Wizard! Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2005 Επειδή επέλεξα να βάλω τα WinXP Pro x64 αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω το Tiny Professonal Firewall που ως τώρα δεν το γνώριζα. Παιδιά είναι απίθανο!!! Εκπληκτική δουλειά και έχω την εντύπωση (δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλο το manual ακόμα) ότι δε χρειάζεσαι ούτε Antivirus ούτε antispam ούτε antispyware όταν το χρησιμοποιείς! Έχει εκπληκτικές δυνατότητες, όπως το να ορίσεις ομάδες εφαρμογών και να τις περιορίσεις να κάνουν μόνο ότι θες εσύ, όπως αν θα γράφουν στο δίσκο, τι αρχεία θα πειράζουν, αν θα έχουν πρόσβαση στη registry (read/write/modify). Πχ, έχει ένα παράδειγμα με το Kazaa που του επιτρέπει να επικοινωνεί με το internet και να πειράζει αρχεία τύπου mp3 μόνο! Τίποτα άλλο δεν κάνει. Ούτε γράφει registry, ούτε διαβάζει, τίποτα... Φυσικά θέλει πολύ ψάξιμο και χρόνο, αλλά δεν το καταλαβαίνω καθόλου στο pc. Φαίνεται ιδιαίτερα ελαφρύ! ’ξιζε τα λεφτά του μέχρι στιγμής, μέχρι το τελευταίο Εσείς ποιό χρησιμοποιείτε και γιατί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Το Tiny είναι όντως πολύ δυνατό, επίσης εμπιστεύομαι και το blackice.Antivirus γιατί δεν χρειάζεσαι? έχει ενσωματωμένο το tiny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Νοέμβριος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Αυτά που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μου είναι τα εξής:i) McAfeeii) Kasperksy Antivirus + Anti-Hackeriii) Black IceEπίσης, συμπληρωματικά χρησιμοποιούσα το SpySweeper αλλά βάρυνε πολύ στις τελευταίες εκδόσεις (δεν κατάλαβα γιατί) και το έβγαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Νοέμβριος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 zone alarm Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Νοέμβριος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Tο tiny είναι από τα καλύτερα και πιο μελετημένα. Ιδανικό για έμπειρους χρήστες που θέλουν παραμετροποιημένη και την μικρότερη λεπτομέρεια.Τελευταία έβαλα το AVG που έχει firewall γιατί προτιμώ AV & FW να είναι της ίδιας εταιρείας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 18, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 12:06] Το Tiny είναι όντως πολύ δυνατό, επίσης εμπιστεύομαι και το blackice.Antivirus γιατί δεν χρειάζεσαι? έχει ενσωματωμένο το tiny? Όχι, δεν έχει, αλλά με τους κανόνες που μπορείς να ορίσεις, καμμία "άγνωστη" εφαρμογή, όπως αυτή που θα έρθει με email, δεν έχει πρόσβαση να πειράξει τίποτα, πόσο μάλλον αρχεία του συστήματος. Επίσης δεν έχει πρόσβαση να συνδεθεί, να διαβάσει πληροφορίες, κλπ.Είπαμε θέλει λίγο ψάξιμο και αρκετή δουλειά στις ρυθμίσεις, αλλά είναι κορυφαίο.Το δε απίστευτο του κομμάτι είναι το Activity Monitor που σου δείχνει realtime τι γίνεται με όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν δίκτυο. Ένα πολύ μικρό παράδειγμα στην ΕΙΚΟΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Νοέμβριος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Προς το παρων κατι πολυ απλο και βασικο:Κerio Firewall αλλα τωρα που λετε για το Tiny λεω να το δοκιμασω...Bασικα απο που το κατεβασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 18, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Επίσης δεν ανέφερα ότι έχει εκδόσεις για Win XP Home/ProWin 200x ServersWin XP Pro x64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polas Νοέμβριος 20, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 SYGATE!!!! Πολύ καλο! :D:D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacK_iCe1416003182 Νοέμβριος 20, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 lockdown2000 απ το 1998 και δεν το αλλαζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Νοέμβριος 20, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 sygate για οσο δεν το κανει bloatware h symantec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 20, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από cosmic zone alarm Χεχε.. όπως είχε πει και μια ψυχή "το Zone alarm είναι ένα trojan από μόνο του"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Νοέμβριος 20, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 Εγώ ρε παιδιά δεν χρησιμοποιώ τίποτα. Και δεν έχω πρόβλημα κανένα? Εχω βέβαια το SP2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos19 Νοέμβριος 20, 2005 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 Kerio personal firewall Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Νοέμβριος 20, 2005 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από helloween Εγώ ρε παιδιά δεν χρησιμοποιώ τίποτα. Και δεν έχω πρόβλημα κανένα? Εχω βέβαια το SP2 Τα εχουμε ξαναπει. Νομιζεις οτι δεν εχεις καποιο προβλημα!Βαλε ενα καλο firewall και ενα anivirus και πες μας μετα απο ποσους ιους σε εσωσε σε μια εβδομαδα και ποσες επιθεσεις μπλοκαρε το firewall Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Νοέμβριος 21, 2005 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 με αυτήν την λογική εγώ δεν θα έπρεπε να εχω pc τωρα... Ειμαι 4 μήνες χωρίς firewall και antivirus παρα αυτό των windows xp sp2 και δεν εχω κανένα πρόβλημα (έτρεξα virus check πριν καμια βδομάδα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.