vdeseris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2005 Η intel ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αλλαγές στα λογότυπα των επεγεργαστών της. Περρισότερα εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Νοέμβριος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 τιποτα το ουσιαστικο ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Νοέμβριος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Όπως πάντα αλλάζει κάτι μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου. Δεν κοιτάζει να βελτιώσει τους επεξεργαστές της... Είναι για σφαλιάρες. :baby: :baby: :baby: :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από planetman Όπως πάντα αλλάζει κάτι μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου. Δεν κοιτάζει να βελτιώσει τους επεξεργαστές της... Είναι για σφαλιάρες. :baby: :baby: :baby: :baby: Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι για σφαλιαρες...μαλλον μερικοι τα παραλενε απλα και μονο χωρις να το σκεφτονται...πετανε κατι και το αφηνουν ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Νοέμβριος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Πάντως είναι πιο άσχημα απο τα προηγούμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Χμ... Όχι κι άσχημα αλλά κι εγώ προτιμώ τα προηγούμενα. Είχανε πιο πολύ χρώμα... Βασικά όχι οτι με νοιάζει κιόλας. Εγώ για να μη λέω οτι δεν το βάζω καθόλου, το έβαλα στην πίσω μεριά της πόρτας του κουτιού... ΥΓ: Διακρίνετε κάτι το "έξαλλο" εδώ; :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από kender Πάντως είναι πιο άσχημα απο τα προηγούμενα Οντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Η intel ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αλλαγές στα λογότυπα των επεγεργαστών της. Περρισότερα εδώ. = Θα τους βάλει άλλα 2Mb cache και θα πει ότι "Είναι καλύτερη τεχνολογία σε σύγκριση με τα παλιά λογότυπα"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Νοέμβριος 18, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Κι εγώ προτιμώ τα προηγούμενα. Πολυ στρογγυλα ειναι αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Νοέμβριος 18, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 σαν σερβιετα μου θυμιζει το duo και οι καμπυλες απο το νεο λογοτυπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 18, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 αλλαξανε γραμματοσειρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Νοέμβριος 18, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr σαν σερβιετα μου θυμιζει το duo και οι καμπυλες απο το νεο λογοτυπο... Rofl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 18, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr σαν σερβιετα μου θυμιζει το duo και οι καμπυλες απο το νεο λογοτυπο... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Νοέμβριος 18, 2005 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 ’κομψα και κακόγουστα είναι. Σα χειλάκια από αποτυχημένο lifting μοιάζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 18, 2005 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 οκ , περι ορεξεως κολοκυθοκεφτεδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Νοέμβριος 18, 2005 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 πως λεμε duo sensitive?Ε , τωρα θα λεμε duo centrino! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.