jpcupra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2005 ειναι λιγο ασχημο να πρεπει να φτασω τις 150 καταχωρησεις για να μπορεσω να βαλω αγγελια πωλησης.κανω λαθος?:cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από jpcupra ειναι λιγο ασχημο να πρεπει να φτασω τις 150 καταχωρησεις για να μπορεσω να βαλω αγγελια πωλησης.κανω λαθος?:cry: :cry: όχι, δεν το χουμε επειδή μας ήρθε και δεν είχαμε τι να κάνουμε, απλά υπήρχε ένα ατυχές περιστατικό.το site δεν είναι site αγοραπωλησιών, "μεταξύ μας" πουλάμε και αγοράζουμε. υπάρχουν site εξειδικευμένα για αγοραπωλησίες, π.χ. www.fleamarket.gr :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Νοέμβριος 17, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 μα και εγω το αμοιρο για μεταξυ μας αναφερομαι. τι περιστατικο? να υποθεσω παντως πως δεν προκειται να αλλαξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από jpcupra μα και εγω το αμοιρο για μεταξυ μας αναφερομαι. τι περιστατικο? να υποθεσω παντως πως δεν προκειται να αλλαξει... επίσης υπάρχει και περιορισμός 3 μήνες μέλος (από την εγγραφή). το σκεπτικό είναι ότι σε 3 μήνες με 50 καταχωρήσεις το μήνα, είσαι ενεργό μέλος της κοινότητας και μπορεί ο άλλος να έχει εκτιμήσει τη "σοβαρότητά" σου προσωπικά αν θυμάμαι καλά είχα προτείνει 200 δημοσιεύσεις, οπότε και το 150 χαλαρό είναι κατά τη γνώμη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Νοέμβριος 17, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 μαλιστα...:cry: :cry: και εγω τι θα την κανω την καρτουλα μου τωρα?anyway.tks a lot soto.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 www.fleamarket.grwww.ibid.grwww.xe.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από jpcupra ειναι λιγο ασχημο να πρεπει να φτασω τις 150 καταχωρησεις για να μπορεσω να βαλω αγγελια πωλησης.κανω λαθος?:cry: :cry: υπάρχουν σοβαροί λόγοι που αποφασίστηκε αυτό και είχαν ψηφίσει τα μέλη για να γίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Νοέμβριος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Συμφωνώ με τον Σωτήρη ! Κι εγώ αρχικά έτσι το έβλεπα το πράγμα! Αλλά σε τελική ανάλυση έχουν απόλυτο δίκιο τα Αντμίνια Απο που κι ως που κάποιος θα βγάζει κέρδη χάρη στο TheLab ενώ δεν συνεισφέρει ούτε κατά τόσο δα ! Συνείσφερε στο Φόρουμ, βοήθησε τα επόμενα "τρυφερά πόδια"* κ μετά έλα να κάνεις συναλλαγές ! * Βλ. Λούκυ Λουκ " Το Τρυφερό Πόδι" :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 1. Παλαιότερα, υπήρχε η συνήθεια ααρκετοί να γράφονται μόνο και μόνο για να πουλήσουν. 'Αμα ψάξεις στο forum, θα βρεις ένα περιστατικό το οποίο ένα μέλος με ελάχιστα posts πούλησε και καλά μια κάρτα γραφικών σε ένα άλλο μέλος αλλά τελικά ο δεύτερος πήρε μια κάρτα δικτύου και ένα CD που έγγραφε απο πίσω μην πω τι. Με τον περιορισμό αυτό, ελαχιστοποιούνται τα φαινόμενα αυτά καθώς δε νομίζω να συμφέρει όποιον θέλει να κάνει κάτι τέτοιο να περιμένει 3 μήνες και να κάθεται να γράφει συνέχεια... 2. Εάν θέλεις να πουλήσεις κάτι, βάλε αγγελεία σε κάποιο site ειδικά για αγοραπωλησίες (όπως αυτά που προαναφέρθηκαν). Μπορεί να πιάσεις και καλύτερη τιμή άμα το βάλεις σε δημοπρασίες... Επίσης, άμα γνωρίζεις κάποιο μέλος απο εδώ μέσα, δώστου την αγγελεία σου να σου την ανεβάσει αυτός. 3. Επίσης θα βρεις διάφορα άλλα "κουλά" εδώ μέσα, τα οποία όμως θα ανακαλύψεις αργότερα οτι δεν είναι καθόλου κουλά αλλά έχουν κάποιο βαθύτερο σκοπό και να είσαι σίγουρος οτι τα μέτρα αυτά έχουν παρθεί μετά απο ψηφοφορία και είναι πάντα για το καλό όλων εδώ μέσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 Πολύ καλά κάνανε και βάλανε το όριο. Όσο για τους 3 μήνες δεν το ήξερα αλλά το θεωρώ ιδιαίτερα έξυπνο ως μέτρο μιας και 50-1050 posts μπορεί κάποιος να τα κάνει και σε μιά μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Νοέμβριος 19, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 παιδακια ευχαριστω και συγνωμη για την αναστατωση που δημιουργησα.δεν ειχα σκοπο παντως να πραξω κατι τετοιο... :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 Εσύ ίσως όχι, όπως και πολλοί άλλοι. Αλλά για την αποφυγή ατυχών περιστατικών πιστεύω πως το προτιμούμε όλοι μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.