Jump to content

το come back...

voudas

Recommended Posts

με χαρά ανακοινώνω πως πλέον θα έχω πολύ συχνότερη πρόσβαση στην παλιά εδώ παρέα... μετατίθομαι την επόμενη βδομάδα στα μέγαρα, οπότε πλέον θα είμαι ενεργό μέλος...

όσοι ήταν πρόσφατα φαντάροι ξέρουν τί σημαίνει να χάνεις επαφή με τις εξελίξεις, ή με τί χαρά έκαναν τα πρώτα τους ψώνια για το pc τους...

έτσι κι εγώ μπήκα δυναμικά (το o/c μειώνει τη θητεία!):

-ενεργοποίησα πάλι την adsl (1024/256 αυτή τη φορά)

-ξαναέστησα το download-box (θα ποστάρω κ φώτο αύριο καθώς έχω ξετρελαθεί με το κουτάκι του) με έναν 2800+ sempron σε μια micro atx jetway m/b

-έρχεται κ ένας maxtor 250gb 16mb

-αγοράστηκε ένα ms fingerprint reader (lol!) (το παπάρι όμως δεν παίζει με firefox :mad: παλιο-M$)

-έρχεται η 7800gt της gainward καθώς έχει ήδη μαζευτεί μια μεγάλη στίβα με games...

το δίλλημά μου είναι η cpu... σε πρώτη φάση θα μείνω εδώ που είμαι, 3ghz για κάθε μέρα. για πιο μετά η αρχική μου σκέψη ήταν να πάρω έναν x2 να παίζει κι αυτός κοντά στα 3ghz και να είμαι κομπλέ και αεράτος για οποιαδήποτε χρήση και να αφήσω στην άκρη τα benches... από την άλλη όμως βλέπω πολλά οπτερόνια εδώ να πετάνε και με τρώει ο πωπός μου... είδωμεν...

:banging:

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Welcome back Voudas! :flower:

Πόσταρε καμιά φωτογραφία από το κουτί του download box και καμιά πληροφορία γιατί με ψήνει το ζήτημα. Για cpu θα σου πρότεινα ένα 3800+ X2. Στα 3 γίγα για κάθε μέρα θα είσαι άρχοντας...

Α ρε ανησυχειες που εχουν τα ελληνικα στρατα στην σημερον ημερα....στα συνορα θα κανονισω να πας ρε να πηξει η @@@ σου...αι στο καλο πια...ο ενας Μεγαρα, ο αλλος ΓΕΣ...τι στο καλο βλεπουν thelab members και τους φερνουν ολους Αθηνα ?

Περα απο την πλακα.....Καλως μας ηρθες παλικαρε και οτι και αν αποφασισεις να παρεις , ειμαι σιγουρος οτι η θρυλικη καραφλα θα το ανεβασει ψηλα....

Βούδα....opteron χωρίς σκέψη.... ΤΟ να κάνεις τρομερό overclock αλλά και να απολαμβάνεις την σταθερότητα του και να είσαι και αεράτος είναι...άλλο πράμα....

Και χωρίς benches βέβαια.

Αρχική απάντηση από PGM

Α ρε ανησυχειες που εχουν τα ελληνικα στρατα στην σημερον ημερα....στα μεγαρα θα κανονισω να πας ρε να πηξει η @@@ σου...αι στο καλο πια...ο ενας Μεγαρα, ο αλλος ΓΕΣ...τι στο καλο βλεπουν thelab members και τους φερνουν ολους Αθηνα ?

Περα απο την πλακα.....Καλως μας ηρθες παλικαρε και οτι και αν αποφασισεις να παρεις , ειμαι σιγουρος οτι η θρυλικη καραφλα θα το ανεβασει ψηλα....

Μήπως τελικά η πρόβλεψη του καζαμία για τον enduracell αληθεύει? :hehe:

Καλώς επέστρεψες :)

Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 22:01]

Μήπως τελικά η πρόβλεψη του καζαμία για τον enduracell αληθεύει? :hehe:

Καλώς επέστρεψες :)

Voudακο welcome back στη Μ.Α.Ε* του Lab.gr....

και οσο για τα νεα σου παιχνιδια...

θα προτεινα μαλλον opteron κι εγω (ειδικα για games...)

οι X2 που δοκιμασα μεχρι στιγμης δεν ηταν και οτι καλυτερο στον συγκεκριμενο τομεα

(ασχετως χρονισμων)

*Μ.Α.Ε:Mοναδα Αμεσης Επανενταξης

Αρχική απάντηση από vdeseris

Welcome back Voudas! :flower:

Πόσταρε καμιά φωτογραφία από το κουτί του download box και καμιά πληροφορία γιατί με ψήνει το ζήτημα. Για cpu θα σου πρότεινα ένα 3800+ X2. Στα 3 γίγα για κάθε μέρα θα είσαι άρχοντας...

thanks man!

ορίστε οι φώτος...

case1.jpg

case2.jpg

case3.jpg

μπροστά φέρνει ακόμα 2 usb, και είσοδο έξοδο ήχου. μέσα χωράει 1 οπτικό drive και έχει υποδοχή για δύο 2.5" hdd. στη θέση του φλόπυ έβαλα έναν 3.5" δίσκο και από πάνω χωράει άλλος ένας. και έρχεται κ με 2 6αράκια φανς στην πλάτη του και 350w psu

καλως ηρθες κωστη

χαιρομαστε που θα εισαι παλι εδω στην παλιοπαρεα..........εγω θα σου λεγα Χ2 για να τα κανεις ολα σφαιρα και αερατα........εκτος αμα σε τρωει τοσο πολυ ο πωπος σου:hehe:

Αρχική απάντηση από greekfragma

καλως ηρθες κωστη

χαιρομαστε που θα εισαι παλι εδω στην παλιοπαρεα..........εγω θα σου λεγα Χ2 για να τα κανεις ολα σφαιρα και αερατα........εκτος αμα σε τρωει τοσο πολυ ο πωπος σου:hehe:

Για opteron τον κόβω, επειδή φύτρωσαν μαλλιά δεν σημαίνει ότι ωρίμασε κιόλας :rofl:

WB Κωστή :D

Αρχική απάντηση από RootX

Για opteron τον κόβω, επειδή φύτρωσαν μαλλιά δεν σημαίνει ότι ωρίμασε κιόλας :rofl:

WB Κωστή :D

so true...

ευχαρίστως θα στα ψάλλω από κοντά σε μια all time classic κρασο-σύναξη...

Αρχική απάντηση από vdeseris

Πολύ ωραίο το κουτάκι! :T: Κανένα link παίζει? ( Το κόκκινο με χαλάει βέβαια αλλά κάτι θα κάνουμε... :p )

είναι φοβερή απόχρωση... το βλέπω κ μου φτιάχνει το κέφι!

από εδώ το πήρα... τα παιδιά σκίστηκαν να με εξυπηρετήσουν:T:

http://multishop.xwww.gr/pgProductView.aspx?ID=3

Βγαίνει και σε μαύρο απ'ότι βλέπω εδώ και εδώ.

Πάντως για να μην βγαίνουμε και τελείως off topic αν θέλεις έναν cpu για καθημερινή χρήση και όχι μόνο για κανένα bench διπύρηνος is the way to go. :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.