def Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2005 λοιπον πριν 2 μερες πηρα την x-fi αφου την εκανα εγκατασταση λειτουργεισε κανονικα,μετα απο μια επανακινηση μου ελεγε οτι το pci σλοτ της καρτας δεν αναγνωριζετε,κλεινω τον υπολογιστη κανω να τον ανοιξω δεν μπαινει με τιποτε στα win αυτο εγινε καμια 20 φορες,τελικα βγαζω την καρτα και μπαινει στα win,τελικα εμαθα οτι υπαρχει ασυμβατοτητα μεταξυ της καρτας και το nforse4 και πρεπει να κανω αναβαθμηση,πειτε τι πρεπει να αναβαθμησω το τσιπ της μητικης η το bios?σας ευχαριστω πολυ
SLN Νοέμβριος 17, 2005 #2 Νοέμβριος 17, 2005 μαλλον την καρτα...Η DFi δεν εχει βγαλει επισημα bios που να φτιαχνει την κατασταση μια που δεν αναγνωριζει οτι ειναι δικο της σφαλμα.mail στην creative, asap, και θα σου πουνε αυτοι...
RootX Νοέμβριος 17, 2005 #3 Νοέμβριος 17, 2005 Ποια xfi είναι? η fatality σε dfi δεν παρουσίασε πρόβλημα.
def Νοέμβριος 17, 2005 Author #4 Νοέμβριος 17, 2005 η πιο μικρη το μοντελο ξεχασα πως το λενεκαι κατι αλλο παιδια ποιους drivers νακατεβασω γιατην μοβο μου?ποτε δεν τι εκανα αναβαθμηση
spc Νοέμβριος 17, 2005 #5 Νοέμβριος 17, 2005 exteme music αλλά δεν βλέπω τον λόγο να παίζει η fatal1ty και όχι η δικιά σου....
def Νοέμβριος 17, 2005 Author #6 Νοέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από spc exteme music αλλά δεν βλέπω τον λόγο να παίζει η fatal1ty και όχι η δικιά σου.... μπορεις να μου προτεινεις τι να αναβαθμησω σε παρακαλω?
RootX Νοέμβριος 17, 2005 #7 Νοέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από spc exteme music αλλά δεν βλέπω τον λόγο να παίζει η fatal1ty και όχι η δικιά σου.... Νομίζω το "πρόβλημα" αφορούσε τις μικρότερες από την fatality. Αν βρω το link που το παραδέχτηκε η creative ότι εντοπίζεται στις μικρότερες, θα το ποστάρω.linky
spc Νοέμβριος 17, 2005 #8 Νοέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από def μπορεις να μου προτεινεις τι να αναβαθμησω σε παρακαλω? λογικά, από την στιγμή που παίζει στην dfi του Root, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να βάλεις την ίδια έκδοση bios... EDIT τώρα το είδα: Αρχική απάντηση από RootX Νομίζω το "πρόβλημα" αφορούσε τις μικρότερες από την fatality. Αν βρω το link που το παραδέχτηκε η creative ότι εντοπίζεται στις μικρότερες, θα το ποστάρω. linky Δεν προλαβαίνω να το διαβάσω ( ) αλλά δεν χάνεις τίποτα να βάλεις το ίδιο bios
RootX Νοέμβριος 17, 2005 #10 Νοέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από def ποια ειναι η εκδοση bios του ROOT? Είναι άσχετος αυτός, ούτε που θα ξέρει ποιο έχει.704-2, BigToe Modded. Αλλά για κάτι δοκιμές έβαλα και το 623-2, το τελευταίο official(νομίζω) και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.Τσέκαρε και το link που σου έδωσα.
spc Νοέμβριος 17, 2005 #11 Νοέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Είναι άσχετος αυτός, ούτε που θα ξέρει ποιο έχει.Και έλεγα να μην spammάρω αλλά με προκαλείς.Δλδ ρε φίλε, θα πρέπει να ξέρω τι έκδοση bios έχεις εσύ στο μηχανάκι σου;ΈλεοChttp://www.grapheine.com/bombaytv/playuk.php?id=223477
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.