Jump to content

νανε καλα το στοιχιμα

ntapa21

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ntapa21

:jump: :jump:λοιπόν μου έκατσε το στοίχημα κ με ένα 50 από την τσέπη μου λέω να πάρω μια καρτουλα.ακουω προτάσεις με 350:clap:

Me 350 δεν ξερω αν υπαρχει 7800gt...

εγώ θα έλεγα να μαζέψεις άλλα 50, και να πάρεις xbox360 (αρχές Δεκέμβρη έρχεται) την "πλούσια" έκδοση (με hdd, ασύρματο χειριστήριο κτλ) - και έλα να μου πεις μετά αν άξιζε.... ;) - μην πετάς τα λεφτά σου σε κάρτα γραφικών για gaming

το τροφοδοτικό σου φτάνει για 7800? :D ή πρέπει να τα σκάσεις και εκεί?

μήπως πρέπει να πάρεις και 2giga μνήμης για να μην σου κάνουν "παύσεις" τα καινούρια games όταν τα "φορτώνεις"?

vader....

Παίρνει 1-2 παιχνιδάκια για αρχή, τα τερματίζει, τα ΚΑΡΑΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ, βλέπει πράγματα, σε 60fps μόνιμα, που δεν βλέπει σε pc ούτε σε ακίνητη εικόνα, κάνει και 2 ανταλλαγές, τα τερματίζει και αυτά, και ώς τότε θα έχει βγει και το "τσιπάκι"

Μόνο αυτό που λες μένει εδώ που τα λέμε

Το να παίζουμε μούφες τζάμπα στα pc... (αφού πρώτα τα έχουμε σκάσει χοντρά σε hardware)

Δεν τον ρώτησες όμως... του φτάνει το τροφοδοτικό και η μνήμη για να παίξει τίποτα?

Και τι να παίξει μωρέ στο κάτω κάτω? Για πες μου

ο καθένας στο είδος του πως να το κάνουμε... γιατί ντε και καλά να παίξει(ουμε) σε pc?

αυτή είναι η δουλειά του pc?

Καλά δεν βλέπετε τι γίνεται? Πάτε σε κανά gamespot ή eurogamer ή ξέρω γω τι άλλο να δείτε τίτλους, gameplay videos, ή ακόμα να "εμπεδώσετε" και τα (υπόψιν... ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΑ) specs του νέου xbox?

Tις εταιρείες - "κολοσσούς" που βγάζουν τα games?

Να δω ποιος θα ασχοληθεί με pc games από δω και πέρα και τι παιχνίδια θα βγάλει...

Προσωπικά το θεωρώ κοροιδία από δω και πέρα να δώσει κανείς φράγκα για κάρτα γραφικών και να μην πάρει το xbox360 - Μόνο για benchmarks δικαιολογώ τέτοια κίνηση...

Aποψή μου έτσι?

No offence!

Και τι να παίξει στο xbox360?

Αν το παιδί γουστάρει FPS και strategy , που κυρίως τέτοιου είδους παιχνίδια κυριαρχούν στα pc , τι να την κάνει την παιχνιδομηχανή?

Και κυρίως , γιατί να πας να καρφωθείς σε ένα μηχάνημα πριν καλά καλά δεις 1) τι προσφέρει ο ανταγωνισμός 2) τι τίτλοι πρόκειται να κυκλοφορήσουν - και βεβαίως ποιοι τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι , ΕΙΔΙΚΑ για την χώρα μας , που τρώμε τα πιστόλια το ένα μετά το άλλο και τις περισσότερες φορές η λύση είναι ή παραγγελία από εξωτερικό , ή κόπια?

Είδαμε και τα διάφορα screens από το 360 , το είδαμε και σε demo στην infosystem , καλά γραφικά για παιχνιδομηχανή δεν λέω , αλλά για κάνε μια σύγκριση γραφικών quake 4 σε pc και στο 360 . ’σε που δεν νομίζω ο καθένας να διαθέτει και μια σύγχρονη HDTV τηλεόραση στο σπίτι του έτσι για να βρίσκεται

Πάλι πιστόλι θα φάει η microsoft με το 360 , όπως έφαγε και με το xbox .

Απο εξωτερικό και συγκεκριμένα από δω www.alternate.de αγοράζεις 7800GT,κάνει 323 ευρώ+17 ευρώ μεταφορικά,και 10 ευρώ για στοίχημα! :D:D:D:D

(Αρκεί βέβαια να τα στείλεις με alpha web banking να μη σου χρεώσουν εμβάσματα κτλ)

Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Σήμερα, στις 00:28]

Και τι να παίξει στο xbox360?

αλλά για κάνε μια σύγκριση γραφικών quake 4 σε pc και στο 360.... . ’σε που δεν νομίζω ο καθένας να διαθέτει και μια σύγχρονη HDTV τηλεόραση στο σπίτι του έτσι για να βρίσκεται

ΑΠΛΑ LOL!

τι να παίξει? ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

και ειδικά αυτό με το quake 4 μου άρεσε...

μάλλον δεν έχεις μπει στον κόπο να ψάξεις λίγο για το xbox

Και αυτό με την τηλεόραση πολύ το μασάτε ρε παιδιά - αν δεν υπάρχει καλή τηλεόραση στο κάτω κάτω, βάλτε το στην οθόνη του pc... σίγουρα όμως αρκετοί (πιστεύω) έχετε κάποια lcd που να υποστηρίζει 720p (δεν είναι και πανάκριβες) και εξάλλου δεν την παίρνεις μόνο για το xbox, και τηλεόραση βλέπεις, και dvd ταινίες (είναι και πανέμορφες και δεν πιάνουν και χώρο)

τι? μόνο στα pc θα είμαστε "hi-tech" τύποι?

Πάντως, για να μην ξεφύγουμε πολύ, θα έπρεπε μάλλον πρώτα να ρωτήσετε τον ntapa21 (αν ντε και καλά θέλει κάρτα 350-400 ευρώ για games) τι τροφοδοτικό έχει...

Και αν πάρει 7800gt τελικά, μήπως θα έπρεπε (εκτός από psu) να πάει και για 2giga μνήμης, γιατί ξέρετε πολύ καλά, ότι αν έχεις τέτοια κάρτα, θα θες να "φορτώνεις" πολύ τα παιχνίδια, μεγάλες αναλύσεις, φίλτρα, full effects, και σε αυτή την περίπτωση στα περισσότερα καινούρια games, το 1 giga αποδεικνύεται "λίγο"... δεν φτάνει στους προγραμματιστές τα 256mb της κάρτας και το 1 gb system ram - τα αξιοποιούν πλήρως - γι'αυτό...

Πλακα στην πλακα kbilly13 δεν εχεις αδικο........

ntapa21 , τσιμπα μια 6600gt ( για τα λεφτα της ειναι κορυφη ) και τα ρεστα αντε να τα φας με τα κοριτσα....:whip:

( Στο κεχρι , Στο κεχρι .......:hehe: :hehe: :hehe: )

Αρχική απάντηση από Snips

έλατε ρε παιδιά...μην συγκρίνουμε XBOX με PC.

Δεν συγκρινουμε το pc με το xbox ( τουλαχιστο οχι εγω ... ). Απλα συγκρινουμε την τιμη της 7800gt με το xbox . Αν μου περισσευαν 400~500 θα μου καθοταν πιο καλα να τα χωσω στο καινουριο xbox παρα σε μια καρτα γραφικων , που σε κανα 3'μηνο θα χασει το 1/2 της αξιας της......:cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.