ΝTG Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2005 ξερει κανεις πως μπορω να απενεργοποιησω να μου ζηταει password oταν προσπαθω να συνδεθω απο λαπτοπ (χπ) στο σταθερο(2003).Δεν εχω password πουθενα ...στο σταθερο ειναι κενο με login administrator.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 run->gpedit.msc->computer configuration->windows settings->security settings->local policies->security optionsκαποιο απο αυτα πρεπει να ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 19, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 Ok το βρηκα ...καπου εκει που ειπες ηταν αλλα οχι στο security options!Tωρα κατι αλλο...πως μπορω να κανω share την dialup στο λαπτοπ ...και να μπαινω απο το desktop???Προσπαθησα αλλα δεν.....την μια μου αλλαξε τα settings του δικτυου σε 192.168.0.1 και προσπαθουσα να βρω γιατι δεν βλεπει καν δικτυο μετα...Τα ιp τους διαφερουν κατα ενα ιδιο getway kai DNS...αλλα δεν .....και προφανως ενεργοποιημενο το ιντερνετ sharing! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geokokos Νοέμβριος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 αν το desktop σου έχει για ip 192.168.0.1 to laptop να έχει 192.168.0.2 και θα βάλεις getway kai DNS 192.168.0.1 στο laptop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.