Jump to content

pic φτιαγμένη με C4d

Recommended Posts

Είπα να το βάλω εδώ το θέμα αυτό μιας και έχει σχέση με photo έστω και "not natural", έφτιαξα μια κουζίνα σε Cinema 4d στα πλαίσια μιας εργασίας που είχα και είπα να μοιραστώ μαζί σας μια pic που μου άρεσε. Καλά αν το μάθεις το C4d κάνεις θαύματα..

169aa.jpg

δυστηχος το C4d με όλες τις βιβλιοθηκες κτλ ειναι 6 cd αν θυμαμαι καλά και δυσκολα θα το βρεις.Σκετο το prog παντος βρισκεται ευκολα. Μπορεις να κανεις σχέδια με το sketch up και να τα περνας στο C4d για rendering κτλ.

Αυτή τη στιγμή το torrent είναι φορτωμένο στο Bittorrent στο κατεβαστήρι... :p

7CD είναι για την ακρίβεια...

Ελπίζω να seedάρει κανείς βασικά γιατί μέχρι στιγμής δεν βλέπω φως... 2min και δεν έχει κατεβάσει τπτ ακόμα... :(

Και για πες τώρα μέχρι να κατέβει, απο ευχρηστία τι λέει; Σε σχέση με το SketchUp;

αστα να πανε , είναι αρκετά δύσκολο.Θελει διαβασμα και χρόνο για να το μαθεις. Με το που κατεβασεις πιασε και κανε τα tutorialsl για να μπεις στην ιδεα του πως δουλευει το προγραμμα. Και εγώ βασικά τώρα το μαθαίνω.. Και η επόμενη μου εργασία σε αυτό θα είναι με animation :cry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.