Jump to content

το come back...

voudas

Recommended Posts

Αντε βρε Κωστακη να γυρισεις κοντα γιατι εμαθα σε εσκισαν στην παλιομοναδα που ησουν! ;)

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

...Καλως ηρθες Κωστη.....αντε και με εναν καλο Opteron....:D :D

...μεγιες και για την καρτουλα.....αντε εχεις μια μερα για games....και μετα ξερεις riva tuner...:p

morti πόσο πήγε ο 148? ξέρουμε ποια στέππινγκς πιθανώς δεν έχουν το μπαγκ και πάνε και καλά? εκτός αν βαρέθηκες τον δικό σου:p

αχχχχ...αλλοι μετατιθενται στα μεγαρα...και αλλοι στο κιλκις...

απο ...βουτσα σε βουτσα παω...

και εχουμε και τον κοπριτακο να μας λεει οτι οι ευνοϊκές μεταθεσεις εχουν εξαλειφθεί...

:boxed: :boxed: :boxed:

....χαχαχα:) ......κοιτας να δεις απο οσα εχω διαβασει απο δω και απο κει.....τπτ δεν ειναι σιγουρο για το coldbug....αυτο που ξερω ομως ειναι οτι οι περισσοτεροι 0540FPBW δεν το παρουσιαζουν.....τωρα το αλλο θεμα ειναι μεχρι ποσα (-) φτανει το promie σου...γιατι συνηθως σε fixed μονοβαθμια δεν θα εχεις προβλημα...εκτος και αν πεσεις στην υπερμπανανα ...και συνηθως οταν λενε για coldbug τουλ. εξω ...εννοουν για κατω απο -30/40 και μετρημενα στο HS του cpu..;)

P.S ...καπου στα 3500 εχω σταματησει...αλλα δεν εχω ριξει πανω απο 1.74v...ειδωμεν...

Αρχική απάντηση από mortisboy

P.S ...καπου στα 3500 εχω σταματησει...αλλα δεν εχω ριξει πανω απο 1.74v...ειδωμεν...

3500 screeny η benchable?

λογικά το πρόμι (@507) πάει λίγο καλύτερα από το βάπο σου...

3500 δε με χαλάνε (:p) αλλά άντε βρες τόσο καλή cpu...

κόστος ο 148 πόσο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.