτοχο στον υπερχρονισμό , και είχε ψηθεί για τα καλά, με αποτέλεσμα ,ακόμα και σε υπερχρονισμό , να μην τρελαίνονται τα μετρητικά . Ενώ σε νορμάλ ρολόγια η κάρτα συμπεριφέρεται σωστά . Αλλά από την άλλη το αρχικό μου πρόβλημα , δεν εξαφανίστηκε απλά , περιοριστικέ.Δηλαδή περιορίσθηκαν οι πιθανότητες , από 7 στις 10 στα 4 στις 10.(Να δω σκουπίδια έπειτα από ξύπνημα από Power saving mode ).Όπως γράφω και στην αρχή είμαι ακόμα μπερδεμένος, αλλά και χαρούμενος από την άλλη , έχω μια μικρή δυσκολία να αποδεχτό, ότι το κατά τα αλλά τέλειο μηχάνημα μου , θα έχει έστω και μια αχείλια φτέρνα .Ενώ από την άλλη έβαλα το Far cry με το 1.32 patch , και έβαλα και το προφίλ Far cry στους οδηγούς τις κάρτας , και άνοιξαν όλα τα φίλτρα ΑΑ στο παιχνίδι . Και στα 1280 1024 με 4Χ ΑΑ και 8Χ AF , τρελάθηκα με την ομορφιά των γραφικών.Έχω τερματίσει το παιχνίδι 8 φορές με την παλιά μου ΑΤΙ, αλλά τώρα θα το ξαναπαίξω μόνο και μόνο , για να θαυμάσω τα γραφικά . Παρά το γεγονός ότι το μηχάνημα και η κάρτα δουλεύουν στα μανίσια ρολόγια (για διαγνωστικούς λόγους), τα παιχνίδια πετάνε . Και από την άλλη η κάρτα η ίδια , θα χαρακτηρίζονταν ως κατηγόρια Α= καλή Τι θα κάνατε εσείς στη θέση μου , θα δεχόσασταν να την κρατήσετε την κάρτα , ή θα ζητούσατε άλλο ένα RMA , και ότι βρέξει ας κατεβάσει !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Δεκέμβριος 27, 2005 #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 εγω θα σου ελεγα να μην ταλαιπωρηθεις αλλο αφου αυτη εχει εγγυηση κανονικα και κλοκαρει και καλυτερα.Αυτο με τα μετρητικα δεν το καταλαβα...δεν παει καλυτερα απο την προηγουμενη αφου ειναι πιο ψηλα??Γενικα πιστευω οτι η καρτα ειναι οτι πρεπει για το "ονειρο" σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 27, 2005 Author #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 .Αυτο με τα μετρητικα δεν το καταλαβα... 3Dmark 05 και 03 Η καρτα κλοκαρη παραπανω, χωρις σκουπιδια , αλλα δεν δειχνει το μετρητικο παραπανω νουμερα. Θα κανω και πιο αναλυτικες μετρισεις συντομα, διοτι μεσα σε 35 ωρες ιδιοκτησιας δοκιμασα μονο τα βασικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Δεκέμβριος 27, 2005 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Επηβαιβαιωνεται η οκταμπιτ ομως που ελεγε περι ασυμβατοτητας...............Μην μπεις σε αλλο κοπο δεν αξιζει............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Δεκέμβριος 27, 2005 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Το γεγονός οτι γύρισε μεταχειρισμένη κάρτα είναι απαράδεκτο. Προσωπικά θα την επέστρεφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 27, 2005 Author #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Λοιπον, μιλησα σημερα με το e-shop, μου ειπαν οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα , οντως η πραγματικα δικια μου καρτα αντικαταστασης ειναι καινουργια . Και ετσι θα ξαναστειλω πισω αυτην, για να ερθει επιτελους η κανονικη μου αντικατασταση . Πραγματικα , ειμαι καταχαρουμενος , και οσο για το E-shop, στην περιπτωση μου εγραψαν ιστορια , οσο αφορα την εξυπηρετηση πελατων , και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ . Ομως και εγω απο την πλευρα μου , ημουν εντιμος, ευγενικος και ειλικρινης , δεν πηγα να τους παραμυθιασω με ψευτικες δικαιολογιες , ως αιτια αντικαταστασης . apostglen46 Ναι, ισως να ειναι και ετσι ( περι ασυμβατοτητας ) , τουλαχιστων να εχω μια καρτα , χωρις κακοστρωμενο πυρηνα στα χερια μου . Αυτο ειναι η τελευτεα μου επιθυμια .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 27, 2005 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt.........Έχω τερματίσει το παιχνίδι 8 φορές με την παλιά μου ΑΤΙ, αλλά τώρα θα το ξαναπαίξω μόνο και μόνο , για να θαυμάσω τα γραφικά . 8 φορες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Δεκέμβριος 27, 2005 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Ρε Κυριακο δεν σου ειπα τπτ...........Απλως μαλλον ειχαν δικιο και δεν θα επρεπε να ειχες μπει στην ολη διαδικασια thats all.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 29, 2005 Author #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από apostglen46 [Χθες, στις 00:34] Ρε Κυριακο δεν σου ειπα τπτ........... Απλως μαλλον ειχαν δικιο και δεν θα επρεπε να ειχες μπει στην ολη διαδικασια thats all.... :flower: Μα και εγω απλα ηθελα να βρω λυση , τιποτα παραπανω . Εαν και η τριτη καρτα κανει τα ιδια , τοτε θα παραδεχτω οτι υπαρχει ασυμβατοτητα . 3 στα 3 , ειναι πλεων αποδειξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 9, 2006 Author #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Έστειλα την κάρτα πίσω στο E-shop στις 3 του μηνός , αλλά κόλλησα στα Φώτα , και πλέων αυτή την βδομάδα θα πάρω επιτέλους την κάρτα που πραγματικά προορίζονταν για μένα , ως επιστροφή . Το έχω ρίξει στην προσευχή , για να μην τύχη, και πάρω τίποτα περίεργο πάλι ως αντικατάσταση . :worship: Φυσιολογικά μέχρι την Τετάρτη θα έχει καθαρίσει το θέμα .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 13, 2006 Author #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Την πήρα την καρτούλα , το πρόβλημα με τα σκουπιδακια το κάνει και αυτή Πάει , παραιτούμαι .. Η καρτούλα φαίνεται είναι σχεδόν καινούργια , και τα ηλεκτρονικά της παρθένα, δεν την ταλαιπώρησε κανείς με υπερχρονισμούς. Είναι δηλαδή μια σωστή 6800GT, όμοια σε κατάσταση με την πρώτη ( καινούργια που ηρθε στην αρχή) . Χρονίζει με το διαγνωστικό της NVIDIA 410 1200 max , όχι και άσχημα θα έλεγα . Και τα 3D mark δίνουν καλά νούμερα. Βέβαια εάν δεν έμπαινα στην όλη ταλαιπωρία , δεν θα είχα ησυχάσει , θα με έτρωγε η απορία εάν είχα πραγματικά ελαττωματική κάρτα η όχι !! Τώρα παρά-δεχόμενος το γεγονός ότι όλες το κάνουνε , μπορώ να πεθάνω ήσυχος . Σήμερα το απόγευμα θα βάλω και τον NV5 silencer R2,που τον έχω ένα μήνα στην ζελατίνα και τον βλέπω , και ΤΕΛΟΣ .. Hρεμία, τάξη, και ασφάλεια. και γκαζια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.